Отговори
# 75
 doh а сетих се какво още исках да пиша  за съседите и хъркането - темата, която Фокси подхвана  hahaha много се смях на неиния екшън.  Ама като се сетих за нашето положение и маи ми се дорева  Shocked
 Та ние още водим воината с плъховете, макар и вече със затихващи боеве. В момента мъжът ми и един негов приятел са разбили цялата кухня и зазидват де що дупла има. Дано да ги спре най-сетне че вече брррррр ....откачам. Та това за наи-близките ни съседи ...милите те  #2gunfire
 А иначе и другите ни съседи са "злато" не си ги давам за нищо на света. До нас от няколко месеца се населиха цяло "стадо" араби и настана един малък джихад. Интересното е обаче че си го водят помежду си. От време на време се бият доста злобничко и шумночко, иначе всяка вечер се събират точно в стаят, която граничи с нашата спалня и си говорят много задушевно но на висок глас. А само да вметна - само мъже са не знам колко, все различни ги виждам, а са в двустаен апартамент.  #Crazy
 А още по-хубавото е , че над нас живее една жена шизофреничка и от няколко месеца е решила да не си пие лекарствата. Сама е зарязана от всякакви роднини и е неконтролируема. Наи-лошото е че много често решава да си прави езеро в банята запушва си канализацията доняся си листа от вън, дори си е сложила зелена крушка, за да наподоби максимално атмосферата...... ooooh! В резултат на което, ние и поне още два апартамента сме перманентно наводнени. Всеки момент очаквам тавана в банята да ни се стовари на главата. За сега пада на части, а ремонта се обезсмисля заради продължаващите и изпълнения, чийто край не се очертава скоро. Половината блок е подавал жалби срещу нея в полицията, но от там и от другите институции отговарят, че не са и отнети гражданските права и не могат да я принудят да се лекува. И всичко си продължава по старо му и доколкото знам от съседите така е от много години с малки прекъсвания от по година две докато си пие лекарствата  Thinking
 Е кажете ми как се решава такъв проблем, на мен ми изглежда като омагьосан кръг. А иначе тя се грижи и за музикалното оформление на входа ни  smile3514 обикновенно по малките часове започва да крещи силно и да пее. Последно преди няколко нощи ни пя бунтовнически  песни .... ма верно пеее женицата да знаете не е фалшиво само малко в неподходящо време де ..... hahaha
 А иначе хъркането е приоритет на мен и на татето и двамата се справяме отлично с него.....ми то така де и за нас трябва да остане нещо все пак.
  Ха така  "разведрих" ви  за добър вечер с мойте перипетии  Mr. Green

# 76
PIS74f ти ме разби отвсякъде!!!! Joy А аз си мислех,че ние сме зле Crazy

# 77
  • София
Хайде и от мен запис в новата прекрасна тема!
Ioli  newsm59 ,да си жива и здрава и много детски смях да те радва след февруари!
PIS74f,честита ви племенница!Много да ви радва!
За стриите-и мен не ме подминаха.Имам си на едното бедро (лявото) и под едната гърда (лявата),интересно защо.  newsm78
Кафявата линия-също е налице.Аз и преди си имах много бледа от пъпа на долу,а сега се е простряла почти до бюста и е по-наситена.Хм,сега като се замисля,тя също минава през левия край на пъпа ми,а не по средата.  Thinking Аз май съм "ляв" феномен.....

п.п.Уф,за Марго не знам какво да кажа......Само се моля да има сили да продължи напред..... Praynig

# 78
PIS74f честита ви племенница - да е жива и здрава и много щастлива. А Януари да ви се връща с пълни шепи   bouquet

толо   Hug

# 79
  • Sofia
PIS74f , ама къде живееш ти, бе, душа!? #Crazy Joy
Има ли свободни апартаменти да идваме, че шизофреничка, араби, наводнения, бунтовнически песни.....то това изобилие не е за изпускане!!! Shocked Да не забравяме плъховете! Naughty
Мале мале! Ама герой си ти! Hug
Да ти е жива и здрава племеницата!!! Голяма да порастне!   bouquet А скоро и брад'чет й да ви радва много! Wink

Ох, много ме развесели! Joy

# 80
  • София
PIS74f честита племеница .Да ви е жива и здрава!

Получи се  Laughing

# 81
Foxy,вярно е,че нашата порода е особена...но аз харесвам тази зодия...като изключим вечните променливи настроения и колеблива неувереност понякога..но пък реша ли нещо се боря до край!Приключвам с психоанализата.. Laughing

PIS74,много забавно представяш нещата!За това шапка ти свалям!Аз сигурно щях да съм отчаяна и да си отровя дните от безсилие!Хубавото в случая е,че там сте под наем и можете да се спасите когато пожелаете! Peace

# 82
момичета, аз да питам за срещата - остава за другата събота, нали?
ако е така, и аз ще мога да дойда, защото както бях писала в темичката, пусната от Карбо, тая събота съм на погача на бебче, пък съм кума - няма как да не отида!

# 83
Foxy,вярно е,че нашата порода е особена...но аз харесвам тази зодия...като изключим вечните променливи настроения и колеблива неувереност понякога..но пък реша ли нещо се боря до край!Приключвам с психоанализата.. Laughing

Мноого си права! И аз си харесвам зодията! И е вярно,че сме изцяло отдадени на хората,които обичаме...В това поне се убедих за скромните 27 години,през които съм "вряла и кипяла" Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 19:26 от foxy81

# 84
Здравейте на всички.
Аз чак сега се появявам, че беше хубаво времето и от чистене и обикаляне по улиците и кафетата време нямам.
Марго, мила, съжалявам за загубата ви, надявам се скоро да се отчетеш в някоя др.бременлинска тема. Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug
PIS74f-честита племенница, да ви е жива и здрава.
Ioli- newsm59, да  си жива, здрава и много обичана и февруари сладко бебче.
За стрийте-нямам още, но едва ли ще ме подминат, аз си имам от преди.
Кафява линиика си нямам, аз съм бяла като снежен човек, а и пъпчето не ми е изпъкнало, но за него има време.
От 2-3 дена вечер много ме боли главата, но търпя какво да се прави, а снощи и едни болки в корема, сякаш се разтяга  Laughing.
Но стига с оплакванията, живота е хубав, коремчетата растат, дано всички са добре и февруари да си видим сладките сладурчета.
П.С Тези ваши съседи ме убиват направо, аз ако ги имах  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
В нашия блок(по-скоро кооперация) неможе да има такива неща, тук повечето са военни и дисциплинирани. Laughing
Лека вечер, сладурки.

# 85
Ето ме отново! Вижте какво открих в нета.
Със специални поздрави към Фокси за отново страхотното оформление на новата темичка Simple Smile

Две бебета си говорят в корема на бременна жена.

Бебе 1: Вярваш ли в живота след раждането?

Бебе 2: Разбира се, че вярвам. Очевидно е, че има живот след раждането. Целта на престоя ни тук е да станем достатъчно силни и да се приготвим за живота.

1: Пълни глупости! Не може да има живот след раждането. Можеш ли да си представиш що за живот ще е това?

2: Е, не знам подробности, но вярвам, че ще има повече светлина и ще можем да ходим с краката си и ядем с устата си.

1: Глупости! Невъзможно е да ходиш със собствените си крака и да ядеш със собствената си уста! Това е нелепо! Имаме пъпна връв, която ни храни. Ето какво ще ти кажа: не може да има живот след раждането, защото истинският ни живот – пъпната връв – и без друго е твърде къса.

2: Въпреки това, сигурно съм, че животът след раждането е съвсем възможен. Просто всичко ще бъде малко по-различно. Представи си само.

1: Но никой не се е върнал оттам! Животът просто свършва с раждането! С други думи, животът не е нищо друго, освен страдание в мрака.

