Страхотна Диета за Страхотни Тела - 19

• 14 205
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте, момичета!   Hug
Днес чак сега мога да вляза при вас да пиша

Честит празник на всички студентки - настоящи, бивши и бъдещи в темата! Много здраве, щастие , късмет, любов и постигане на всички цели!  bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря на всички за милите думи и пожелания за дъщеря ми newsm51 newsm51 newsm51   

Днес не бях напълно режимна  Crazy  но ще покарам кросчето  Peace, но  от утре вече няма мърдане   Laughing
Тегло не съм мерила по обясними следпразнични и ПМС причини

Страхотна вечер и много минуси утре!   Kissing Heart

# 196
Добро утро слънчица,

режимнаааааааа. Приключих и третия етап от Страхотната, мисля да започна от начало, но след нова година. До тогава ще го карам на олекотен режим - кисело мляко, плодове и ниско калорична храна в не големи количества.
Снощи си спретнах голям фитнес Joy. Купих батут на хлапето и понеже си имам само една малка, изнемощяла крачна помпа, направо ми се зависвят и хванах мускули на краката докато го напомпам Joy Мисля, че ще има ефект, ако го спускам всяка сутрин, а вечер го напомпвам отново Joy
Прегръщам ви всичките!

# 197
Здравейте и от мен...

Дабъл , страхотна си направо - от най-страхотните...чак ти завиждам за режимността... Hug
Аз имах нережимен уикенд даже повече от уикенд се получи, но както и да е...

От днес съм си пак на плодове...не консумирам никакви млечни...странно  newsm78 без да искам съм ги изключила от менюто си и ми е много прекрасно и хубаво

Хайде...до петък трябва да съм плодова  Peace

# 198
  • София

Здравейте, Страхотни момичета!

Днес съм млечно-плодова  Laughing

Дабъл хот, Hug браво за стриктността!  bouquet Коклко общо ти е резултата?

J_Jr , S.M. , Боби , Кала , dtti   Hug Hug Hug

Страхотен ден на всички!

# 199
Дабъл хот, Hug браво за стриктността!  bouquet Коклко общо ти е резултата?
Страхотен ден на всички!

newsm78 ами да си призная изобщо незнам... с това ужасно закъсняло МЦ и с новия кантар нещо не мога да се ориентирам от към кг., но мога да си съблека всичките панталони и дънки без да ги разкопчавам Joy
Ще дам точните данни, като светне червеният светофар (е след това). Peace

# 200
да се самонаклепам и аз тук от в4ера са празници-така 4е малко съм нережимна,но гледам вси4ко да е в граници,така 4е след 2 дена когато свършва празника ,мисля да запо4на вси4ко отна4ало Grinningдабъл ти тези 15 кг само със страхотната ли си ги свалила newsm78

# 201
дабъл ти тези 15 кг само със страхотната ли си ги свалила newsm78
ами всъщност не, но по-голямата част от тях... да кажем поне 7-8. Но тя много ми помогна да свикна да се храня разумно, по-често и в по-малки количества. мисля, че това до голяма степен повлич на килограмите пистово да се спуснат надолу... Иначе правя от един месец почти всички лунни фази + 10 дневна житена диета, но от нея нямаше ефект...освен, че си мислех само кога ще свърши, а това  е много лошо при диетуването.

# 202
Уфф, аз пък да ви кажа май пак изпаднах в онова 'настроение' в което въобще не ми се прави диета...
За днес съм диетична, ама нещо...хич не ми се иска...и ме дразни факта...

Все пак ще гледам да не ми минават такива мисли през главата...до тук две ябълки и 150гр сушени кайсии...довечера грозде Peace

# 203
  • София
Уфф, аз пък да ви кажа май пак изпаднах в онова 'настроение' в което въобще не ми се прави диета...

И аз си изкарах чинно деня на плодове и кисело млекце и след вечерята се почерпих с нещо недиетично - за иначе така режимния ден   Crazy
Нещо се усещам предпразнично отпусната, ама не е така - трябва да смъкна още малко, че по празниците - не се знае накъде ще тръгнат нещата  newsm78

Страхотна вечер на всички и утре много минуси и диетично настроение!   Hug

# 204
  • при моите деца .....
Добро утро!
Скоро не съм се записвала, но имахме семейна загуба и не ми се пишеше, но ви четях!
Сега ще се реванширам, като почерпя по кафе и попиша по-често

Все така съм режимна Дюканка, но вече хапвам по една ябълка!
Да ви издам една тайна - ще участваме в новогодишния концерт в нашия град нашия любителски танцов състав за възрастни!
Боже на сцена!!!!
Ще споделя как е минало - едно шопско хоро ще играем - не съм сигурна, че ще го напиша правилно - Бучимиш newsm78
Та това е засега!
Хубав ден!

# 205
Добро утро хубавици,

И аз така, като ЛИДЕТО и ДЖЕЙ ДЖЕЙАР - вчера цял ден ан едно кисело мляко и две ябъли, а вечерта супа (картофена). После ходихме на гости и един два картофени крокета + малко салата от патладжани...ъъъ позволих си и малко сладко newsm11 и накрая наколко сърмички ...уфффффф много съм лоша. Тези майки са такива изкусителки, все готвят любимите неща ooooh!

# 206
Да, Дабълче така е...аз като си отида при майка ми ...и като видя този пълен хладилник...пу...то само за това какво да си 'клъвна' си мисля. Simple Smile
Продължавай днес и без много гостита Wink

Боби, СтрахоТНООООО...аз много искам да се запиша на народни танци, ама сега ходя на салса и чакам да ми свърши картата и ще се ориентирам...Представям си какви ще сте красиви на сцената...  bouquet

Лидолинче,
аз успях да удържа фронта...вече нямам кой знае какъв апетит....тези първи няколко дни след тъпчене голямо като моето са ми винаги много трудни...ама сега си продължавам напред Simple Smile

Вчера си бях плодова...вечерта си хапнах грозденце...и прегрешението ми беше, че изпих едно голямо уиски вечерта, ама...намяше накъде вече...големи нерви , големи мисли, големи сънища напоследък Simple Smile

Много сте  ми мили днес!
Целувки и прекрасен ден засега

# 207
Здравеите страхотни момичета,
отдавна не съм писала, но ви чета редовно надявам се да ме помните. Страхотната диета ми е може би най любимата, но не съм настроена за нея сега. Иначе от месец пак съм в редиците на обслабващите първо бях малко на Дюкан, но това не е моята диета вярно че се смъкват килца, но на мен само протеини ми идват в повече, сега съм през ден на плод а в другите дни праяв нещо м/у Страхотната и РХ, чувствам се много добре и вече съм -4 кг., което не е много но за моят ръст е ок.
Поздрави на всички и хубав ден  Hug

# 208
Стела  Hug

И да поокплакнем малко 'оченце'  Blush Blush Blush Joy Joy Joy

# 209
  • София
Здравейте, прекрасни Страхотни! Grinning Hug Heart Eyes

Калаааааа Hug, какви са тези красоти .... Особено последната - посред бял ден  Blush Joy   

Момичета, щастлива съм, че свалих 2 от онези качени 3 кг.  bowuu

Сега пак съм на позиция - мечтани кг. Party
Нямам идея дали ще успея до Коледа.... Rolling Eyes Затова пък от 7-ми Януари 2009г. със сигурност ще бъда на режим!  Laughing Peace

Стела  Hug

J_Jr , Лиде, Дабъл , Боби , dtti  Hug

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 14:37 от S.M.

Общи условия

Активация на акаунт