Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да намажа тортата отстрани с крем, без да зацапам подложката?
-
Необходимо ли е да се нанесе крем под захарната глазура и какъв?
-
С кои видове захарни покрития е най-лесно да се работи и кой трябва да избера?
-
Колко дълго издържат захарните покрития?
-
Как да изрежете и сиропирате торта?
...
. В руския магазин до нас се продават готови блатове Медовик, украински. По пет в опаковка, много сухи, като бисквити. Направих крем от варена сгущенка ( пак оттам
) готов пудинг карамел и заквасена сметана. Намазах ги и омекнаха
.... С готов айсинг, блях, гаден и твърд, другия път ще си набавя бита сметана за украса
.




много лесно стават.Сега ми се иска и с белия кувертюр да пробвам, но ме притеснява оцветяването.