2: О, не! Не знам какъв ще бъде животът ни след раждането, но със сигурност ще срещнем Мама и Тя ще се грижи за нас.

1: Мама? Значи ти вярваш в съществуването на Мама? И къде мислиш е Тя?

2: Тя е навсякъде около нас, ние пребиваваме в Нея, способни сме да се движим и живеем благодарение на Нея; без Нея не можем да съществуваме.

1: Дрън-дрън! Никога не съм виждало никаква Мама - следователно, повече от ясно е, че Тя не съществува.

2: Не, не мога да се съглася с теб. Понякога, когато всичко около нас утихне, я чувам да пее и усещам как гали нашия свят. Убедено съм, че истинският ни живот ще започне след раждането, а ти?

# 86
  • София
Mia66 това е страхотно.
Ще ми пратите ли user i password.

# 87
Mia66  Hug Знаеш ли как ми се насълзиха очичките сега...  bouquet Ама то без да искам стана... Embarassed и незнам от радост ли е или от мъка...Само като си представя,че ако можеха да си говорят,щяха да го правят може би по същия начин....Сещам се и за Марго................................

Благодаря!!!!
Това е специално за Марго...просто защото ми хареса...надявам се да не я разстроя,но искам да знае,че момиченцата й сега са на едно сигурно и хубаво място и винаги ще бъдат с нея...... Cry Cry Cry
Извинявам се за тъжния пост,но ми стана криво........

Последна редакция: чт, 13 ное 2008, 20:14 от foxy81

# 88
larakroft1 изчисти си пощата,душицо,за да ти пратя паролата Mr. Green

# 89
  • София
Здравейте, мили мами, от 2 часа ви чета, а уж трябва да работя... ooooh!

Добавих всички в списъка, които ми писаха и пратих адрес, на който видях!

Имам страхотна новина, много съм горда със себе си, открих къде се прави ДНК тест за херпес и ще си направя в деня на раждането (ще го предизвикаме) и ще излезе на същия ден, така че ще съм 100% сигурна дали вирусът е активен и дали мога да заразя бебето. Ужасно съм щастлива! Party Ще кажете, че съм луда, че се радвам, че мога да раждам нормално... Ама то е като със скачането с бънджи, като не знаеш какво е, не те е страх!

Ужасно мъчно ми стана за Марго, иска ми се много неща да й кажа, но не знам дали няма да се натрапя... Cry

hetera, и аз точно заради майка ми и свекървата не искам секцио, защото един месец някой ще трябва да ми помага, а аз много държа да се оправя сама. Ще ме побъркат, ако дойдат!

толо, стриите са мораво лилави в началото. Аз засега нямам по корема, ама няма да се изненадам, защото отдавна имам по бедрата.

Абе, ние сме бая хора с предна плацента! Joy

naiema, ако искаш да ти обясня за ДНК теста за херпес, може и ти да си направиш точно преди раждането!

SvetliD, на мен ще ми донесат Инфакол, така че хайде да направим един списък. Вече не помня кой искаше... ooooh! ooooh! ooooh! И по колко да взема?!?

малката бухтичка, Мартеничка, пълни са ви пощите, не мога да ви пратя нищо!

За епидуралната анестезия напоследък два случая около мен има,  при които в резултат може би на неудачно избран момент на поставяне на упойката напъните са отслабнали, раждането се е забавило след това с часове, родилките се изтощават много и при двете накрая са ползвали вакуум , за да извадят бебето, а това е доста опасно.

И аз точно затова не искам епидурална упойка.

А още по-хубавото е , че над нас живее една жена шизофреничка и от няколко месеца е решила да не си пие лекарствата. Сама е зарязана от всякакви роднини и е неконтролируема. Наи-лошото е че много често решава да си прави езеро в банята запушва си канализацията доняся си листа от вън, дори си е сложила зелена крушка, за да наподоби максимално атмосферата...... ooooh! В резултат на което, ние и поне още два апартамента сме перманентно наводнени. Всеки момент очаквам тавана в банята да ни се стовари на главата.

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт