Баба Зима наближава, ЮНЧЕ в къщи полудява!

• 11 468
  • 214
  •   1
Отговори
# 15
  • FRANCE
оппа и ние Simple Smile отивам да дочета старата темичка Simple Smile

# 16
И ние успяхме на 1ва страничка Hug

# 17
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Приемете и нас в редиците на сополивците!  Cry
Все още удържам положението със сополите, но от снощи Ник е с температура. Успях да се срещна днес с една хомеопатка на бързо и ми изписа Беладона и Фитолака, а личната изписа Успексин и Витаминен сироп на д-р Тайс.
Какво да правя, кажете  #Crazy

# 18
  • София
Здравейте малки и големи сладурковци Hug!   

Ние благополучно се завърнахме от почивката - изкарахме страхотно, а и Алекс се държа чудесно /е, с изключение на първите три вечери когато чак в истерия изпадаше от рев, ама нали все пак трябваше време да се адаптира/. Аз съвсем определено си починах и как няма - и на хубаво време случихме, и процедури за болните кости направих, и в грижите за Алекс си имах отмяна. Поглезотих се малко и се възползвах на мах от факта, че имах малко време за себе си - ходих на масаж, на сауна и на козметик. Абе изобщо се почувствах нов човек Laughing. И на Алекс му се отрази добре тази промяна на обстановката - хем пообщува повечко с баба си и дядо си, хем нови места видя, хем научи какво е това да се къпеш в голяма вана. Милият така беше така свикнал с режима в Хисаря и като се върнахме в къщи голям рев му дръпна и не искаше да го оставам - все искаше да го гушкам. Ама той и мъжа ми има вина де Embarassed - докато ни нямало взел, че направил разместването, за което си говорим от половин година Hug. И как няма да се шашне човечето, то и аз в първия половин час не можех да се ориентирам кое къде е. Не че не бях подготвена за промяната и че апартамената ни е кой знае колко голям, ама все пак все едно в чужда къща се върнах. Та в резултат сега Алекс вече си има самотоятелна стая с мноооого място за игра - сега само остава да го свикна да си играе там сам Crazy, ама си нямам никаква идея как ще стане това като непрекъснато е лепнат за мен - където съм аз и той е там. Направо няма оттърване. А ето и малко снимки за онези, на които им се разглеждат.

Вече пети ден сме си вкъщи, ама покрай оправянето на багажа и чистенето след "ремонта" не ми оставаше много свободно време, а исках да ви прочета и чак тогава да пиша. Е, днес най-накрая свърших с четенето - ми то много болнички имало Hug, дано вече сте се пооправили и да няма повече болести от тук нататък. Ще се въздържа да пиша поименно, че докато ви изредя... Само ще кажа добре дошли на мама Цуци и на малката Божидара /ама тя май наистина е била Божи дар и не се коси за килограмите на малката - Алекс без да се е родил толкова преждевременно и без да е злояд пак е 8.500 кг/ и ще поздравя Гери за новия колаж Hug - направо е страхотен  bouquet - може да си харесаш някоя снимка на Алекс от тези от Хисаря и да смениш старата, това разбира се само ако ти се занимава.

Да не забравя и да честитя на всички, които са имали повод за празнуване през изминалите две седмици - много здраве и късмет им пожелавам!

А сега искам да споделя и една новина с вас, на която не знам дали да плача или да се смея - моя мъж взе куче #Crazy - ирландски сетер. Все още не съм го виждала, щото е много мъничко /на трийсет и наколко дни е/ и той го държи в офиса докато не му бият първата ваксина и да го обезпаразитят. Ама фактът си е факт - след по-малко от седмица в къщи ще имаме куче, а аз никога не съм имала домашен любимец и идея си нямам как се гледа, да не говорим че съчетанието е малко дете + малко куче. По принцип съм се съгласила да го вземем, щото мъжа ми успя да ме убеди, че за Алекс ще бъде много добре да расте заедно с куче - децата ставали по-отговорни, по-обичливи и по-малко егоистични, а и наличието на куче щяло се отрази добре и на физическата му форма - можело да тичат и да си играят заедно и тем подобни. Аз обаче все още съм със смесени чувства - сигурна съм, че ще ми хареса да си имаме животинче, щото и аз самата като дете съм си мечтала за куче, но пък от друга страна - това си е голяма отговорност и още една грижа. Абе изобщо съм доста объркана ooooh! и ще съм ви благодарна за всякакви съвети и споделен опит в тази насока.

Ще ви оставям вече, че сигурно ви досадих ужасно много. Пожелавам ви лека и приятна вечер, изпълнена само с хубави емоции.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 21:59 от jeninik

# 19
  • welcome to the Jungle
Опа! Жени, добре дошла! Много се радвам, че сте си отпочинали и сте изкарали хубаво на Хисаря!!
 Hug

# 20
  • София
Жени,  Hug радвам се да те "видя". Супер, че сте си изкара ли добре и си успяла максимално да си починеш. И аз как си мечтая да отида на масаж.  Flutter Много обичам кучета, но честно да си кажа сега не бих си взела, когато Ели стане достатъчно голяма, за да го разхожда с голямо удоволствие. Не знам какво да те посъветвам, наистина си е отговорност. Все едно ще имаш още едно дете. Разгледах снимките, много са хубави, но ми направи впечатление, че на нито една не си усмихната. Харесах си снимка.  Simple Smile
Cigarette, Ники бързо да оздравява. Не мога да дам съвет, защото нищо не разбирам.
Мери, ама много до късно стои, аз н бих издържала.
eli_ok2, супер, че прабабите могат да ти помагат.

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 23:23 от GERY80

# 21
  • Варна
Дайте идеи за филмчета за малките! Имаме 4 серии на Baby Einstein от Ася, ама ни омръзнаха.

# 22
  • Пловдив
Дайте идеи за филмчета за малките! Имаме 4 серии на Baby Einstein от Ася, ама ни омръзнаха.
Да ти пратя и другите? Общо са 11 бр. Виктория им е страшен фен и всеки път ги гледа с удоволствие tv

# 23
Привет и от нас.Вече сме по-добре и сега щурее на воля с баща си.
Асе,може ли да ми изпратиш и на мен някоя серийка?По скайпа ли или на мейла?

# 24
  • Пловдив
Привет и от нас.Вече сме по-добре и сега щурее на воля с баща си.
Асе,може ли да ми изпратиш и на мен някоя серийка?По скайпа ли или на мейла?
Оооооо никакви проблеми, давай на лични skype Peace
 Я да изпреваря Тед с кафето днес, че май се е пооспала  Mr. Green

# 25
  • София
Асе, благодаря за кафенцето.  Simple Smile Искам и аз филмче.  Wink На Ели не съм й пускала и ми е интересно дали ще ги гледа.
Ди, много се радвам, че сте добре.

Хубав ден!

# 26
Сигарет, какво е успексин? Не ми казвай, че е АБ ooooh!
Жени, спокойно за кучо, тук е пълно с майки с малки деца и кучета, явно не вреди.
Оххх, бира казвате. Вчера бях на сбирка с майките от детската градина на Ди, не съм очаквала, че толкова съм отквикнала да пия, 2 мохито и 1 рамацоти и ей ме днес, махмурлийка ooooh!

# 27
Сигарет, какво е успексин? Не ми казвай, че е АБ ooooh!
smile3521
Да, Шоши, но не го дадох.
Да ти кажа честно това вече е супурнайсти път, в който аз на своя глава не давам АБ. Но незанм защо вчера нещо се сдухах и ме хвана шубето от високата Т.
Знам, че тя не пада от АБ-то, ма ...
В крайна сметка не го дадох, де.
Дано рисковете дето поемам на своя глава не ми излезнат през носа.  Praynig
И между другото дайте идея за коледни подаръци. Време ми е да се замисля, а тази година съм на вълна книги за цялото фемили. Харесала съм това на малкия и племенника http://www.book.store.bg/c/p-p/m-426/id-18598/kinosalon-mecho-puh.html,
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-426/id-20318/kinosalon-kolite.html
Според вас дали си заслужава парите?
До пис!

# 28
Сигар, фен съм ти, знаеш  Hug Ще се оправи детето! Не разбрах колко е висока Т?! Тук до 38,5 съветват да не даваш нищо, за да се пребери организмът. Както и че до 4я ден Т не е повод за притеснение.
Книжките са много интересни, за каква възраст става дума?
Ние решихме на двете фукли детска кухня Grinning Ще има и по нещо дребно персонално.
Не се изхвърляйте за подаръци сега, още са малки, нямат претенции, не се и радват толкова. Спестете си парите за след няколко години Mr. Green

# 29
38.8 е температурата
Книжките са за Ник и за племенника - 3год. Той е луд по Маккуинчо  Mr. Green
А за нашия калпазан просто незанм какво да измисля. Та понеже книжките са скъпички, за това питам дали някой има подобна и дали си залужават парите с тези прожекционни апарати.

Общи условия

Активация на акаунт