Баба Зима наближава, ЮНЧЕ в къщи полудява!

• 11 477
  • 214
  •   1
Отговори
# 30
Привет на всички от мен !

Надявам се всички да сте добре , а дечурлигата да с здрави !

Благодаря сърдечно на всички за поздравите по случай моят рожден ден !

Аз все немага да стигана да пиша иначе при нас всичко е наред Криси ходи на детска Ивет също ме слуша  научи се сама да се заиграва да не търси все компанията на брат си а аз използвам това време да си посвърша нещо.
подадох молба за ясла от март , но сигурно ще се откажа и ще отложим тръгването от септември тъй като тя е края на юли ще си ползвам отпуск за минали години и ще си изкараме лятото вкъщи с децата пък от септември на ясла .
 Cigarette тъй като сега все вися в темата за пазаруване от Ларедут има доста по интересни книжки и на прилични цени .
И аз още се ослушвам но си е време да се замисля за подаръци че по принцип в детската тържеството винаги е към средата на месеца и трябва вече да мисля подарък за Криси .

Нещо се отнесох лека вечер на всички и много целувки на всички калпазани !

# 31
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Cigarette тъй като сега все вися в темата за пазаруване от Ларедут има доста по интересни книжки и на прилични цени .
Дай някакъв линк, моля те, макар че с френския съм като с китайски  Embarassed

# 32
  • София
Ехо, момичета!

Как сте след земетресението?
Ние имаме даже и материална щета  Sick - падна ни плафона на лампата в хола и се счупи. Направо се чудя как не ни падна на главите #Crazy.

Хайде лек ден от мен и без повече такива ексцесии!

# 33
  • Пловдив
Ние имаме даже и материална щета  Sick - падна ни плафона на лампата в хола и се счупи. Направо се чудя как не ни падна на главите #Crazy.
Лелеее  #Crazy ужас. Важното е, че сте добре.
Софиянки как сте ???  Praynig

# 34
 Привет на всички.

Много ми липсвате , ама от Мики и работа не мога да стигна до компа, а от работа емалко кфти да пиша.

Всички болни да се оправят бързо.

НИе сме добре.Мики вече свикна перфектно с яслата и грам не плаче.Всички там са много доволни от него и той от тях де. Laughing Ама майка му няма секунда свободно време.

Хайде сега ще ви изчитам ,за да наваксам и после ще пиша повеко.
 Приятен ден и много усмивки. Grinning Laughing Simple Smile

# 35
  • Пловдив
За който има свободно време една задачка-закачка

# 36
Цигаретка за  тази книжка имаше доста добри отзиви от майки те http://www.laredoute.fr/vente-le-livre-des-premieres-decouvertes … tegoryid=49061678
ето още една http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=45585688&a … documentid=201208
а това е линк към всички играчки за по малки
http://www.laredoute.fr/achat-image-son-micro-et-jeux-jouets-pre … tegoryid=49061678

# 37
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Бърборанка,   bouquet

# 38
И аз искам идейки за Коледен подарък за дечковци. Много ми е трудно да реша какво да и взема ,а съм помолила майка ми да я запише в най-малката група за коледното тържество в ДГ та и Диди да си получи подаръка от дядо Коледа  Wink Много ми е интересно как ще реагира ,знам ,че е мъничка ама пусто желание  Grinning от моя страна. Дано да не се изплаши , и друго ,което ме притеснява дали като види всички подаръци ще иска всичко  Laughing ламята на мама ,то нали си е близнак с една играчка не се задоволява. Ще се радвам мамите с каки и батковци да споделят от опита си.

# 39
  • София
Жени, ние с Любо бяхме на гости и усетихме два труса. Да ти кажа честно не успях да реагирам и в последствие ме хвана страх какво можеше да стане ако беше по-силно. Майка е усетила един трус и аз се притесних доста за нея (изпитва ужас), защото беше сама с Ели. Сутринта труса не съм го усетила.
Аз днес ходих до Джъмбо и взех на Ели  музикална играчка, пъзел (дървен) и ютия. Това се бъде мисля, че няма смисъл от повече, а и ще получи още. Даже съм в колебание дали сега да й ги дам или да чакам до Коледа. Да знаете зарекла съм се, че в този магазин до края на годината няма да стъпя. Лошо ми стана на касата. Wink

Хайде чао от нас, че ще ходим при свекитата.

# 40
Привет!Аз сега разбирам че имало заметресение.Надявам се сте се разминали смо с уплахата HugДнес свеки пристигна да ми помага една седмица докато Калоян го няма.Възползвахме се да излезем малко сред хора,ходихме на пицария.Два часа без деца ама пак са ми в акъла WinkИначе малкия толкова се зарадва на баба си голяма игра му удари,то танци,то фасони,глезотия до размазване Mr. GreenЗа подаръци още не съм мислила,но ако мога да помогна Стами се заиграва с едни големи кубчета останали наследство от Мити и един строител с големи форми.Понякога се застоява с тях за 30 минути.Мисля че може да са им интересни едни дървени пъзели където се поставят разни форми.Виждала съм такива с животни има и рисунки на тези животни и като се натисне рисунката издава звуци,като куче,коте и т.н.Дано да сте ме разбрали,че то голямо обеснение Joy

# 41
  • FRANCE
Здравейте и от нас
Днес зверолини вобще не спа за това пък заспа върху мен на дивана в 7ч30. искренно се надявам това да и е ношният сън, а не да се събуди кам 11 готова за подвизи  Mr. Green
Леле jeninik
Ако ниакои има проблеми с превода на стоки от редута кавайте да помагам Simple Smile
Сигарет и тук не дават антибиотици за температура. Само долипрен (на базата на парацетамол) и четири дена чакат да спадне. Е ако е повече от четири дена се почва по-сериозно тарсене на причината.

Да се похвалим Алекс има още едно зъбче. На годинаката имаше само две. После избиха четири почти на веднъй. И сега в растояние на две седмици две зъбчите. Аз пък случайно го открих (новото)  Simple Smile Така и не съм разбрала кога е почнало да избива Simple Smile

лека нощ на всички

# 42
  • София
Добро утро момичета,

За подаръците за нова година и аз споделям мнението на Шоши, да не се изхвърлям. И без това се радва на всичко което му подариш. Да не говорим за съкровища от типа на капачка, етикет, кестенче ... Радва се дори и на нова дрешка, шалче, шапка, да не говорим за обувки. Та съм решила да вземем (имам предвид - ние бабите и т.н.) - дървен пъзел (като Гери, най- вероятно от джъмбо), дървени кубчета, или камионче с кубчета (много ми харесаха в Орандж на графа), конструктор с по- едри части (има ги на много места), книжки, но обикновени картонени (панаир на книгата - 3-7 декември НДК), ударен музикален инструмент (страхотни барабани и маракаси има в джъмбо). Хихи, сега като си гледам списъка много е скромен, няма що. Така де от тези неща ще се взима, ако някой даде пари за подарък или пита какво да подари. И всяко едно от изброените се побира в категория до 20лв, а може и доста по малко.

П.П. от панаира на книгата ще взема подаръците за бабите и дядовците.

П.П.П. Извинвайте че пиша рядко, но ми е страшно сдухано от икономическите кризи и съответно в нашия офис.

# 43
П.П.П. Извинвайте че пиша рядко, но ми е страшно сдухано от икономическите кризи и съответно в нашия офис.
Да не искаш да кажеш, че ви е застигнало лично?  Confused И мен ме тресе нервата... Уж няма от какво да се притеснявам, но.... Добре, че мъжът ми е на държавна работа.  Rolling Eyes
За подаръците - определено няма да се изхвърлям. Имаме купища играчки у дома, ежеседмично хвърлям по нещо и продължават да се роят.  ooooh! Замислила съм им общ подарък - може би касов апарат + аксесоари, и по някоя дребна количка персонално. Други персонални подаръци мисля да не правя. Евентуално за семействата ни - по някой общ подарък.

# 44
Здравейте и от мен. Да се запишем и ние в новата тема. Ние сме добре , Евгений днес трябва да го водим да му бият ваксина.
 На батко му миналата седмеца седмица го сполетя инцидент. В градината едно дете го бутнало и Георги си разцепил бузката под окото. Звъни госпожата на мъжа ми и му казва , че трябва да го забере и да го води в болницата да го лепят. Ката ми се обади мъжа ми  изтръпнах. Заведе го тои и го залепиха детето. Има сега една цепка на бузата Гошко и се надявам да му мине и да не остане белег. Лекаря , които го е залепил , казал че няма да остане белег. Госпожата се извинала мъжа ми , че били много деца и не е видяла как е станало. Те са 35 деца в групата , а тогава са били 30. Дано повече нямаме такива случки .
 Хаиде , че стана много дълго , чао ви от нас и лек ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт