Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 58

• 36 392
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Здравейте  Hug
Пак ме хвана липсата  Blush , но този път си имам една лентичка за оправдание  Heart Eyes и торта да не е гол запис

Пандишпанови блатове, кремчето на Сребърен облак, покритие от оцветен бял шоколад, колите са бавносъхнеща маса, тревата е сметана.

# 106
бадем ,честито!Лека бременност и сладки бебета!
Тортата е много хубава!  Peace

А къде зачезна Мишел?  newsm78 Отдавна не се е появявала ...

# 107
  • София
Бадем, прекрасна новина!!! ЧЕСТИТО  Hug лека и безпроблемна!
Идеята за цифра-писта много ми хареса  Peace

# 108
Пак ме хвана липсата  Blush , но този път си имам една лентичка за оправдание
#Crazy #Crazy #Crazy - Леле! Shocked Shocked Shocked ......   Две????!!!!!! twin_neutral twin_neutral twin_neutral
Ами..... ЧЕСТИТО-ЧЕСТИТО тогава!!!! Стискаме палци и броим с теб....

# 109
Честито Бадемче  Simple Smile  . Лека и безпроблемна  Peace .Много хубава новина и страхотно изпълнена торта Hug .

# 110
Нещо ми се бъгна компа и не виждам ни тортички, ни лентички  Close , но много ме зарадва новината на Бадем  Heart Eyes Бадемче двечки ли са мила, завиждам благородно, това ми е мечта  Grinning
2в1 както писах и по-горе- дъстовете се разнасят със суха четка на суха повърхност не очаквай с тях да оцветиш нещо- те са само за блясък  Peace

# 111
Бадемче - много ме развълнува, Честито!!! И да уточниш, наистина ли са двечки? Ако да - тогава двойно честито!  Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая. И не се напрягай, повече почивай (айде и аз като свекърва  Wink ), но за всичко ще има време.  Heart Eyes А тортичката е много хубава, чудесни цветове и оформление.
Пепи - бива ли така, да ме изкушаваш с този Сахер по никое време? Та сега и магазините не работят, да ида да си взема нещо сладко.  Wink Чудно изглежда, ама искам после снимка на разрез или парче.
Krische - повечето тук за блясък мажат с алкохол, или с мед разтворен във водичка. Аз досега не съм мазала, тъй че с личен опит не мога да помогна. Успех. И друго при тези които ползват Готова моделираща маса тя просто си стои с неин си гланц, различна е консистенцията и вида от този на домашно приготвения фондан, независимо дали е Варна, Руска мастика или нещо друго. Това е лично наблюдение, ако греша моля някой да ме поправи.

# 112
Бадемче, честито!!!  Crazy Ама ти вярно ли си с две?!? Супер ще е!Е малко ще се озориш в начлото, ама после е кеф!   bouquet
Тортичката е много готина!Много ми харесаха и колите.Ако ги имаш снимани отблизо, може ли да ги покажеш?

Ей, тази торта на Тандури я бях забравила...  Blush Много беше хубава...

# 113
  • София
бадем лека бременност и от мен, тортата е много интересна, тъкмо събирам идеи за момчешка торта

# 114
Бадемче, добре дошла в моя отбор! Лека и безпроблемна бременност ти желая! И заповядай и в Близнашкия форум

Аз днес правих прощъпулник на малките и много набързо спретнах една торта. Казвам "набързо", защото два поредни дни нямаме вода по цял ден, но вчера след като я пуснаха си казах, че ако успея да направя двете погачки до 22ч, ще почна и тортата... Не стана това, което исках, нито на външен вид, нито на вътрешен, но е факт, че вече я няма... Ето и снимка:

- Синият цвят обикновенно е на Станимир, а зеленият на Любомир - просто така си ги нарочихме от самото раждане и така си остана...

Още снимки ТУК

# 115
Бреййййййййй, Нелката излезе от нелегалност...... Ти ли зарази Бадемчето с близнаците, а????

Девойки, не мога да не ви попитам виждали ли сте ТОВА. Там се мъти нещо, без да ни поканят лично и официално. Има ли желаещи да си превземем едно ъгълче???? Може и две ъгълчета????   Rolling Eyes

# 116
Искам да направя балетна торта за именния ден на дъщеря си.
Чудя се дали да е нещо от този тип:
http://www.flickr.com/photos/29565788@N05/2774679616/
или нещо такова, както тя май предпочита:
http://www.flickr.com/photos/happycakes/2903424322/
Въпросът е, че не съм сигурна с какво да напълня туфлите, че да мога да го извадя после  newsm78
и как да постигна лъскавия сатенен ефект

# 117
 Анда , с памук, бе душко! Като си изрежеш частите, и като ги слепиш, запълни ги с памук!

Мацки, като искате да се срещате, поне го направете качествено и с полза-пък и не само за вас, но и за дечицата ви!

Ето тук, чете,  и се дивете,  и отидете! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=345048.0

Пожелавам ви весело изкарване на всички решили да отидат и да се забавляват там!

# 118
Няма ли да залепне за фондана? Не съм работила никога с купешки фондан, а този, който си правих сама, лепнеше доста.
Този път мисля да си закупя, защото ще ме изселят.

# 119
Силрай, извинявай, че чак сега виждам въпросът ти! Бялата боя е на Уилтън, но е течна! Не е гел!
Ето я:
http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30B53A-475A-BA … -54338024A0B6A5A5

Общи условия

Активация на акаунт