Надявам се всички да сте добре , а дечурлигата да с здрави !
Благодаря сърдечно на всички за поздравите по случай моят рожден ден !
Аз все немага да стигана да пиша иначе при нас всичко е наред Криси ходи на детска Ивет също ме слуша научи се сама да се заиграва да не търси все компанията на брат си а аз използвам това време да си посвърша нещо.
подадох молба за ясла от март , но сигурно ще се откажа и ще отложим тръгването от септември тъй като тя е края на юли ще си ползвам отпуск за минали години и ще си изкараме лятото вкъщи с децата пък от септември на ясла .
Cigarette тъй като сега все вися в темата за пазаруване от Ларедут има доста по интересни книжки и на прилични цени .
И аз още се ослушвам но си е време да се замисля за подаръци че по принцип в детската тържеството винаги е към средата на месеца и трябва вече да мисля подарък за Криси .
Нещо се отнесох лека вечер на всички и много целувки на всички калпазани !
- падна ни плафона на лампата в хола и се счупи. Направо се чудя как не ни падна на главите
.
Много ми е интересно как ще реагира ,знам ,че е мъничка ама пусто желание
Днес свеки пристигна да ми помага една седмица докато Калоян го няма.Възползвахме се да излезем малко сред хора,ходихме на пицария.Два часа без деца ама пак са ми в акъла 
Замислила съм им общ подарък - може би касов апарат + аксесоари, и по някоя дребна количка персонално. Други персонални подаръци мисля да не правя. Евентуално за семействата ни - по някой общ подарък.