Отговори
# 225
Леле Иве, каква почерпка... Започнах да преглъщам и набързо отидох да си взема еднин бонбон Laughing

Аз съм на нова вълна - да си търся нова работа и да наемем свекърва ми по програмата "В подкрепа на майчинството" - нали сега могат да участват и пенсионери. Докторката вчера ме "отряза", че съм й казала, че няма да пускам Кика на ясла и не сме я ваксинирали и да мисля за ясла чак напролет Crazy Е, ако се наложи ще я пусна, разбира се, но ако имаме възможност ще се съобразя с докторката.

# 226
  • Пловдив
Гери, каква е тази специална ваксина за ясла  Rolling Eyes Или просто сте закъсняли с някоя и сте я отложили за напролет?
Стискам палци да ти се наредят нещата както ти искаш  Hug
В тази връзка, баща ми беше изявил някакво желание да му прехвърлим със снаха ми майчинството и да си стои вкъщи да си гледа внуците. Но... скоро след това се събраха хлапетата на куп и накрая баща ми казал: "А всеки да си гледа детето. Аз ще си ходя на работа"  Joy
Иве, мерси за вкусната почерпка  Hug

# 227
  • Сливен
Гери, като си търсиш работа ако има свободно място и за СлИвЕнА свиркай Wink Joy
и аз сериозно съм навита да започвам работа,а и като слушам колко им е добре на дечицата сред себеподобни и колко се забавляват(като изключим приспособяването ooooh!)

# 228
  • София
Иве, честит рожден ден! Бъди много здрава и обичана от любимите си хора!

Страхотна почерпка!  Heart Eyes

Гери, каква работа ще си търсиш?

Аз също давах Мултивитамол, но напоследък нещо забравям  Embarassed Сега пие по схема Респивакс, което са хапчета и трябва някакси като ваксина да действа - т.е. да защити от някой бактерии през зимния сезон, поне така разбрах.

# 229
Аз ще се почерпя с едно коктейлче, нищо че е в работно време  Joy

# 230
  • Сливен
Аз ще се почерпя с едно коктейлче, нищо че е в работно време  Joy
може,може едно за повдигане на тонуса...а и работата по ще ти спори.. Joy Joy Joy
малката гъбка заспа и аз съм малко мерудията днес Blush

# 231

Иве, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!

# 232
  • София
Иве, честит рожден ден! Бъди много здрава и обичана от любимите си хора!

Страхотна почерпка!  Heart Eyes
....
Ще се включа към пожеланията на Нора Simple Smile ... и добавам дано намериш работа която да ти харесва.

# 233
  • Пловдив Белащица
...
Манго, на мен ми се отваря линка newsm78 Иначе в рекламния банер в началото на форума понякога излиза реклама на някаква коледна игра на Хиполенд и аз от там стигнах до каталога.
...

Оказа се, че нямам програмата. Иначе каталога го има и на сайта на Хиполенд. В неделя бях в Хиполенд и ми казаха, че нямат още каталог, направо коледния щял да излиза, ама изглежда че не го бяха разпечатали или разпространили.

Витамини давам Киди фарматон, могат да се разтварят във вода или храна, аз й ги слагам в сока и няма протести  Peace

Нора, Респивакса не е като ваксината. Ако ваксината е срещу определен щам, Респивакса е имуностимулатор. Преди няколко години направих така два курса, в две поредни години и приключих с боледуванията. Иначе бях подхванала период все смъркаща и болнава.

Дакра, чакам си коктейла. Само ни залъгваш тук, пък нищо не даваш  Crossing Arms

# 234
  • Сливен
.....
 ... и добавам дано намериш работа която да ти харесва.
Деси,дано да си намеря Praynig
търся си я най-активно....

# 235
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден Ива!
Желая ти много сбъднати мечти и щастие.

# 236
Иве, дано като подарък получиш нова работа и то в най-скоро време!  Peace
Гери, и на теб успех в търсенето - да ти е на сърце и да ти пълни джоба!  Wink
Нашата педиатърка не е привърженичка на ваксините. Според нея няма ваксина срещу всички грипове, т.е. ако я  ваксинираме с една, то тя ще я предпози от даден тип грип, но от друг не може! Не знам дали е така, но се отказахме.

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 14:30 от VJG

# 237
  • Пловдив
Нора, вероятно си се консултирала със специалист първо, но по мнение на моята педиатърка не е разумно да се дават имуностимулиращи продукти до 3-годишна възраст. По-добре витамини, да се калява и т.н. на този етап  Peace

# 238
  • Сливен
момичета,има дни като днешния,в които много ми е готино да влизам тук,защото се събираме повечко мами и лафа върви Laughing
а бе на мен постоянно ми е хубаво с вас Hugама има дни сама си кукувам тук hahaha Joy
т.е. изтървам ви като пишете и после си чета самостоятелно,без да коментирам о време Mr. Green

# 239
  • София
вчера Ели излязла с усмивка от групата, не се разплакала като видяла тати.
Днес не се разплака в колата, нито като я събличахме, влезе спокойно вътре ходейки, нямаше и други ревльовци Simple Smile
дано да свиква вече, че се чувствал толкова гузна като я обличам и набързо я оставям

Предложения за подаръци:
1. сгъваема маса със столче, нашата масичка е леко наклонена като чин, но установих че е много удобна за хранене, Ели става сяда добре й е на височина.
2. палатка + сгъваемо столче (като тези "режисьорските")"Дисни" (Мечо Пух и Принцесите)-  в Метро каталозите ги има ... хвърлила съм и око, но само с принцесите има, а аз искам да е мулти функционално - хем момичешко хем момчешко (т.е с Мечо Пух)  Joy

mango, как се пие този Респивакс от възрастни, че и аз и мъжО имаме нужда от нещо такова ... цена някой може ли да каже?

... леле колко е оживено днес  Joy

Общи условия

Активация на акаунт