Ноември преполови, СЕПТЕМВРИЙЧЕТО за Коледа започва да се гласи!!!

• 22 573
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, момичета Hug
Нещо съм в дупка от 1-2 седмици и хич не ми се пише. За срещата- бях останала с впечатление, че ще е на 2ри, и като прочетох в Понеделник следобяд, че е за първи и.... Embarassed  Надявам се следващия път да се видим.
С Иво си стояхме 21 дни вкъщи- от 6ти до 27ми Ноември. После тръгна на градина, аз на работа, днес обаче е с температура,взех го и я измерихме вкъщи-37.5. Confused Дано е нещо еднократно.
Всички болни да оздравяват.    bouquet

# 196
  • Sofia
Оооох, мъка с тези болести  Sad Галче, обикновено като лежат кашлицата е най-гадна (секрети се стичат към гърлото). Ама какво ти казвам аз, ти по-добре от мен знаеш. Обаче, за да я  подтиснеш, пробвай да му даваш бонбонче да смуче, да се успокои. Мен ме беше малко страх да не го глътне и да се задави, но давах и детето заспиваше спокойно (при последното боледуване преди седмица). Аз давах Olips, но каквото и да е за смучене помага.
Мечи, сменихме датата, защото Роси не можеше на 2-ри, но пък тя се разболя ненадейно и на 1-ви не можа да дойде.

Валя, Мечи, дано не сте в предпразнична депресия  Praynig При мен го има този момент - не депресия, но по принцип не ги обичам тези дълги и бавно минаващи празници  Embarassed

# 197
  • Sofia
Привет!
Галче, радвам се, че си по-добре Hug
Рали също кашляше само като легне и педито каза да й слагам капки в носа и наистина помогна.
Мечи, да оздравява малкия Ивчо бързо.
Ани, при мен пък депресията е следпразнична. Сега като знам, че има почивка по-лесно минава работния ден Simple Smile
Валя, май имаш нужда от повече почивка, поне при мен помага..  Hug

Целувки  Heart Eyes

# 198
  • София
Добро утро.

GALL78 радвам се че си по добре ве4е, дано не се повтаря. Много съжелявам за Дарко дано и той се оправи бързо.
Мечо Пух за съжаление сега са всички гадни вируси, дано Ивчо не вдига повече температура.
aniK аз обожавам тези празници и ги чакам с нетърпение, моят мъж имали празник някакъв независимо какъв ни настройва страшно положително с Оги за него. Просто Оги май е в нещо като дупка, само седи и мрънка и нищо не прави  по цяла ве4ер и точно преди да легне се заиграва. Какво е това момче не знам седи и мрън , мрън, мрън побелях направо. Сутрин като стане е чудо докато се облече за градина.

# 199
Добро утро, дами  Whistling

Аз установявам, че ме гони параноя вече. Хем ме сърбят ръцете да украсим у дома, хем не ми се ще, че много прах събира и не искам Дарко да го диша  ooooh! Само не ми се смейте. Иначе по празниците ще сме при свекито, защото тая трапеза ше ме озори  Embarassed за мен и една супа си е фитнес напоследък.

Вече съм влюбена в един подарък за Дарко - един куфар с инструменти, който се разгъва и става като работна маса на Fisher Price. И не мога и не мога да го открия по каталозите. Видях го в една книжна рекламна брошурка. Ако го намеря, ще го покажа. Сега чуденката ми е мъжо с какво нещо хем евтинко, хем оригинално да обзаведа  newsm78  

Валя, ей сега видях, че си ме изпреварила. Дарко също е мрън мрън след градина понякога и гледа да навакса. Държи се дори лошо с мен. Сега като се лекуваме вкъщи и е пич отвсякъде. Мисля, че в градината Децата подтискат нуждата си от много нежност и после някак ни отмъщават за това.

# 200
  • Sofia
Добър ден   bouquet Май сме само 2-3 тия дето пишем  Thinking
taigi, нали намали работния ден, пак ли ти тежи  Mr. Green
GALL-че, ние имаме 3 куфара с инструменти, но по-простички и още няколко колички, които са целите на болтчета и гайки и се разглабят (няма да ти казвам вечер как се прибират всичките тези неща по местата им ooooh!). Това на Ficher Price звучи много добре  Peace Намерила ли си от къде да го купиш? Това с праха нещо започва да ме притеснява - да не се вманиачаваш  Naughty Ние ще украсим следващия уикенд, когато може би ще сме си в София. За Нова Година Габи ще е командирован в Нова Загора, а ние с баща му - в Банско.
valia_m, дано КОледното настроение зарази и Оги. Опитай се да се заиграваш с него  Peace Аз включвам Габриел във всяко нещо, което правя и му е супер интересно.
toneska, много заразяващо-коледни са ти лентичките  Hug

Идея нямам какъв подарък да взема на Габриел  newsm78 Само колело не сме му купили, но ще остане за на пролет, з'то сега няма къде да го кара. Трябва да пообиколя обстойно, дано ме срещне нещо  Praynig Пък на останалите... ад - племенници, баби, дядовци, лели...  ooooh!

