Растат в мамини тумбачета ЮНСКИ пеленачета!!! Тема № 5

• 14 349
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
baby12, моят кантар е купуван от Метро. Доволна съм, все на него си се меря. Много е важно като си купиш кантара той да стои на едно и също място и да се теглиш по едно и също време. Например най- добре е сутрин след душ, аз така се меря.
greenlife понеже и аз съм другата седмица на БХС, искам да те попитам освен снимка от видеозон искат ли нещо друго. Аз планирам единият ден да съм при Марков на другият ден да си направя БХС. В този ред на мисли ще помоля майчетата от София да ми препоръчат хубав и не скъп хотел за нощувка. Надявам се да са започнали коледните намаления и да ме упътите къде да напазарувам малко дрешки.

# 196
ivi 81 и аз съм от твоята партия относно храненето  Peace  Днес с радост открих, че успях да хапна картофена крем супа и малко месо от телешко варено, че преди въобще не можех да си помисля...дано се оправи положението, че вчера бях само на козунак и печени филии с яйце и сирене и то до обяд,а след това нищо...
трудно намирам какво да ям...

# 197
Хей и аз ще пътувам за София в петък , ще се радвам ако наистина софийските мамчета помогнат малко с магазини  Peace

Момичета да ви питам нещо , вие правихте ли микробиология . А тази тоскоплазма съм я правила преди инвитрото т.е. май месец ,и беше отрицателна , микробиологията също ми е оттогава ,  сега трябва ли да ги  повтарям ???? newsm78

# 198
Mindi, ще ти се наложи да повториш микробиологията, сигурно и тоскоплазмата.
А относно магазините има доста на Пиротска.
Въпреки това повечето модели са наистина като за слонове, а не за бременни.
В събота гледахме с майка ми една туника с панталон. Туниката добре можеше и на мен да стане, регулираше се отзад с връзки, но панталонът беше наистина огромен.
Майка ми, която е 95 кг. пробва панталона и й падаше  Laughing
Тези хорица дето моделират тези дрехи за бъдещи мами що си мислят, че всички са по 120 кг. не ми е ясно?! Mr. Green
А пък и доста от моделите са едни бабешки и направо старовремски.

А ако не държите да пазарувате от магазини за бременни в Сф вече на доста места в центъра има коледни намаления и добри попадения.

Уникат до колко пари и в коя част на Сф искаш да бъде хотела ти?

Приличен хотел в центъра на бул. Раковски е Славянска беседа:
http://www.slavyanska.com/index.html

Също и хотел Мадрид близо до Ситняково:
http://www.madridbg.com/index2.html

http://www.sofianights.com/id-286/setLanguage-3/Hotel_Medic.html

Последна редакция: ср, 19 ное 2008, 13:00 от Франческа Салиери

# 199
Уникат  ами чесно да ти кажа не видях дали приложиха снимка за изследването. Бях радостна от моите 2. Simple Smile Иначе доктора диктуваше измерванията и ги пишеха във формуляра. Предполагам това има значение, не самата снимка, а размера. Аз в Шейново си направих изследването и двете са съчетани - на 3D ме гледаха и мериха - носна кост гънка и дpугото не го pазбpахл и веднага ми взеха кръв.

За намаленията не знам как са магазините за бременни, но миналата година в МОЛовете имаше добри намаления чак януари. Нещо са се изхитрили, защото всички пазаруват за коледа. Аз се надявам да пазарувам повечето дрехи точно януари, по време на големите разпродажби.

# 200
Франческа, какви магазини има по Пиротска за бременни ли, не ми е правило впечатление да има специализирани такива магазини??

# 201
Добро утро и от мен! То май вече стана обяд, ама аз докато се намотая...
гледам, че питате за магазини- в момента тече произведено в България в НДК, там са концентрирани ужасно много стоки и вместо да обикаляте на студа може да се разходите из изложението.
На мен вчера вечерта ми беше ужасно зле- дежурния главобол с гадене, но взе и гърло да ме наболява. Сега хрупам лимон, пия разни чайове и правя гъргара с лайка /която от дете ми е противна  Cry, но какво да се прави!/ Взех да свиквам вече с вечерното страдание, но много ми се иска да свършва. Иначе през деня си ям нормално /е, почти!/ само с напитките имам проблеми- не мога да пия вода, а само чай, мляко или айрян. Колкото до витамините- още преди да забременея пиех Центрум за по месец през зимния сезон, като забременях единия доктор ми каза да пия каквото искам /буквално  newsm78/, а лекарката от ЖК ми забрани да пия каквото и да било освен ФК. Ходи го разбери! Утре съм на скрининг, надявам се всичко да бъде наред и да си изясня каквото ми дойде на ума като въпроси!
п.с. Някой знае ли защо е вредна ментата за бременни??? Защото аз се спасявам от гадното слюноотделяне през деня с едни ментови бонбонки, дали да не ги сменя с нещо друго?

# 202
toni 81 добре дошла!И аз съм от Бургас Simple Smile

Сега се връщам от лекар и да се похваля - вече сме 3.5 см и сме много шавливи - едни кълбета правеше бебчо направо гимнастик Simple SmileПуснаха ми нужните изследвания, премериха ми "талийката" и така..Много съм щастлива!
Купих си и едни джинси за бременни - наистина няма по-удобна дреха - мека материя, не стиска, не се впива, страхотна работа - на Миро Стил.Ще ги кача в албумчето най-вероятно утре..
Гаденето ми уж намаля, но на моменти пак ме изненадва ..Хубав ден!

# 203
Fantaziq,
по принцип никой няма да ти откаже да ти даде снимката на бебо.Но лекарите са дости заети и понякога забравят.Следващия път го подсети,ако забрави.И на мен вчера забрави да ми я даде,аз си я поисках и нямаше проблем.

# 204
polito_87,благодаря за отговора,така и ще направя  Grinning

# 205
Франческа, какви магазини има по Пиротска за бременни ли, не ми е правило впечатление да има специализирани такива магазини??

Малкият ЦУМ, втори етаж
Мис Макси - ул. Пиротска №28

# 206
  • София
Моят лекар винаги ми дава снимките, дори и без да ги поискам. Миналия път не носих предишните две и той ми направи забележка да ги нося, за да вижда как се развива бебето. Поради тази причина си направих нещо като албум.
Аз ходих в НДК. Не разбирам, защо се казва "Произведено в България", защото повечето стоки, особено на горните етажи, са китайски. Но това е мое мнение.

# 207
КАзаха че за близнаци на се прави БХС, ами как ще разберат дали бебчета са наред?Имам час чак в 13 седмица за морфология при Марков.

# 208
 Whistling Стана ми интересно, защо те се прави БХС при близнаци?
Иначе споко. Според трима гинеколози, с които се консултирах БХС се прави само при съмнения за генетични увреждания на плода и след като преди това е направена фетална морфология между 11 и 14 седмица.
Т.е. БХС се налага по принцип, ако феталната морфология е установила увреждане или има съмнение да такова.

# 209
КАзаха че за близнаци на се прави БХС, ами как ще разберат дали бебчета са наред?Имам час чак в 13 седмица за морфология при Марков.

Общи условия

Активация на акаунт