Пробиотици?

• 622 605
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 1 005
Е как 100 лв за нещо, от което не си доволна? То се пие седмица -две максимум, и като видиш, че няма ефект, търсиш друг продукт, сега поне има много на пазара.
На мен са ми изписвали Линекс например, ами като започнах да се подувам и станах по-зле от него го зарязах, пробвах втори, трети и тн. докато намерих някой, който ми действа добре.

# 1 006
За мен по-важно е, че действат  Peace

Да, плюс това в една капсула имаш 50 милиарда живи бактерии. Не знам да има други такива пробиотици честно.

# 1 007
И аз не знам. И да стават и за бебета. Не е като да не сме пробвали други преди тях.

# 1 008
Привет от мен!
Някой ползвал ли е този пробиотик за деца и бебета:
http://apteka.framar.bg/30038232/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0% … D1%80-natures-way

Моля, да споделите мнение и впечатления. За деца от 0 до 5г е предназначен.

# 1 009
Е как 100 лв за нещо, от което не си доволна? То се пие седмица -две максимум, и като видиш, че няма ефект, търсиш друг продукт, сега поне има много на пазара.
На мен са ми изписвали Линекс например, ами като започнах да се подувам и станах по-зле от него го зарязах, пробвах втори, трети и тн. докато намерих някой, който ми действа добре.
9 опаковки от 10 таблетки Биогая, тъй като ми бе обяснено, че е необходим няколкомесечен прием за добър ефект. При мен нямаше никакъв, не ми е подействал нито добре, нито зле. Явно е бил слаб, а после прочетох, че щама, който съдържа е ефикасен и изследван само срещу диария, по-специално при бебета и деца. Очевидно докторката е поощрявана от производителя и е искала просто да го пласира, без оглед на ефекта.

# 1 010
Биогая е един от най-слабите пробиотици. Рекламите на всички са много добри иначе.

# 1 011
Скрит текст:
9 опаковки от 10 таблетки Биогая, тъй като ми бе обяснено, че е необходим няколкомесечен прием за добър ефект. При мен нямаше никакъв, не ми е подействал нито добре, нито зле. Явно е бил слаб, а после прочетох, че щама, който съдържа е ефикасен и изследван само срещу диария, по-специално при бебета и деца. Очевидно докторката е поощрявана от производителя и е искала просто да го пласира, без оглед на ефекта.
Това е ясно, въпросът ми е защо след като си видяла, че не действа, упорито си продължавала да го купуваш и пиеш, или може би си взела всички опаковки наведнъж, в началото?

# 1 012
Биогая е един от най-слабите пробиотици. Рекламите на всички са много добри иначе.

А Лактофлор знаете ли къде се нарежда - при по-слабите или по-силните пробиотици?

# 1 013
Пила съм Лактофлор, за мен е гола вода, както съм писала няколко пъти тук.

# 1 014
Пила съм Лактофлор, за мен е гола вода, както съм писала няколко пъти тук.

Кои препоръчваш?

# 1 015
А, от три години вече не съм пила пробиотик, не мога да кажа, имам много хубави и нови на пазара, търсете да са с повече на брой бацили, мисля, че ако са синбиотици е по-добре. Пък и всеки продукт действа различно на различните хора, едни са доволни от един, на други не им действа добре, аз действах по метода проба-грешка. Писала съм по-назад за един, а наскоро ми похвалиха пък този:
http://2015.justbe.bg/october/%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0 … 1%82%D0%B8%D0%BA/

Иначе, аз навремето бях на-доволна от Пробиен.
Мисля, че на Аквасорс също са добри нещата, но там пък цената е определяща.

# 1 016
Скрит текст:
Това е ясно, въпросът ми е защо след като си видяла, че не действа, упорито си продължавала да го купуваш и пиеш, или може би си взела всички опаковки наведнъж, в началото?
Точно така, след първата взех още 8, тъй като ми бе препоръчан като много добър. Става въпрос за 2011г. Не бих купувала системно и упорито нещо, което не отговаря на очакванията ми, без значение добавка или нещо друго.

# 1 017
от нефрапиращо скъпите май съм пил от всички. освен Medilacta ама е ново. и не усещам като да вършат нещо особено. бих заложил на нулев ефект.

# 1 018
Скрит текст:
Точно така, след първата взех още 8, тъй като ми бе препоръчан като много добър. Става въпрос за 2011г. Не бих купувала системно и упорито нещо, което не отговаря на очакванията ми, без значение добавка или нещо друго.
Точно 2010-та - 2011-та масово се препоръчваше Биогая, а и тогава не бях чувала за друг пробиотик. Добре, че ни се наложи да посетим гастроентеролог, за да разберем, че е безмислен.

# 1 019
Точно 2010-та - 2011-та масово се препоръчваше Биогая, а и тогава не бях чувала за друг пробиотик. Добре, че ни се наложи да посетим гастроентеролог, за да разберем, че е безмислен.

Интересно , че и аз имам подобни наблюдения. Имам чувството , че тогава биогаята беше малко по-добра.

Общи условия

Активация на акаунт