# 201
  • София
Много ви благодаря за съветите, той всяка ве4ер готви с мен, чистим и го прави с голямо желание. А за градината не мога да кажа , че се подтиска защото лично видях деца как отиват и гушкат госпожите , а не майките си. Оги така разказа за деня си в градината, че чак на мен ми се дохожда Laughing. Майка ми ми беше казала един ден: "приеми детето си, че  е ревливо и много инато и не му обръщай чак такова внимание" и знаете ли помагаше оставях го да си се нареве или натръшка и той като видеше , че няма да стане по неговата спираше и ставаше ЧОВЕК, ама май нещо нервите ми сега не издържат. Трябва да се стегна.
Съжалявам, че ви тормозя с това.
Нацелувайте всичките си сладки хлапаци!!!
И едно хубаво кафенце и закуска от мен:

# 202
Галче радвам се че си по-добре вече. Дано Дарко се оправи бързо Hug Да ви кажа, че и Гоги преди да тръгне към градината е голямо мрънкало - тръгва с думите" Мамо аз ще си поплача малко" и започва да загрява от вкъщи Crazy много е изнервящо това да се повтаря всяка сутрин и понеже нищо не действа вече си му казвам в прав текст "Поплачи си мама, то така ще ти мине" - нензам дали така е редно, ама всяка сутрин ме заболява устата да обяснявам, че няма за какво да реве. Вечер като се върне е толкова ентусиазиран от градината, че все повтаря колко му харесва - бия се с акъл и не мога да си обясня защо сутрин настроението е друго newsm78
Мечо дано Ивко да се закрепи вече, че вашето боледуване много дълго стана Praynig
Ани очаквам Коледа с огромно нетърпение и затова реших в духа на празника да се обзаведа с нови лентички Grinning
Може ли да попитам някой дали знае - в МЕТРО има ли конструктори на ЛЕГО, че съм наумила на Гоги това да му е подаръка за Коледа, а през деня никъде не можем да мръднем - вечер като връчим хлапетата на баба и дядо всички магазини са затворени и остава едното МЕТРО Rolling Eyes
Валя Гоги пък е точно обратно - хиперактивен е вечер и е като малко торнадо - баба му, дядо му и баща му ги прави на луди калинки - аз все още не се включвам в тази лудница, че имам още болежки, които трябва да лекувам след раждането. Така, че пред мен стои по-скоро обратното - какво да направя, за да се заиграва по-кротко.
Днес времето тук се очертава да е мааалко по-хубаво (поне мъгла няма) и съм с тайната надежда да мога да изведа Ивко за първи път навън Praynig

Лек ден от мен на всички Hug

# 203
  • София
tonesa дано наистина времето е с вас да се разходите с малкият сладък Ивко. То и ние сме много луди и точно преди да заспи. От филмчето Хари Потър си измисля въображаема метла и хвърчи из апартамента скачайки от дивани и столове . Има голямо въображение и си измисля всякакви неща, но реши ли да хленчи е чудо.
Вчера са писали в градината писмо до дядо Коледа и беше много щастлив.

# 204
Добро утро Hug

Иво нямаше температура сутринта и го пуснах на градина.

Тонеска- ще му мине на Гогата и сутрешното мрънкане, спокойно Hug
Валя- мерси за кафенцето Grinning
АниК- и аз съм в чуденка за подарък за Иво. Ще го поразпитам тия дни и мисля да разпределя на всички роднини по един подарък, и от нас един. И без това е заринат от играчки, нищо, че половината са изпочупени ooooh!  Ама хич не ги пази, много ме ядосва в това отношение. Crossing Arms
Галче- екстра ще е ако можеш да си спестиш готвенето по празниците.И аз ще се опитам, по принцип всяка година се събираме в майка ми, мисля и тази годинада е така Wink
Приятен ден на всички     bouquet

# 205
Здравейте,момичета!
Аз малко се позагубих,че ходя по очни лекари тази седмица и ще си сменям очилата,че тези вече ми омръзнаха.Чакам само да ми преведат прословутата ноемврийска заплата.И ще я изхарча само за мене,надявам се.
Дано да ви намирам в добро здраве,че празниците наближават.Галче,Роси,как сте?
В градината на Марти оня ден писали писмо на Дядо Коледа и украсили една елхичка с желанията.Моят син искал "кола Ауди".Наложи се и това да купувам.А за от нас.......от септември е решил,че иска Дядо Коледа да му донесе волан с педали за компютъра. newsm78Е,осигурихме го.
Вале,и Марти е голямо мърморило,особено след градина.Оставям го да си мрънкосва,обаче минава и на реване и може да продължи с часове така.За сега се справяме с разсмиване,но не знам до кога ще успявам да измислям начини за такова.И моите нерви не винаги издържат,пък аз избухвам качествено.Ужас!
Да ви се оплача вчера какъв номер ми спретна Марти.В 14.30 часа решавам аз да вляза да се къпя,пускам душа и чувам телефона да звъни.Обажда се госпожата от градината.Да отида да си го взема,защото не можела да се оправи с него.Ревал,крещял,въртял си главата и никой не знае защо.Обличам се аз бързо,отивам в градината,той ухилен.Като чул госпожата да говори с мен и млъкнал.Домъчняло му било за мама Rolling EyesВзех си го,ходихме до магазина,прибрахме се и.....установих,че водата е спряла Mr. GreenИ си останах без баня и без манджа.Надявам се,много силно да не се повтаря ТОВА.Ами ако не бях в отпуска?
Хубав ден ви пожелавам!

# 206
  • Plovdiv
" Мамо аз ще си поплача малко" и започва да загрява от вкъщи
Joyтонеска, ще ме уморят тези сладури. Laughing Конструктори Лего съм виждала в Метро миналата година. В Хиполенд /до Метро/ има със сигурност, вчера бях там. Изборът е  #Crazy. Работи до 20 ч., проверих. Аз пък се ровичкам из сайтове. Демек /страхотна думичка Sunglasses/, искам да поръчам по нета. Мързееел. Laughing Та, ми хрумнаха много идейки.
Ето тези сайтове си ги бива:
http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=3412
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.2.53.1.0.0
http://www.fancymarket.net/component/option,com_virtuemart/Itemid,3/
http://www.pumpal.net/products.php?id=5
Валя, и аз се чувствам ЗЛА, понякога. EmbarassedА, как викам, направо не мога да се позная. Комбинацията ученик 5 клас с натоварена програма и тригодишен разбойник ми взима здравето. А като се развилнеят двамата.....само стискам очи и се моля. LaughingТова разбити усти, цицини и още екстри, направо не ги броя. Миналата година виждам, че на Митко е отчупен края на преден горен зъб и питам - Къде, сине майчин Wink, се разкраси така. А той - в главата на Лазар.  smile3515 После търсих парченце зъб по тиквунката на дребния. Притесних се да не се възпали.
Лазар определено ми "отмъщава" като го взема от градина. Съгласна с Галл.
При нас големият е мрънкало.  LaughingОще от малък. Мисля, че това е характер. Simple Smile
Мечо, съжалявам за дупката. Hug И аз попадам, напоследък по-рядко. И тогава просто изчезвам. Настроения.
марияна, Hug
Да ви се оплача вчера какъв номер ми спретна Марти.В 14.30 часа решавам аз да вляза да се къпя,пускам душа и чувам телефона да звъни.Обажда се госпожата от градината.Да отида да си го взема,защото не можела да се оправи с него.Ревал,крещял,въртял си главата и никой не знае защо.Обличам се аз бързо,отивам в градината,той ухилен.Като чул госпожата да говори с мен и млъкнал.Домъчняло му било за мама Rolling EyesВзех си го,ходихме до магазина,прибрахме се и.....установих,че водата е спряла Mr. GreenИ си останах без баня и без манджа.
Joy 

# 207
Кой търси Лего  Mr. Green тук има намалени, а тук има тема по въпроса.
Големи сладури са дребните  Heart Eyes

# 208
  • София
mariyanad голяма работа е този твой син.
Ние преди малко ходихме с моето мъжле да до купим подаръците за Оги и още две дечица от Хиполенд и с това завършихме с подаръците. За големите все още има време. Беше голямо чудене какво да вземем на Оги за градината и накрая съпругът ми се сети, че той се радвал много на Джаги /футбол/ и му го взехме.

# 209
  • София/Осло
По подаръчната тема да се включа и аз  Mr. Green
На Макси - playmobil -ветеринарна клиника или ферма....побъркал се е по тези фигурки и много си играе с такива неща.
http://www.playmobil.de/on/demandware.store/Sites-FR-Site
От Марти имаме много такива комплекти , които са като нови ,той много си пази нещата и ги чакат в Бг. Малчо ще е супер щастлив като открие пиратските кораб и острови.
На Марти -фотоапаратCanon и принтер към него - много ми е сложен той.... хем дете, хем мъжле  ooooh!
На мъж ми- един професионален тиган на Scanpan  Mr. Green.... да ми готви вкусно, вкусно http://www.scanpan.dk/Produkter/Steel/Steel/Sauterpande
на мен - един tissot, защото съм слушкала най-много  Joy ....полииии , изкажи се  Flutter http://www.hotwatches.co.uk/tissot-watches/generosi-t/t007.309.11.116/
Всичко пазарувам от нета....Ния не си само ти мързел  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт