Щом чуем "мама" от АПРИЛското дете, разтапя се нашето сърце!

• 12 514
  • 273
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
... Сиса каза да я изписваме бързо тая тема, че изненада ни чака  Mr. Green

Чакай тогава пак да се включа..

Aquariel, голяяяямоооо мерси   bouquet  Hug Hug Ше черпа  Wink

ася20, лек път! Да се включиш веднага след като се адаптираш..  Hug

ВаняМ, уааууу Кърналово, а? Тамън кат се залюбвахме с мъжо ходихме там в една кръчма почти през ден при един негов приятел. Беше оживено селце - харесва ми  Peace

Goldie, аз също бих се доверила на педито за месата  Peace

Айде да гледам Т_Илиева....

П.П. Доротиииии.... видях тееееее  Wink  nnnuu

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 19:51 от Гергина

# 241
Пишете,пишете,хич не се притеснявайте Naughty ама да не сте възложили големи надежди на въпросната изненада,че да не останете разочаровани Rolling Eyes не е кой знае какво!
И аз я хванах накрая нашата Т.Илиева,но виждам,че Мирка ни е дала линк към предаването Hug
Гергина.....Ванче взимай очилата   Grinning/оф,що реши да си смениш ника,обръща ми се сега езика...така бях свикнала с анилинда Grinning/ и Даниел така стои на колене,като се умори да стои прав пада на колене и после пак се дига...чудя се как му е удобно така newsm78
Асялек път ви желая Hug
Ласи вие от сега ли ги гаджосвате малките? GrinningЕдин въпрос към теб-Как я наричате Ема...нали е с 2 имена,обръщате ли се към нея и с второти й...стана ми много любопитно Thinking Ако знаеш колко много искам да си взема и аз Bugster  Rolling Eyes и то още сега,понеже като понавлека Даниел повечко и му става тесен коша,миолия не може да мръдне и затова няма да издържиме с тази до пролетта!Скъпичко ми идва обаче за лятна количка 450лв /толкова е Bugster-a със зимното чувалче/ накрая май ще взема на Ghipolino-Omnia  тя е много по евтина!

# 242
здравейте пак!
Сиси,предполагам,че ще е хубава изненадата,като знам,че винаги са много приятни твоите изненади! Много подвижен твой Дани (пу-пу),ние сме много далече от тез умения!
Аз ще си кажа мнението,нищо че не съм Ласси-аз нали исках по едно време беба да е Лада-Милена и нашите казаха,че се използва само първото име-просто е много по-удобно и логично! и май наистина е така! И Лассито никога не съм я чула да вика на бебка Мария ooooh!
Аз ви питах вече,ама никой не казва-дали може малко да се подстриже беба,че бретонът много и влиза в очите и се дразни? Ама да не и оредее косата примерно и на фризиор  ли трябва да стане?
Ася,лек път и се гответе за зимни условия,че утре го дават да вали сняг #Crazy
Милени,видях те по едно време,че си тук,я се включвай бързо Heart Eyes

# 243
Аз съм навита за картичките, но да са по пощата.

Ние сме зациклили на зеленчуково пюре и това е. Утре може би ще опитаме месно, но не съм оптимистка. Все още не се изправяме, май дупето ни тежи повече. И нямаме нито един зъби - има ли такива като нас?

Има,има, Мириел, и Тея е така Simple Smile И не пълзи и не говори, само скача като един скакалец е Simple Smile
Вече мисля бънджи да и взема

# 244
reiana, аз вече подстригах косата на Калоян поради същите причини. Но сама. Махнах му опашката и намалих бртона и отгоре.
Вчера свекърва ми тръгна да ми обяснява как до годинката не бивало да се подстригва (бабини-деветини). Казах й-ако ми дадеш логично обяснение ще те послушам, но тя си затрая. Така че, като реша пак ще си му правя прически. Е, вторият път може и да е на фризьор.

Ей, ще взема и аз а си сменя ника, да знаете. Ивейн така да ми хареса...Верчо, ще ти купувам бели дрехи. (Това ли се правеше за кръстницата?)

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 22:26 от Ivane

# 245
ехоооо..пак съм аз Mr. Green
reiana вземи ножицата и й клъцни бретона  като й пречи:peace:Да оредее не ми се вярва,по скоро обратното може да стане!Да ви кажа какво ми каза майка ми...сестра ми като е била на възрастта на Дани майка ми и е обръснала главата!Сестра ми се родила с къдрева коса и дъртите баби  и казали да и я обръсне за да и се сгъсти и за да има по хубави къдрици! Grinning
 Нали сме на кулинарна вълна сега /това  за мен е много непривично Whistling/това не мога да не го споделя с вас..Голдииии гледай за какво става въпрос Grinning ЦЪК

Дидиморке верно прическата на моя е като на Гацо Бацов hahaha мъжа ми все иска да му клъцнем опашката,но аз не давам..там му е чара бе Grinning
Дороти и ли бе душа си смени ника Crazy да взема и аз ли да се прекръстя Thinking ама не ми идва нищо на ума...предложения? newsm78

Ако още веднъж  си редактирам поста  Crazy гледате ли Грозната Бети?Мен страшно ме кефи това сериалче Peace

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 22:28 от sisee

# 246
  • Варна
попрочетох отгоре отгоре и да се включа за малко

reiana що да не може да се подстигва? Ники го подстригахме на фризьор (с машинка) на 8 месеца, че таткото му беше направил прическа на дупки

sisee Дани е супер атлет! Гергинче Къци също   bouquet

разходките са важни най-вече за закаляването на децата, а оттам и за имунитета. Също и за прием на достатъчно вит.Д  Peace Та по тоя повод, фонтанелата на Невена е почти затворена и пак не ни изписаха вигантол. Някой има ли като нас, дето не е пил въобще вит.Д?

Коледно настроение още не ме е обзело, сякаш вчера свърши лятото ...

roska_ps Това с картичките е чудесна идея. Аз искам да пращам и да получавам  Hug И моля те, кажи коя е тая фирма във Варна, дето прави календари  Praynig

Дороти И Невена няма зъби, а на бас, че ще сме едни от последните озъбили се  Peace

От мен толкова. отивам да лягам, че едвам гледам newsm46

# 247
гледате ли Грозната Бети?Мен страшно ме кефи това сериалче Peace
Преди го следях, сега по коя TV го дават?

# 248
Цитат
... Сиса каза да я изписваме бързо тая тема, че изненада ни чака  Mr. Green
П.П. Доротиииии.... видях тееееее  Wink  nnnuu
Имах време само да хвърля едно око, сега ви чета обстойно  Grinning

Дороти и ли бе душа си смени ника Crazy да взема и аз ли да се прекръстя Thinking ама не ми идва нищо на ума...предложения? newsm78

Сисе, аз отдавна се канех, ама все едни тъпотии ми идваха наум , та сега като видях Гергина ,се наканих и аз  Flutter

# 249
айде пускай Нова Тв сега са рекламите Grinning
ама и аз подпомагам за по бързото изписване на темата Rolling Eyes
Вижте нещо забавно Grinning

Последна редакция: пн, 17 ное 2008, 23:06 от sisee

# 250
айде пускай Нова Тв сега са рекламите Grinning
ама и аз подпомагам за по бързото изписване на темата Rolling Eyes
Сисе, а случайно да знаеш дали мога да гледам Нова през нета? newsm78

# 251
Добър вечер,
много изостанах с тази тема, ама то е защото като седнех да чета и чак се изнервях от този спор, който възникна от нищото. И се натоварвах и спирах да чета. Но като се замисля, отношенията ни тук са копие на отношенията в реалния живот - на цикли, като в икономиката. Добре че бързо минават нашите кризи Simple Smile
Сега по обсъжданите теми: аз съм против тази анкета. Не мисля, че ще допринесе за добрия тон във форума.
За Коледа не съм мислила още, за децата ще има подаръци, за нас ще видим какво ще е. Може да е ски- почивка.
Последната книга, която четох беше Брида на Паулу Коелу (оф нямам буква иу). Сега чета Захир на същия автор.
Виждам обсъждате кулинарството, аз много обичам да готвя, но като видях произведенията на Роска се възхитих. Поздравления!
И Кристея няма зъбче още, но на кака и поникна на 9 месеца първото, на мен ми е поникнало на 10 м. на мъжа ми на 11м. Така че ще сме от късно озъбилите се.
Ася, много се радвам за добрите новини! Пази се повече и пиши!

Връщам се да ви изчитам.

# 252
Ето ме пак и мен!
Ами щом няма нищо страшно може би ще я заведа на фризиор,защото искам мнооого мъничко само от бретончето да и отрежат,защото и аз много си и харесвам дългата коса! Само колкото да не и пречи Mr. Green
Ясмина,нашата фонтанела пък е доста голяма и си караме с Вигантола! Peace
момичета няма страшно,не се оплаквайте,че бебчовците само скачат,Милена и това не може Party
Сиси и нашата количка е супер тясна и неудобна(никой да не си взима Джордани)! И аз искам нова,ама Косато като на Верчо,само че само летен вариант,то зимен няма смисъл! на мен обаче вече ще ми е трета количка #Cussing out Нещо хич не случих! И като цяло забелязвате ли колко от нас минават с 2 колички newsm78 Явно изборът на количка е по-труден отколкото сме си мислили #Crazy

# 253
Здравейте ,Априлки!Приемате ли още една априлка в отбора ви?Аз родих на 12.04 момче Васил, 3350,52см, термина ми беше 09.04.Виждам,че на 12.04 е роден Мартин на Doika.Ако може, въведете данните на сина ми на първа страница при другите деца.Ще ми бъде много приятно да си пиша с вас. Simple Smile

# 254
nina ianakieva   bouquet Hug Добре дошла !
като за начало можеш да се регистрираш във форума Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт