Страхотна Диета за Страхотни Тела - 19

• 14 174
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
  • София
pepa_ilkova аз с диета 1 съм сваляла по 3 кг за две седмици, но имам доста за сваляне, а колкото по-малко ти остават е по-бавно свалянето по принцип

# 226
 Hug Здравейте мили момичета,не си мислете че съм се отказала,просто реших първо да опитам Японското чудо,о като свършат празниците да се вклюка съвсем режимно със вас,ако бях почнала сега едва ли щях да издържа Embarassed Имам още 4 дни до края на диетата и ве4е свалих 5кг,но три дни задържам ooooh! Е пак ще ви пиша,успех на всички и благодаря за всичко и за прекрасното отношение преди всичко,лека ве4ер newsm51

# 227
  • при моите деца .....
Привет!!
Тук съм, но съм "снощна" и не ми върви писането, но и яденето!
Днес няма да имам проблем да изпия 2-3 л. вода Mr. Green
Много танци и вино, почти не хапнах.......
Хубав ден!

# 228
ВИНОВНА!!! Embarassed Tired
За първи път не издържах с лунната и не само, че я прекъснах (много тъпо) само няколко часа преди да я свърша - към 14.00, ами и се наядох до уши Shocked #Crazy Sick
Ша ма прощавате - нещо се разконцентрирах напоследък.
Купих си нови дънки- уау! Направо страхотни... и аз също... по този повод пийвам червено винце Mr. Green

# 229
Сещайте се,че съм в синхрон с аватара и подписа ми....трЕа да поддържам имидж  Mr. Green  и не съм сама,както забелязвам  Laughing

# 230
  • при моите деца .....
Привет!
Подготвям се за Коледен шопинг - 5 жени с кола комби - в Сф - аз съм организатор и шофьор - детенце - мъжо, ми и колата му взех... Mr. Green
Ще обикаляме и мебелни магазини!
Взех си режимна храна, а сега отивам да се обличам - в 9 тръгваме!
Хубав ден!

# 231
ето ме и мен след седмица -без диета,тук празниците свършиха,така 4е ве4е нямам извинения да не съм режимна ,и днес нищо 4е карам гаден грип,запо4нах и диетата отново

# 232
 Peace Добро утро,наблюдавам ви ,скоро и аз ще съм една от вас,а сега ви пожелавам приятен ден и успешна седмица,да пийнем чашка кафе? kaffeetrmker_2 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 233
  • при моите деца .....
Привет, страхотни мадами!
След буйния петъчен купон и неделния шопинг - установих, че със съботното главоболие съм забравила да се премеря, но ..... вече съм достигнала желаното, може и през седмица да се контролирам! Важно е, че всички ми казват колко съм отслабнала, а и аз се харесвам!
Успешна седмица ви желая и по-режимна, че идва голямото празнуване!
Хубав ден!

# 234
Добро утро!

Да започна първо с това, че не бях режимна уикенда...Кала, не си сама   Peace

Всички режимни - страхотни сте!
Аз от дне сотново продължавам с плодовете, макар че ме съмнява да сваля колкото искам с тях, защото си гледам отдавна едни неравности като бричове...и хич не падат въпреки килограмите  newsm78
Мисля да помисля за нещо различно и друга диета, но още не знам каква...
Хубав ден засега , че имам малко работа

Ще пиша малко по-късно пак

# 235
  • София
Здравейте, момичетааа! Heart Eyes

Както казва Лидето - "всеки ден е важен" - не го забравяйте и внимавайте. Party

Вчера направих въглехидратен ден, но много внимавах. Нали миналата седмица ми беше  протеинова, трябваше малко да шашна метаболизма. Crazy

Днес съм пак на белтъчини. Simple Smile

Боби, браво! Много се радвам за теб!  bouquet

Аз пък на петъчното парти си изядох всичко, а колко чашки бяло вино изпих не знам Blush, не съм ги броила... hahaha  , но явно не е било чак толкова много, защото на другия ден бях свежарка. Wink
И аз не съм се мерила.

Хубав ден и успешна седмица! Peace

# 236
  • при моите деца .....
Добро утро!
Да ви предложа по кафенце  и да ви приканя всички режимни и не толково режимни на отчет

Аз съм си стриктна, вече включих и по 1 филия хляб - по съвет на по-старши Дюканки - да захраня организма със всичко!
Хубав ден!

# 237
Ейй, какво стана никой не пише...много зле е положението...
Аз от днес реших нисковъглехидратно с краставички и салатки и такива неща...може и малко месце, но не съм сигурна Simple Smile

# 238
  • София
Здравейте, Страхотни!

На линия съм. bowuu
Закусих с таратор ....ама за обяд ще хапна нещо протеиново.  Blush

Диетична съм, все пак.

Хубав ден!   Hug на всички.

# 239
Обядвам една краставица на жулиени и две сиренца от тези за тост, че нямаше друго
И така ..следобеда кафе Simple Smile

Софи, диетична си ами ...ама как го намери сутринта този таратор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт