"АПРИЛче с поглед сладък очаква коледен подарък"

• 12 218
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
  • Beyond the Frontiers
Добро утро,

Броене - и Борис се опитва, но това го учат в детската ясла /дават ми отчет с какво ги занимават Embarassed Embarassed/. повече е по пеенето - особено в три посред нощ. То е зайченцето бяло, мила моя мамо, тръгнал кос, самолет номер пет... Въобще има пълен репертоар вече Mr. Green Mr. Green

Светле, ако сте решили сериозно със самолет, провери лоу кост компаниите - имат полети и ако резервираш по-рано може да излезне супер изгодно. Аз съм проверявала редовните линий за Бургас беше около 120 лв в двете посоки с дечко. Абе направо като се върна на работа ще ти го проверя, нали се включих в програмата.

Коледен купон - аз планирам да запразним от 20.12 и да сме при бабите в Бургас, така че сте без нас.

Подаръци - тази идея за бебешки лаптоп е супер, вчера Борис реши, че е супер забавно да изтръгва копчетата на нашия Twisted Evil

Днес ме на лекар, да видим  Peace

# 91
Ели, много ще съм ти благодарна, ако провериш полетите. Аз още не съм се разтърсила за билети, а е време...

Последно остава за 26-ти, нали? Ние е желателно да пътуваме на самия ден, а да се връщаме на следващия.

# 92
вчера се върнахме от Виена и днес лудницата започва отново!
Там беше коледно и много красиво, но в сравнение с Германия или Франция - доста по-скъпо. Напазарувах един куфар дрехи за Амалия и съм много доволна.

Целувки на всички, ще се връщам назад да чета.

# 93
Здравейте и от нас!
Дари пак е със страшна хрема, а също и аз. Вече незнам какво да правя с тия сополи.
Иначе и аз да си похваля детето за уменията- говори, даже цели изречения прави. Нямам представа вече колко думи и е речника, но е доста богат. Брои до 3, после ги размества, знае наизуст всички песнички и обича например аз да казвам "Зайченцето" и тя довършва "бяло" и така цялата песничка, пее на бебета си "Нани, нани бебе, сладко и добричко" и "Мила, моя мамо".
Ламята, направо ви завиждам за Виена. Ние щяхме през септември да ходим с Дари, че сме си решили да хвърлим пъпа в Шонбрюн, ама не се организирахме. Но много ми се ходи, а сега по Коледа със сигурност е много красиво.
За срещата - ние както писах няма да участваме, но да ви кажа, че трябва отсега да се запази, че вчера една приятелка ми звънна да ме покани на детски рожд. ден на 28 декември и каза, че едвам са си намерили клуб, всичко било запазено. Явно покрай празниците и там е лудница.

# 94
И нас ни беше хванала липсата -бяхме пак в Балчик при свекъра, но вече сме на линия. За Коледна среща сме "За", както винаги, когато кажете ще дойдем.
Ние с татито вече напазарихме подаръците за Ани и за Коледа и за имения и ден, който е на 9-ти декември. За Коледа купихме дъска-голяма на крачета, от едната страна е магнитна и може да се пише с фулмастери, а от другата е за тебешири. Има си там неща за писане, магнити-букви и цифри и безопасни тебешири, може и друго да има, ама не съм я разглеждала много-много, че бързах да я скатая. За имения ден и взехме йоника-нищо особено, има там и разни запаметени мелодийки, ефекти и т.н. Купихме и дрешки, ама си ги носи вече, не ми се стискат до празниците при положение, че сега им е сезона. Ани за съжаление никак не се заиграва с играчки и май тъй като гледам за нас с татито си ги купуваме, че да си поиграем  hahaha. По тази причина и гледаме да не купуваме много и особено скъпи, защото просто няма смисъл  #Cussing out
Сега отивам назад да чета, че не можах да наваксам с всичко  Wink

# 95
Аз използвах повода, че трябва да съм на един семинар и поканих мъж ми да дойде с мен. удължихме си престоя малко и така...

Да ви почерпя виртуално - днес моят благоверен има рожден ден!

# 96
Ламичке, добре завърнали се и да ти е жив и здрав любимия! Да бъде все така грижовен баща и любящ съпруг!  Кажи за срещата? На линия ли сте?
Това, което казва Polly за клубовете е обезпокоително, така че хайде да се задействаме, а? Искрено съжалявам, че няма как да помогна, освен с подсещане, но... Confused
Да даваме ли карт-бланш на Style за FUNNY, защото аз не видях друго предложение?
Polly, сигурно сте пробвали доста неща, но да попитам с BACTROBAN мазала ли си й нослето? На нас ни го изписа лекарката като беше сополив малкия!

# 97
  • Чехия
Привет мами докато седна да пиша и вече 5 страници сте пробърборили..

Ламичке, Честит Празник на мъжлето, жив и здрав да ти е.

При нас дойде Баба Зима, снега е вече по близките хълмове.. Mr. Green

Така, че за коледен подаръкк май ще е шейничка..а и книжка с
За нас ще е сателит..

Сладки..преди правех много видове , даже и къщички...тази година няма да се тормозя.. Wink

Linofrina четох, че искаш да сложиш малката Райка на ски..нали няма да забравиш за каска..
Аз малко нахално ти го казвам, ама вече съм имала в ръцете деца с комоцио..В Цз е задължителна до 18г.
 Hug

За съня следобедния..знаете ли какво правя ...Сутрин излизаме за поне два, три часа на вън дори и най-големия студ, добре и удобно за игра облечена без ръкавички ...и като и се потече вече носа и бузите и станат доста розови хайде у дома ...нещо топло за пиене и после заспива като коте.....и спи поне 2ч..

Столчето
, ни е ИКЕА и там в близките години няма да може сама да се качи..има си ниски с масичка за ТВ и рисуване..

За термометрите, мъжо онзи ден ми разправя , че в работата сега купили Т. който мери от разстояние , насочваш лазер и за 5сек е премерено..Та му викам дай да купим такъв ..е цената му е близо 200лв.. Shocked така че караме на дигитален..добре често не ни се налага.

denisimo, ние имаме подобна дъска и една от най-успешните инвестиции.. Peace

Иначе за играчките придържам се към Д-р Фицхю Додсън -Ако 90% от играта идва от детето, а 10% от играчката, значи тя е добра играчка. Ако обратно, 90% се дължат на играчката, а само 10 на детето, играчката не струва,,
Адски много не понасям разните там движещи се кукли, автомобилчета и тем подобни..на батерии и с копченце...поне ако ще пее да е с ключе...
А и Верето никак не я забавляват.
Предпочита кошница със шишарки и разноцветни камъчета ..може и цял час да ги реди.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 16:18 от ivalex

# 98
  • Beyond the Frontiers
Ламичке, честит ти рожденик! Дълго да те радва със здраве и успехи!  bouquet

# 99
Ламичке, честит рожден ден на благоверния ти! Да ти е жив и здрав, и все така любящ и грижовен  съпруг и татко! Hug

Ивка, живот и здраве да си реализираме намеренията за ски, ще сложим и каска. Може да й е голяма, но няма да е без нищо на главата. Аз също нямам каска, крайно време е да помисля по въпроса. Embarassed Последният път, когато със сериозни намерения бях влязла в магазин за екипировка, имаше много и хубави каски, и всички намалени, понеже това беше през август 2006. Но нещо ми подсказваше да не си купувам. Е, интуицията не ме подведе - тогава съм била в първите седмици на бременността си с Рая, но още дори не подозирах за това. Mr. Green

За играчките
- като цяло предпочитам играчки, които да са свързани с бутане, тикане, рисуване, с някакво занимание или движение. Не просто светеща и пееща пластмаса.

Днес открихме сезона на цитрусите с ядене на мандаринки и с трепет очакваме първия сняг.

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 16:29 от Linofrina

# 100
Ламичке, добре завърнали се и да ти е жив и здрав любимия! Да бъде все така грижовен баща и любящ съпруг!  Кажи за срещата? На линия ли сте?
Това, което казва Polly за клубовете е обезпокоително, така че хайде да се задействаме, а? Искрено съжалявам, че няма как да помогна, освен с подсещане, но... Confused
Да даваме ли карт-бланш на Style за FUNNY, защото аз не видях друго предложение?

Явно съм пропуснала - би ли казала каква е идеята за среща и кога?

# 101
Иначе за играчките придържам се към Д-р Фицхю Додсън -Ако 90% от играта идва от детето, а 10% от играчката, значи тя е добра играчка. Ако обратно, 90% се дължат на играчката, а само 10 на детето, играчката не струва,,
Адски много не понасям разните там движещи се кукли, автомобилчета и тем подобни..на батерии и с копченце...поне ако ще пее да е с ключе...
А и Верето никак не я забавляват.
Предпочита кошница със шишарки и разноцветни камъчета ..може и цял час да ги реди.

Страхотно е това!  Hug

Ламичке моя,  честит празник на твоя любим мъж! Вие сте едно наистина прекрасно семейство, обичайте се !

# 102
Явно съм пропуснала - би ли казала каква е идеята за среща и кога?

Идеята е доста мъглива и неясна засега...май се договаряме за 26.12., някъде в София...Засега само Страчи е предложила клуб "FUNNY", но нито мястото, нито датата, нито бройката са сигурни засега! Много се надявам да се организираме, но като гледам... Confused 
За играчките съм напълно на мнението на Ива, а бабите умират да подаряват коли и други машинарии, които вдигат невъобразим шум и ни побъркват! Но сега съм намислила пъклен план и като потеглим към БГ ще натоваря играчките в колата и ги оставям у тях, така Александър ще си играе с тях като им ходи на гости! Laughing

# 103
  • Beyond the Frontiers
Марини, не се отказвай толкова бързо  Mr. Green Mr. Green Просто малко трябва инерция да набере идеята и по-често да напомняш на съфорумките за идеята. Ще ти пусна на личния един списък на Софианки за да ги тормозиш и на личния  Mr. Green

# 104
Ламичке, честит рожденник! Да е здрав и да ви радва и обича!

Идеята за шейната ми хареса. Дано има и подходящи условия за използването й. Иначе и аз се чудя какъв подарък за коледа да купуваме, а и от бабите, защото ще питат. Претъпкахме се отдавна с играчки. Продължавайте с предложенията.

И аз съм с хрема. Дано малкия не прихване само Praynig

Аз имам термометър за ухо на Ситизен. Много съм доволна от тази покупка.

Общи условия

Активация на акаунт