Страхотна Диета за Страхотни Тела - 19

• 14 173
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Джей, от магазина  Laughing , от готовите.

# 241
  • при моите деца .....
Привет, страхотни момичета! Hug
Нещо днес не съм в кондиция - лошо ми е, вие ми се свят, може би се радболявам, а се чувствам и безкрайно уморена, сигурно имам нужда от почивка.
Ще взема довечера да си направя гала вечеря и да хапна малко шоколад newsm78

Хубав ден и много положителни емоции!!!!

# 242
Недей Боби, че като се впуснеш в едни гала-вечери та до коледа...
Ако успееш да издържиш без шоколад  Peace, пък ако не... Hug Здраве да е и да ти е сладко на душичката

# 243
  • при моите деца .....
ААААА, те гала вечерите са ми позволени - по 2 на седмица и ядеш каквото искаш, но по малко, но аз досега и в 3-те си гала вечери се хранех режимно, просто го поливах с вино Mr. Green

# 244
Браво Боби, страхотна си...
Колко време вече си на Дюкан...то трета фаза си е пируване значи...колко килограма свали ? За колко време...помня, че имаше малко за сваляне...и аз имам вече малко и си мисля, че не може да ми помогне Дюкан, ама...вече ме опровергаваш май   bouquet

# 245
  • София
Здравейте, Страхотни момичета!   Hug

Не съм писала - не мога да се добера до компютър нито в къщи нито в работата Sad 

Режимна , но по мой си режим - не е точно по Страхотната диета - смесвам продуктите, но мисля че е по-добре от свободното хранене  Party , а и вече започват празнуванията, така че за стриктен режим няма време, но това не значи да се отпускаме много  Naughty
Май правя нещо като 3-та фаза на Страхотната диета - ама по-свободна Joy Joy Joy

Днес : закуска варена тиква, в 10 ябълка, обяд кюфтета , сл.закуска мляко с мюсли, а вечерята пак ще е кюфтета. Спорт - ходене пеша и малко по-късно ще карам кростренажора. Вчера също бях по мой си режим - през деня плодове, чай и кафе, вечерята ми беше шунка, зеле/кисело/ и няколко картофчета.
Сутринта нямах време да се меря, защото закъснявах, дано утре се организирам по-навреме.
Иначе днес получих страхотен комплимент от колежка, която не ме е виждала 2-3 месеца - каза, че едва ме е познала толкова съм отслабнала   , а и едни дънки , които не ги бях обувала скоро малко по-свободно ми стоят,  bowuu така че утре каквото и да каже кантара - визията е по-важна  Mr. Green

Страхотна вечер на всички ! Hug

# 246
здравейте и от мен Hug
не пиша всеки ден,но си спазвам диетата колкото мога  Grinning,а и сега съм в МЦ така 4е на кантар не съм се ка4вала,но днес една съседка попитала дъщерята-какво пие майка ти,4е е отслабнала newsm78,явно не се е престрашила да пита мен-не 4е хапя де hahaha hahaha hahaha
лидето дано скоро не само да ти стоят свободно,но и да минеш на по малък размер
последното се отнася за вси4ки Hug

# 247
  • София
dtti   Hug мерси   bouquet и аз пожелавам на всички скоро да си купуват доста по-малки размери  Hug А за съседката ти ми стана смешно , че не те е питала лично, може би я е страх да не би да си гладна и вярно да я ухапеш Laughing Щом те е забелязала значи определено ти личи - браво  Hug
В началото моите колежки все ме питаха - кажи какво пиеш - не ми вярваха, че отслабвам от режима  Laughing

# 248
  • в белята
Само да попитам колко процента трябва да е киселото мляко?Предварително се извинявам ако някъде е написано и аз не съм го прочела Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 249
bubalanak , колкото по-нисък процент - толкова по-добре Simple Smile
Лиде, браво за приятеното режимче...и аз тези дни се замислям дали да не мина на по-свободен режим, но от предишни подобни неуспешни опити все си мисля, че по-добре да си спазвам стриктно диета  Peace
Дтти, много готино с тази съседка...Хихихи Simple Smile
Бравос!

Аз вчера започнах уж да съм на нисковъглехидратен режим...да стресирам малко след въглехидратните плодове Simple Smile
Та вчера менюто ми беше за обед - една краставица и 3 ементалчета за сандвич
                                       за вечеря - зелена салата с риба тон

И така...ще видим къде ще му излезе края след като беше едва първи ден Simple Smile
Поздрави на всички! Hug

# 250
  • при моите деца .....
Добро утро!
До преди 10 минутки имах проблем с техниката, та едва сега се включвам!
Добре беше вчерашната гала - хапнах 3 - 4 нережимни неща, но чак се учудих, че устоях та хапнах малки количества (малки за предишното ме освинване). Прасето в мен е частично озаптено!
Хубав ден!

# 251
  • София
Здравейте, Страхотни!

Само да попитам колко процента трябва да е киселото мляко?Предварително се извинявам ако някъде е написано и аз не съм го прочела Embarassed  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Никъде не го пише, няма ограничение. Но щом ще се спазва диета, хубаво е да е най-ниския възможен % , за да има по-добър ефект.  Peace А и е по-полезно. Аз взимам Верея 0,1%. Или На баба.

Продължавам да се храня диетично. Ходя на спорт. Grinning
dtti , Лиде,Боби , Джей браво на вас! Разбира се, че визията е по - важна от кантара. Peace Peace Peace

На всички пожелавам слънчев и Страхотен ден! Hug

# 252
  • при моите деца .....
Да препоръчам и аз мляко - на Култура - 0,1 % млякото ми е много вкусно - харесва ми повече от Верея.
Хубав ден!

# 253
Ей ме на и мен- цоп в киселото мляко.
Аз ям едно, което е от 3% - но съм сигурна, че само така пише, защото по скоро прилича на айран, отколкото на кис. мляко.
Аз полуподдържам Страхотната , като през деня съм на кис. мляко (1) и ябълки (2), а вечер на лека храница (напр., супица)...
ДТТИ - оооо да такива коментари са ми известни... никой не вярва, че имаш достатъчно воля, за да отслабнеш сам. И аз не го вярвах за себе си, но успях. Така, че да се пръскат съседките (дано не ти прозвучи много грубо).
По една звучна цалуфка на всички и тичам, че имам много работа....

# 254
  • София
Здравейте , Страхотни момичета! Hug

Днес не съм много стриктна - на обяд нямаше как да откажа малко баничка  Crazy иначе закуска сутринта чай, обяд супа спанак и прегрешението / хранителното де  Mr. Green/ следобяд кисело мляко с мюсли, вечерята мисля след малко един грейпфрут да хапна.
Кантара сутринта не показа никакъв минус, но напоследък не съм убедена, че сутринта рано ми е реалното тегло - струва ми се , че напоследък сутрешното ми тегло съдържа и някакъв процент задържани течности newsm78 но определено не му се връзвам  Wink

Много  Hug Heart Eyes на всички и страхотна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт