Ренка, как е обекта? Какви магарии си измисляте с децата за създаване на предколедно очакване? Думай!
марлелита, само да си посмяла да кажеш, че не си кулинар
Гледам пуйката ти и ми се пълни устата /а не съм голям фен на пуйките по принцип/ Пребори ли грипа, а запази ли момиченцето с умните очички? МарияФ, честит ви първи сняг. Чудесно е, че дечицата са поиграли с него - нали точно това ти липсваше

Мила, засичам те честичко в коледната кулинарна тема. Пускай снимки и се хвали - знаем ти възможностите! /с тея сладки вкусотии, после да не се чудигте за кариесите... шегичка
/Чочи, забравихте ли вече з аоперацията?
Денис, как е при вас одисеята с ДГ?
Доника, драсни 2 реда за бременността си!
Фиби, Ави, Меги............. да не изброявам - явете се незабавно в изповедалнята на бай форум!

здравейте дружинааа!
Аз напоследък от свои познати непрекъснато чувам,че им се говори това на работното място и за световната финансова криза.Сякаш това се смята от работодателя за вид мотивация ли!?
Молех се за малката, пък то каква стана. Мими снощи имаше температура, но не висока, дори не я будих да я меря. Тази сутрин е добре, надявам се все така (пу-пу). Оплаках се, ма много ме е яд, че така се получи. Можеха да ме предупредят поне. Както и да е, станало е.

Ето ти рецпетата и снимка

. Стискам само палци да не се разболява повече, че ми омръзна. Давам и разни илачи за имунната система, белким има файда. Сега е доволна - знае вече сумати песни, може да изнесе самостоятелен рецитал. Чакаме Дядо Коледа с трепет и вълнение. Всичко ни е на коледна тематика. Четем книги, гледаме филми, ядем бонбони...абе Дядо Коледа е навсякъде около нас. Написа му вече 100 писма /почва сама и после ми казва - "мамо, пиши ти"/ с единствено желание, да и донесе много подаръци. До колкото го познавам белобрадия старец - ще и изпълни желанието.