Пътя до АПРИЛ преполовихме и с покупките се заловихме!

• 13 831
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Zdraveite!Az cam ot Varna,4eta vi ot docta vreme,no cega ce vkliu4vam za parvi pat.Opredeleni cmeza 22.04,pri Petinka Cvetkova cam na koncultacii.Minalata cedmica ni kazaha,4e 6te ci imame momi4ence,cpored men e rano,ama 6te vidim.Cmqtam da otida na 4D kam na4aloto na qnuari,camo da vi kaja,4e pri Petinka e 60 lv 4Dto,za razlika ot Davidkov 130lv  #2gunfire.Pri men za cega vci4ko e normalno,piq magneri4,zaradi bolkite nocko dolu v korema,cega cam po-dobre.Pazete ce Naughty
4ectit Imen Den na Katetata  bouquet

# 151
  • Overijse, Belgie
Рони, изцяло те подкрепям за цветовете Simple Smile Аз не харесвам розово  Embarassed Но аз още с пазаруване не съм се захванала, защото по Коледа ще се прибираме в БГ и ще взема бебешките дрехи на баткото и ще видя какво може да се ползва и чак тогава ще пазарувам. Иначе чакаме да дойдат намаленията през януари за покупки на количка, легло, бебефон и други чарколаци Simple Smile Имаме време Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet

# 152
  • Някъде там...
Хе хе и аз не съм фен на прекаляването с розово, лъскавко и т.н. кичовщини.  Laughing За беля количката, която си харесах е в бебешко розово, та ще се прежаля поне за нея, че мъжът ми пък не хареса тази в синьо. Особено ако влезеш в Джъмбо може да се изумиш - там има едно отделение за момченца и едно за момиченца. Мииии всичко за момченце е в синьо, а за момиченце в розово. Идва ми прекалено. Харесвам нежното розово, прасешко както му викам, даже ми и отива много цвета, че съм мургавка, но пък има и други цветове да му се не види. Та ще гледам да не взимам всичко в розово за двете девойки.  Mr. Green Много харесвам резеда, лилаво, винено, червено и т.н. хубави цветове. 

# 153
  • Лудогорието
Здравейте и от мен   bouquet
katti79 честит имен ден   ura И аз се включвам в отбор  "Мандаринка"   newsm18
В събота се върнах от банкета в Трявна. Улучихме прекрасно време за разходки в петък. Аз се престраших да изиграя едно право хоро и да полюшкам бебо в дискотечен стил.  dance Иначе ми бяха запазили мястото в автобуса зад шофьора и пътуването мина леко. Вчера прах, чистих, ших пердета и лепих тапети. Доста се поизморих, но няма друг кой да я свърши тази работа  Sad Днес бебо е доста активен, за разлика от предишните дни, чак ми е странно това усещане  Embarassed В Трявна нямаше магазин за бременни, даже нямало и гинеколог-идвали от съседни градове  Shocked Днес имам доста работа.
Хайде лек ден от мен  smile3525

# 154
Как съм пропуснала, че и доста зелено трябва да присъства в гардероба. Няма да се бием цветово, когато се разхождаме по папагалски я.
Като си помисля, че ще обличам и розово, и златно, и лакове ще има, и на токове ще се кекерчи, и с кукли ще си играе някоя фльорцичка най-прекрасна, и с часове ще си дрънка по телефоните ... Ох на мама кюфтенцето най-хубаво ще бъде то.  Grinning

# 155
  • Враца
ехехеееее, от раждането - с токове Joy Joy Joy Joy

# 156
Еххх  Laughing много ме развеселихте с тези обувки, токчета и т.н.

Аз още не съм започнала с пазаруването, въпреки че много се изкушавам вече. Оня ден бяхме в един детски магазин, че купувахме столче за кола на една приятелна - нова мама Simple Smile и направо се заплеснахме с мъжо по разните му там колички, кошарки, а за играчките да не говорим.....Simple Smile

Аз обаче се вълнувам повече от това, че в четвъртък съм на ФМ и се надявам там всичко да е о.к., а за покупки има време живот и здраве Simple Smile

Относно МАНДАРИНКИТЕ- и аз съм в клуба на маниаците, не знам какво ми става, но мога да изям тонове и почти успявам  Blush

ПОздрави и усмивки на всички, а и честито на именниците Simple Smile

P.S.
Много готина темичка, както винаги   bouquet

# 157
  • Sofia, Bulgaria
Кати -Честит имен ден!
Желая ти океан от любов,
море от здраве
и едно малко островче от грижи!
Бъди много усмихната, силна, обичана!
  bouquet Heart Eyes

# 158
Честит Имен ден на именяците!
Привет на всички бременни коремчета  bouquet
Ние през събота търсихме целия ден подарък на тати, та в най-големия снеговалеж малечка газеше смело в локвите Laughing
в неделя ходихме до кладнишкия манастир и се надишахме на чист студен въздух ,останахме доволни всички.
Относно покупките, все още нищо не съм вземала така направих и първия път като влезох в деветия месец се юрнах по магазините.
Тъй като съм майка но момиче да споделя за цеветовете- аз розово не купувам имам подарени такива на цвят неща които и слагам. Харесвам много резеда и дсота неща в този цвят притежаваме.
за мандаринки не ми се говори че снощи ме хвана срам от мъжа ми - купчинката с обелки пред мен ми закриваше лицето Laughing
За педиатъра предишния път говорих с нея няколко дне преди да родя, когато се прибрахме у дома и се обадих и тя на следващия ден ни нагости, предполагам че и този път ще е така.

