Отговори
# 90

Имам страхотна новина, много съм горда със себе си, открих къде се прави ДНК тест за херпес и ще си направя в деня на раждането (ще го предизвикаме) и ще излезе на същия ден, така че ще съм 100% сигурна дали вирусът е активен и дали мога да заразя бебето. Ужасно съм щастлива! Party Ще кажете, че съм луда, че се радвам, че мога да раждам нормално... Ама то е като със скачането с бънджи, като не знаеш какво е, не те е страх!

Браво!!!! Радвам се за тебе! Абе ти си оправна мацка,то се вижда Simple Smile

# 91
Да помоля за линк и парола за данните    Praynig

# 92
  • София
Браво!!!! Радвам се за тебе! Абе ти си оправна мацка,то се вижда Simple Smile

ХАХАХАХА, ако ме познаваше, нямаше да мислиш така... Аз съм абсолютно детенце и никой не ме приема насериозно, нищо че печеля повече пари от повечето 40 годишни мъже... Вчера в таксито ме питаха дали съм на 16. Май е време и аз да пусна малко снимки, да видите какъв съм дечко. hahaha

# 93
E то принципно не е важно дали изглеждаш дечко или по-възрастен,дори според мен не е важно и на колко години си,за да имаш достатъчно акъл в главата си...
А за снимките-качвай!!!Какво чакаш? Hug  bouquet

P.S. Само да ти кажа,че и на мен никой не ми дава повече от 20 години.Даже по заведенията ми искат лична карта,защото не вярват,че имам навършени 18...Ако ме видиш на живо и ти ще се убедиш Flutter

# 94
Ох, четох ноемврийките...чак на мен ми стана нервно. Blush
И ние ще си говорим така февруари...

Да не остана и аз по-назад  Embarassed до сега се рових при ноемврийките  Grinning
Ми то повечето родили до момента , са изпреварили датата на термина си с две - три седмици  Shocked
Малеее , нещо ме достраша от раждането , хем няма да ми е за сефте  Laughing

# 95
  • София
Ужас, а аз си мислех, че 10 дни преди термина планирано раждане е ОК... newsm78

# 96
Харесах си ето това  http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324148679&doc … rangement%20BAYER  от la redoute ,  ама се чудя дали е количка или е нещо друго  newsm78 Някой разбира ли френски да помогне  Praynig

# 97
  • София
Ами, качих каквито снимки намерих в интернет, доста са странни, предупреждавам ви. Laughing

Качих и снимки на бебешките дрешки, които купих от eBay, ще ми ги домъкне един приятел от Германия.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 00:33 от autumnsphere

# 98
Някой ако иска да хвърли един поглед на тези пеленки и да каже какво мисли по въпроса www.tinytush.com . Аз четох, четох и реших, че това е моят избор. Ще имам повечко за пране, но бебешко дупенце ще е намърдано в памук. Нещо май хич не се изказват положително за абсорбиращите гелове в еднократните памперси.
Може и да съм луда, незнам  newsm78 . Но вече купих 14 чифта такива. И в крайна сметка, ако не ми хареса да ги ползвам, то минавам на вариянт еднократни.

# 99
  • Бургас
Мале, PIS74f, къде сте попаднали! Само плъшоците са ми достатъчни като причина да се изнеса от там, ако съм на квартира, а какво остава да има шизофреници, песни.... Важното е, че гледаш несериозно на тези неща, което помага! Hug

# 100
Добро утро, момичета!
Днес съм от ранобудните и преди да тръгна за работа да почерпя интернет-маниачките от нашата банда

И още нещо
mother-of-pearlS бъди много щастлива и обичана, и нека февруарското мъниче много да те радва!  Hug

# 101
Добро Утро Дами мами!

Първо mother-of-pearlS ЧРД

Hug  Hug  Hug
Да сте ни живи и здрави ти и бебчо. 

МИЯ66 Разрева ме с това за близначетата.  Много мило.  Hug

autumnsphere Какво чакаш мадам, че не пускаш снимки.  Дай да те видим де.   Hug

# 102
Добро утро и от мен smile3525

mother-of-pearlS

Момичета днес съм на 3D (най-после) стискайте ми палци всичко да е наред  newsm03
Сега ви оставям че трябва да се приготвям
Лек и приятен ден на всички   bouquet Като се върна ще докладвам  Grinning

P.S.
Хахахаха Албена13 с теб май в един сайт се ровим аз също мислех тези розички да сложа добре че избрах друго newsm53

# 103
Добро утро коремчета!
mother-of-pearlS newsm59 Tada нека февруари получиш най-големия подарък!
Момичета знаете ли колко време може да се пие Магнерич,че моят лекар го няма и забравих да го питам newsm78
Ще ми прати ли някой име и парола за данните?

# 104
Ей вече съм на седмото квадратче newsm44

Общи условия

Активация на акаунт