Страхотна Диета за Страхотни Тела - 19

• 14 203
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
  • при моите деца .....
Привет!
Пак ще сервирам кафенце и за вас за да не пия моето сама!

Кала, мацките са супер, но...... последната снимка ми е фаворит!
Та по повод мацките и гръдните им обиколки - покрай диетите моят "огромен Mr. Green" бюст съвсем се затри!
Но..... не може всички екстри!
Хубав ден!

# 211
Добро утро мацки  Hug

Как я карате, аз малко се позагубих, ама съм си на моя диета, не е чак страхотна, но киселото мляко не ми понесе  Confused
Айде успех   bouquet

# 212
Здравейте милички,

нали знаете - навъртам се !

# 213

нали знаете - навъртам се !

И аз  Mr. Green

# 214
  • София

Кала, мацките са супер, но...... последната снимка ми е фаворит!
Та по повод мацките и гръдните им обиколки - покрай диетите моят "огромен Mr. Green" бюст съвсем се затри!
Но..... не може всички екстри!
Хубав ден![/b]

Напълно съм съгласна за снимките, #Crazy а за есктрите и при мен някои са на изчезване  Mr. Green

Вчера нямах време да пиша - попрочетох ви малко набързо.
Иначе тези дни не съм стриктна по страхотната диета, но съм въвела ограничения в храненето . Дано другата седмица се вкарам в някакви релси, но нещо не ми се удава, а и ми е едно никакво настроението  Thinking

Страхотен ден на всички! Hug Heart Eyes

# 215
Здравейте и тук!

Значи...Лиде, аз приключих с никаквото настроение моето отиде вече към вбесено настроение! Ама много вбесено...не ми се обеснява защо...здраве да е! И диета Wink

Диетична съм , плодова ...смесвам си плодовете , че и количествата, но поне съм вече 56кг... Flutter
Надявам се да падат още...и да паднат под 54...

Колкото до 'екстрите' аз съм си с мини-екстрички по принцип...а нали пия противозачатъчни...та...поддържам ги с тях  hahaha или поне така си мисля де Simple Smile
Адина, и аз отдавна съм зарязала млякото...винаги съм знаела и вече съвсем разбирам, че киселото мляко и млечните продукти ми влияят зле ...много отдавна не съм хапвала и...така
Прегръдки за всички останали
И прекрасен ден!

# 216
  • при моите деца .....
Хей, страхотни, къде сте?
Темичката ни на втора страница!
Аз съм режимна - вчера ми беше протеинов четвъртък, а днес - пак ще хрускам ябълка!
Как са при вас диетките?
Дори да сте нарушили, започнете от там, докъдето сте стигнали за да сме със самочувствие на празниците, но и без излишна тежест!
Да се похваля и тук - след като в понеделник празнувах 8 декември и още се възстановява организма ми от лягането в 3 и ставането за работа в 6 всяка сутрин, та днес съм на Коледен банкет от народните танци, та се надявам поне 5-6 часа да потропваме всякакви хора (знаем над 20), които не можем да играем по друг повод, че никои не ги знае! Още се колебая за тоалет, но ще съм в черно (с панталон) и потник - големи танци ни очакват - та си знам по лятно облекло!
Хубав ден!

# 217
Еххх, рецидивистично нережимна вечер Peace
 Hug Heart Eyes за всички страхотни мацки

# 218
Сигурно е вяла темата поради зимния сезон  newsm78 Може би напролет, когато се усетиме каква окръжност представлява талията ни, ще се включат и повечко хора  Whistling
Взех си аз сухо бяло вино и си сръбвам вечерта, да освободя напрежението  Mr. Green

Хубав и успешен ден на всички   bouquet

# 219
Адина, точно сега трябва всички да се вземем в ръце Simple Smile И трябва точно в най-напълняващия период да отслабнем , за да можем лятото вече когато е по-лесно да задържим Simple Smile  Hug  bouquet Hug
Дабълче...рецедивистчице сладка...бързо в редиците обратно!  Hug
Боби, хрус ябълчица...страхотно - честно да ви кажа смятам се за голяма щастливка , че ябълките са едни от НАЙ-любимите ми плодове и са диетични   bouquet

Целувки на всички !

# 220
  • София
Здравейте, Страхотни!

Сигурно е вяла темата поради зимния сезон  newsm78 ....

А, нееее  Naughty Тук съм, но нямах време да пиша .

Аз цяла седмица съм на протеини. Взех спешни мерки. Няма такова нещо като "на пролет" Laughing
Като изпусна малко края за  2-3 дни примерно или седмица, започвам протеинови дни, докато върна кг и след това се храня по - внимателно. Имайки предвид , че идват празници, в които през цялото време ще сме на маса - няма отпускане при мен точно сега.  Peace

J_Jr  Hug Лиде , Кала , Дабъл  Hug

Боби, весело изкарване довечера! Peace

Довечера и аз съм на парти. Blush Какви ли ще ги свърша.... Sunglasses

Весел уикенд, момичета!  bouquet

# 221
Здравейте отново...
Хапнах си за обед една салата със соева майонеза и зеленчуци с 3 филиийки някакъв пълнозърнест нискокалорчен хляб на Нилана...
Много съм доволна...казах ви защо днес ще хапвам...

И така...сега до довечера мисля да си хапвам само смокини...защото ще ми и раздвижат метаболизма Simple Smile И така...това е от мен  Hug

Софи, супер бе...довечера май всички ще лудуваме...
Аз няма да мога да се насладя на сутрешното съботно и неделно кафе с вас , че имам проблеми с компютъра, но понеделник съм на линия

# 222
  • при моите деца .....
Привет!
Хей, започна се с празниците!
Аз довечера ще съм с тоалет по тялото ми - нали се вталих - няма корем, няма паласки (със з или с се пише newsm78)
Извадила съм 2 официални черни потника, но може и лепнатия да облека, но още не съм решила твърдо.
На всички, които са на банкет/парти или каквото и там име да му дадем - ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ, МНОГО ТАНЦИ, МНОГО НАСТРОЕНИЕ И САМОЧУВСТВИЕ!!!!! dazzler1  bigdance2

# 223
  • София
Взех спешни мерки. Няма такова нещо като "на пролет" Laughing

Hug много ми хареса това - наистина - никакво напролет  Naughty всеки ден е важен  Grinning
Но аз тези дни не съм никак режимна - все пак не прекалявам с нищо, но много ми се иска да се организирам и до коледа да направя един удар с 2-3 кг newsm78
Но организацията много ми куца, но когато се стегна ще ви кажа  Peace

Много ви  Hug Hug Hug и ви пожелавам Страхотен следобед и приятни купони на всички купонджийки  bigdance2

Боби, Hug браво за тесния потник - щом си вталена естествено ще го показваш smile3501 smile3501 newsm44

# 224
Момичета искам да ви попитам нещо. Преди 2 дни приключих с диетата японското чудо, но сега искам да продължа с друга диета, защото от японската свалих само 5 и сега съм 55кг., а искам да стана поне 52кг.
Та въпроса ми е вие колко килогама сваляте от тази диета?

Общи условия

Активация на акаунт