Пробиотици?

• 623 442
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Да...не ми се даваха 13лв. за Ентеросана от линка и си мислех за 5лв.да взема основен Rolling Eyes Както казва  Lemy може и една и съща работа да вършат...

# 331
Аз много съм доволна от Лактажин, той е пробиотик и го ползвам след всякакво лечение, дори профилактично след гинекологичен преглед, след менструация. Богат източник на млечни бактерии.Има успокоително действие. Възстановява и нормализира естествената микрофлора след прием на антибиотици.

# 332
  • Пловдив
Аз много съм доволна от Лактажин, той е пробиотик и го ползвам след всякакво лечение, дори профилактично след гинекологичен преглед, след менструация. Богат източник на млечни бактерии.Има успокоително действие. Възстановява и нормализира естествената микрофлора след прием на антибиотици.

Ама и цената му е добра за 10 капсули... Whistling Stop

# 333
Здравейте ! Някой да има впечатления от Био Култ ? Съдържал 14 вида полезни бактерии.

# 334
Също така откъде в София мога да намеря Био Култ ? Някой случайно да си го е купувал от някоя аптека ?

# 335
Също така откъде в София мога да намеря Био Култ ? Някой случайно да си го е купувал от някоя аптека ?

ДОБРЕ ЗВУЧИ И АЗ ЩЕ СИ ГО ВЗЕМА,БЛАГОДАРЯ !!! Blush Peace В АПТЕКИ ФРАМАР ГО ИМА Peace

# 336
Да не казвам голяма дума, но два дни и половина го вземам и смятам, че има ефект. Има го в аптеките Адонис. Някакво ново научно английско изобретение е.

# 337
Да не казвам голяма дума, но два дни и половина го вземам и смятам, че има ефект. Има го в аптеките Адонис. Някакво ново научно английско изобретение е.

И в какво е ефекта, а какво е изобретението?

# 338
Аз досега не бях виждал пробиотик с толкова много видове полезни бактерии. Не съм и фармацевт де, затова това си е лично мое мнение. Laughing

За ефекта приемам забележката. Като че ли стомаха ми е малко по-спокоен с по-малко дискомфорт. След едномесечния курс ще напиша отзиви задължително ! Само тогава мога да преценя със сигурност действието !

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 16:24 от javor_bg

# 339
  • Бургас
http://www.protexin.com/
това е проиводителя
Аз пък го намерих в Поморие в аптека" Тилия" имат и Е-аптека и доста по евтино от другите аптеки

# 340
къде го намираш това кисело мляко? Елби 3,6% нали?

ФФ,БИЛА,КАУФЛАНД Peace

# 341
Значи Био Култ има три разновидности. Аз си взех от този с 14те вида полезни бактерии. 120 капсули ги взех от аптеки Адонис за около 69 лева. Това стига за месец и половина или два месеца. Хубавото е че този пробиотик не се взема на гладно 30 мин. преди хранене , а по време или след хранене. Има и по-малка разфасовка от около 15 капсули и струва 12 лева някъде.

# 342
  • Пловдив
За дете на 7г. кой ще препоръчате?
Без такива за 69лв.,моля Laughing

# 343
За дете май не става. Така като гледам за 1 месец излиза под 35 лева.

# 344
  • София
За дете на 7г. кой ще препоръчате?
Без такива за 69лв.,моля Laughing
Аз давам Био Баланс Бейби на сина ми и съм доволна  Peace Когато се налага аз също пия Био Баланс, но не бейби  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт