Лечение на псориазис? Има ли? 2-ра тема

• 237 441
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
А, и още нещо. Linotar gel  прочетох, че е регистриран в Южна Африка и се сетих, че в предната тема някой точно от Ю. Африка много упорито го хвалеше по начин, който намирисваше на опит за завъртане на доходна търговийка, имайки предвид цената от 180 EUR, която видях на едно място. На друго пък беше 120 USD, абе изобщо навсякъде беше описано най-подробно как да си го купиш, а не какво си купуваш.

# 196
Някой знае ли нещо за Мъртво море ?

# 197
  • София
Някой знае ли нещо за Мъртво море ?
"
Az imam P ot 12godini.

Za martvo more:
Minalata godina reshih da otida, na baza na vsichko, koeto prochetoh po internet naj-veche zaradi lipsata na kakavto i da bilo traen effect ot drugo. Tochno predi da otida reshih da probvam mazilata na ON CLINIC, koito se reklamirat kato ot martvo more. Imashe efect, no mnogo za malko se izchistih i posle se poiavi pak otnachalo, s mnogo po-goliama sila - tova vednaga sled kato spriah da se maja. Sled kato otidoh v Israel obache, razbrah,che vaobshte ne sam se mazala s neshto doshlo ot tam. Tia izmamnici niakoi triabva da gi osadi, no koj shte nameri smelost i pari ne znam. Krema im vsashnost mirishe na Psanol, t.e ima katran i urea iavno, no vaobshte ne e ot kalta na M.More. Tia e cherna i vsiaka druga zelena substancia uj doshla ot tam ne e tova, koeto kazvat. Pri tova kalta vsashnost ne lekuva P, tova k lekuva P e slanceto i vodata na MM. Poneje tam e naj-niskata tochka na sveta, realno sme naj-daleche ot slanceto, t.e vrednite UV lachi ne dejstvat tolkova i moje da se poeme dostatachno oblachvane, koeto da povliae n akojata, bez da izgorish. Vodata e ujasno solena zaradi mineralite, vsashnost naj-vajnoto za nas P-te e magnezia maj. Kombinaciata ot dvete e neshtoto,koeto lekuva. Triabva da se stoi pone 3 sedmitzi, za da ima dobar effect. Tam ima kliniki, v koito lekar te preglejda i na baza na sastoianieto na kojata ti dava programa, po koiato da se pechesh. Reduva se s potapiane v moreto. Parvite dni 10 minuti slance, 5minuti voda, posle se stiga do 20minuti slance, 20voda i taka. Mazilata,koito docotra mi dade biaha salicilovi (vazelin i silicil - 5 ili 10%), omazniavashto - vzeki 100% vergin zehtií bi svarshil sashtata rabota. tova beshe edno olio, k samo omazniava, niama nikakva slance zashtita. Vsichki hoteli tam imat dostap do moreto (sobsven plaj), no I solarium (miasto za pechene na pokriva). Na pokriva ima 6ezlongi, ventialtori, dushove – uslovia da se pechem chisto goli. Nosiat plodove bezplatno, napitki bezplatno (kafe,gazirano), zashtoto P bolnite iskarvame pochti celia den tam. Vsichki imat P I ne se pritesniavash ot tova kakvi plaki imash I kade, niakoi si hodiat namazani prez celia den, sas stari drehi razbira se. Ima hora ot cial sviat – amerikanci, anglichani, nemzi, poliaci, kitajci, imashe dori 1 srabkinia. Pri men parvite niakolko dni pechene imashe super effect, no posle petnata mi stanaha gladki, no cherveni I ne izchezvat I az zeh da se kosia, che I tova ne mi dejdtva. Doctorite me uveriavaha,che sam OK, no az kato si vnushih I mnogo se iadosvah. Dadoha mi mehlem katran+vaselin (otnovo 5 ili 10%), koeto dosta forsira neshtata. Kato se pribrah (sled 3sedmitzi) niakoi petna oshte se vijdaha mnogo iasno, no skoro sled tova izcheznaha I do noemvri niamah nishto. Noemvri se poiaviha parvite papchici I makata pochna otnovo. (t.e okolo 5meseca remisia). Vapreki vsichko, smiatam che lechenieto beshe uspeshno. Niakoi mi kazvaha,che sa imali remisia 1 godina, drugi 2-3, drugi 7 godini. Imashe hora,k niamaha gram petance, no kazaha che imat P I idvat profilaktichno tam. Moiat problem e naj-veche kojata na scalpa, togava ne se obrasnah, zashtoto doctora kaza,che niama nujda, no vse si mislia,che ako se biah obrasnala moje bi efecta shteshe da e po-goliam. Kato kazvam niamah nito edno petance, vsashnost triabvashe da kaja nito edno bez glavata. Vsichki mazila tam ne sadarjat kortikosteroidi, dori spored veteranite tam, dori s nishto da ne se majesh, a samo s neshto mazno pak shte e sashtia effect. Vsashnost ne e zadaljitelno da polzvash clinikata, moje I samo da se pechesh (na pokriva ili na plaja, ako ne e nujno da si gola), no lichno az smiatam,che e dobre pone parvia pat chovek da se konsultira s lekarite.
Kozmetika – ima mnogo kozmetika v BG,koiato e ot Martvo more, az sashto kupih dosta neshta ot tam, no spored men – tova si e kozmetika. Spored doctora, “ako ti vliae dobre maji se, no ne viarvaj che ima neshto ot moreto. Citiram!  Toj kazva I ima rezon v tova: koj moje da nakara slanceto da izgree v tolkoz chasa, da nagree tolzkoz vodata, da peche tolkoz silno na kojata I tn.

Pak kazvam, niama 100% garancia kakav effect shte ima na teb, no sas sigurnost ima dobar effect, ot sastoianieto zavisi kolko vreme shte e remisiata I kak shte se poddarjash posle, spored men si struva da opita chovek. Ne sluchajno uchenite se opitvat da imitirat prirodata. Vav Voenna bolnitza Sofia sa kupili kabinka, k imitira lachite (kasi UV = narrow brand UV rays) I te oblivat sas dush, v koiato voda raztvariat soli ot MMore. Ne sam go pravila, az pravih samo lampata na glavata, niamashe polza osobena.

Cenite:
Az hodih v Israelskata chast, a moje da se ide I v Jordania.

Za Israel :
Skapia sezon e do kraia na June.
Az planiram patuvane sled 20 may, za 3 sedmitzi otnovo, po-skapo e, no pak posle e mnogo jega, adska jega (tova si e pustinia vse pak).
Minalata godina biah v Lot , organizirah go sama, sega mislia da ida v Meridien hotel.
I will conclude our rates for you as follows:

During May till 14.06.08
230 $ per night for double room on half bard basis 
192 $ per night for single room on half board basis

15.06.08 - 01.09.08
190 $ per night for double room on half bard basis 
152 $ per night for single room on half board basis

Half board - breakfast and dinner.

Ofertata za Meridien e:
What you gave me on the phone (not sure if OK for those dates) is:
87GBP za single/ 56x2GBP za dvoina for Lot
78GBP / 52x2GBP for Meridien
72GBP / 47x2GBP for Daniel.
I believe GBP/USD=2 at the moment.

I pri dvete oferti ima zak+vecheria, niama obiad, no ne e nujno da ima. Vseki si vzima po neshto ot zakuskata (buffet).

Dopalnitelno ima samoleten billet – s EL AL za  20.05-14.06 ili 25.05-14.06 e 434USD ako se rezervira prez Expedia, 300-do 350EUR prez BG agencia.

Klinikata minalata godina beshe 400USD za 3 sedmitzi - vkluchva pregledi prez 3-4dni i vsichki mazila, no ne e zadaljitelno da polzvash clinicata.
 Osven tova triabva da se plati prevoz ot letishteto do hotela v Martvo more – oshte 60GBP obshto za dvete posoki.
 Ofertata za Jordania e v prikachenia file, samoletnie billet do tam e okolo 570EUR, no letishteto e mnogo blizo do hotela.
 Izrael mislia,che e po-dobre kato variant. V internet shte namerish web site i mojesh da razgledash hotel Lot , Meridien i drugi, DMZ clinic

http://www.dmz-medical-spa.com/index.php?page_id=57

http://www.lothotel.co.il/

http://www.starwoodhotels.com/lemeridien/property/overview/index … l?propertyID=1882
Drugo sega ne se seshtam, pishi mi ili mi se obadi
"
Това ми е писала Галя на мейла. Бях я питала за Мъртво море. Нямам време да го превеждам, гадно се чете на латиница, но дано ти свърши работа.

# 198
Здравейте,
Моята дъщеря беше с много тежък себореен дерматит със съмнения за псориазис-след 8години обикаляне по лекари и аптеки "случайно "попаднах на един шампоан с алоевера на една ам компания и с него проблема приключи.Лично за мен и дъщеря ми това е панацея,плаките изчезнаха за 1 месец без диети и допълнителни лекарства.Жената от която купих шампоана ми каза ,че тези продукти повлияват и много добре псориазис-тя има клиент които от година-две не приема лекарства.Ако някой се интересува ще му подам допълнително инфо.

# 199
  • София
Ако някой се интересува ще му подам допълнително инфо.
Ами...да, всички в тази тема живо се интересуваме. И всеки споделя инфо, кое помага, къде само ни разтоварват джобовете дистрибутори. Така, че, ако е удобно - сподели.

# 200
Мисля че става въпрос за продуктите на Forever Living Company с алое вера, отгледано някъде в аризонската пустиня. Аз съм пила от алое вера- гела и се мазах с крема, двете струваха преди 3 години около 100лв. Наистина имаше ефект, доста добър бих казала, но продължи към 3 месеце при мен, може би не трябваше да спирам изобщо ле4ението след като се махнаха плаките, незнам. Сега пробвам с капсулите от ленено масло (3-6-9), вит.Ц, фолиева к-на, цитросепт, засега няма полза. Може и да се върна пак на алоето. Забравих да спомена, имам П от 10годишна, главно по ставите (колена, лакти, ръце). МИсля, 4е всеки сам трябва да намери правилното ле4ение за себе си, със сигурност не е универсално за вси4ки.
Поздрави!

# 201
имам голяма молба ,някой може ли да ми каже от куде в софия мога да си купя ЧАЙ ПРИ ПСОРИАЗИС НА МАРИЯ ТРЕБЕН.Защото не мога да намеря никуде правеха го в Нови Хан обаче ве4е не правят чай.И съм имал добри резултати от чая , но не мога да го намеря!!!А иначе пих алое на форевър ливинг ве4е 3 месеца и никакъв резултат.Ако може кажете и името на компанията с този шампоан с удоволствие ще го пробвам.
Мерси предварително!!!

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 16:22 от bobistar

# 202
  • София
имам голяма молба ,някой може ли да ми каже от куде в софия мога да си купя ЧАЙ ПРИ ПСОРИАЗИС НА МАРИЯ ТРЕБЕН.
Аз го купувам от билковата аптека на Поп Богомил. Ама не си спомням кой номер е. Като идваш от Халите, по Мария луиза, последната пряка преди Лъвов мост е Поп Богомил. Завиваш вдясно и след 30 м, от лявата страна има жълта, стара къща, на която в задния двор е билковата аптека. Има табелка.

# 203
благодаря много!!!  Simple Smile
А при теб има ли добър резултат защото при мен от многото неша които съм пробвал наи добре се чувствам от него и имам резултат за 2 седмици пиене на чая се успокоява сурбежа и малките плаки почват да изчезват.

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 17:05 от bobistar

# 204
  • София
благодаря много!!!  Simple Smile
А при теб има ли добър резултат защото при мен от многото неша които съм пробвал наи добре се чувствам от него и имам резултат за 2 седмици пиене на чая се успокоява сурбежа и малките плаки почват да изчезват.
Ами аз лично не мога да коментирам, не съм болна, мъж ми е с псориазис. Но не мога да кажа, че има ефект, защото той не пие постоянно.

# 205
Благодаря Спокойна за инфо за М.море!!! А нещо за билките на Билкпром ООД 18 на брои+някакво
мазило.Ако не е нахално от моя страна.
Благодаря!

# 206
  • София
Благодаря Спокойна за инфо за М.море!!! А нещо за билките на Билкпром ООД 18 на брои+някакво
мазило.Ако не е нахално от моя страна.
Благодаря!
Скоро ги изхвърлих. Иначе можеше да ги дам да ги пробваш. При мъж ми нямаха ефект, да не говорим, че нямат дата и срок, съдържание....И тези от Он клиник - също. Имам у нас, така и не ги пробвахме. Ако някой се интересува...

# 207
zdraveite....neznam za6to li pi6a..ili dali niakoi 6te mi otgovori no...Az sum na 20.ot 5 godini imam tejuk psoriazis.jivea na ostrov v 4yjbina i edinstvenoto ne6to koeto mi pomaga 50% e slunceto.no septemri se napulva otnovo cialoto mi tialo.podurjam se ot godina s maziloto na dr poriazov ot svoge koito ot na4alo mnogo mi pomognaxa no sega prosto mi podurjat kojata gore doly no bez podobrenie.tejko mi e da jivea.pisna mi da sum takava-razli4na ot drygite xora.4ystvam 4e sum edinstvenata na tazi vuzrast s takuv problem.tazi bolest ne mi pozvoliava da produljavam napred v jivota si.kara me da mi stra6no samo kato si mislia za bude6teto mi.v momenta imam 2 izbora ili da se ojenia ili da sledvam-vupreki 4e priateliat mi(koito e na 35 godini) niama problem za tova ne6to,men me e strax ami ako decata mi stradat?Ne dai si Boje!A puk ako izbiagam ot vsi4ko tyi v niakoi grad da sledvam...niama da se spravia za6toto sum bolna!ne znam kakvo da pravia.kazvat 4e sum malka za jenene a puk az se zapitvam moje nikoga da ne nameria mom4e otnovo takava kakvato sum(vupreki 4e ne sum nito grozna i nito debela...tai de bez da zvu4i 4e sum niakva nadyta..naprotiv az sum edin kompleksiran 4ovek zaradi psoriazisa).pi6ete mi molia vi!

# 208
# 209
Кажете моля, фолиевата киселина помага ли при мъжете ви?

Общи условия

Активация на акаунт