Като си помисля, че ще обличам и розово, и златно, и лакове ще има, и на токове ще се кекерчи, и с кукли ще си играе някоя фльорцичка най-прекрасна, и с часове ще си дрънка по телефоните ... Ох на мама кюфтенцето най-хубаво ще бъде то.  Grinning
от това ми стана много мило  bouquet
Лека и усмихната седмица момичета Hug

# 159
Katti 79 Честит имен ден  Tada, много късмет и едно здраво бебче през април.
Да се похваля , днес ходих на 4Д във Фемина, нашия мъж е вече 338 г. и около 17 см. отговаря на 20 w. + 2 d - догонва седмиците по ПМЦ, а до сега винаги ми казваха, че бебчо е с 5 дни назад.
За пазаруването   - Аз още не съм започнала да пазарувам, но по план до 25.03.2009 трябва да сме купили всичко. И аз като много от вас забелязах, че повечето дрехи са сини и розови което не одобрявам, ще трябва да се разтърся за зелено, жълто, оранжево и др.
Момичета, вие как сте с килограмите аз съм качила 5 - 5,5кг. (а не ям повече от преди) и малко се притеснявам, че накрая ще приличам на   261uu 
Видях, че водите статистика за възрастта аз съм на 27 г. и ще съм пак на толкова през април.
Кенга, дано си доволна от Дяволов, на мен ми препоръчаха (и то много добър лекар) него за раждане, но аз искам да раждам в Токуда и се насочихме към рдуг лекар.
Приятен ден и лека вечер. Hug

Последна редакция: пн, 24 ное 2008, 16:46 от Tanya_B

# 160
  • Враца
Момичета, вие как сте с килограмите аз съм качила 5 - 5,5кг. (а не ям повече от преди) и малко се притеснявам, че накрая ще приличам на   261uu 
и аз така като теб. не трябва да се притесняваме, според мен това е нормалното напълняване през бременността, което е предизвикано от хормоните, физиологичните промени и т.н.
щях да се притеснявам ако ядях повече или ме избиваше на по-калорични храни... а четох някъде че някои мами и нощем стават да ядат, дано да не ме застигне и мен, защото по принцип съм много лакома и ако придобия такива навици сега няма да мога да се отуча като родя.....
една много близка приятелка през бременността качи почти 40 кг, като от 50 стана 90 кг!!!!! на няма да ви казвам как ядеше. ще дам само пример, че изпиваше по 2л. мляко на ден, вместо вода... и дъвчеше нещо постоянно.
вие с тия мандарини направо ме убихте Laughing Laughing
то и на мен взе че ми се дояде, като 2 дни чета само за тях... #Crazy

аз сега съм на 26 г. ще родя около 27 /термина ми е 15-ина дни след рождения ми ден, но кога точно бебето ще реши да излезе вси-пак си остава Божа работа/ Grinning

# 161
  • Overijse, Belgie
И аз се включвам при ядящите мандарини, н оразнообразявам и с портокали Simple Smile

Иначе съм на 32 и на толкова ще съм и като родя Simple Smile

# 162
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КАТИ И ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!!! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ,СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ХУБАВИ БЕБЧЕТА ПРЕЗ АПРИЛ!

Днес цял ден съм в леглото и се чувствам добре за сега.Надявам се да не изкарам останалите месеци в леглото Praynig
За годините- сега съм на 32,декември ставам на 33 newsm10
Аз преди хапвах много мандарини,а сега наблягам на бананите и ябълките.
Приятна и лека вечер и целувки на бебоците   love001  love001

# 163
  • София
С най - добри чувства съм към всяка от вас, но нека не пишем кой какво му се яде и какво е ял, защото все пак четат бременни тук и едва ли всяка има възможност на момента да си купи нещо, което е съвсем естествено да и се прииска след 2 - 3 страници писания само на тая тема...  Crazy
Давам пример, че след тези мандарини, мойто мъж дойде днес в работата ми с един плик от така-приялите-ми-се, адски неудобно ми стана, че е подразбрал и се е разкарвал по студа. Stop

За дрешките, на мен ми харесва розовото (в умерени граници). Повече ми е втръснало от светло синьото...  Sick Кой каквото си няма явно... Laughing
В Джъмбо наистина нямаше избор встрани от тези 2 цвята, но нещата бяха супер сладурски и много подбрани, дори от натрапеното розово/синьо не можах да определя кой модел ми харесва повече, бяха много красиви всичките.
Аз на Хипото не съм фен, играчките и цените са значително надути, а и няма този избор... Останалата цветова гама ще я набавяме от други места, само да е ЖЗ... Praynig

# 164
Ох Олче,права си жена Peace
И аз от толкова четене за тези пусти мандарини,нищо,че не ги обичам,много ми се приядоха Mr. Green

На именничката Кати много поздрави и да си изкара весело празника  bouquet

Днес нищо не си намерих по магазините,но и утре е ден.
Лека вечер от мен!

Общи условия

Активация на акаунт