Пробиотици?

• 614 827
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 735
Здравейте  Simple Smile

Бихте ли ми препоръчали пробиотици за проблеми със стомаха, моля. Досега не съм ползвала и не знам към кои да се насоча.
Мъжът ми си счупи ключицата лятото и претърпя 2 операции с пълна упойка, като втората беше за изваждане на планката, която му бяха поставили първия път, понеже организма му не я приемаше и се наложи да се извади. И двата пъти му бяха изписали антибиотици след операциите, а отделно от това, тъй като след самото счупване имаше силни болки, пиеше доста време Ибупрофен, Аулин и подобни обезболяващи. От всичко това стомаха му се "разби" и често има дискомфорт. 

# 736
# 737
  • София
Lemy, благодаря за информацията. Ще потърся в аптеките.

# 738
Здравейте  Simple Smile

Бихте ли ми препоръчали пробиотици за проблеми със стомаха, моля. Досега не съм ползвала и не знам към кои да се насоча.
Мъжът ми си счупи ключицата лятото и претърпя 2 операции с пълна упойка, като втората беше за изваждане на планката, която му бяха поставили първия път, понеже организма му не я приемаше и се наложи да се извади. И двата пъти му бяха изписали антибиотици след операциите, а отделно от това, тъй като след самото счупване имаше силни болки, пиеше доста време Ибупрофен, Аулин и подобни обезболяващи. От всичко това стомаха му се "разби" и често има дискомфорт. 

Аз лично бих те посъветвала да започне с капсулите на Лактофлор, защото тях ги пия вече много време и на мен лично ми действат добре. Доволна съм. А може би, би било най-добре да се посъветвате и с лекарите, които му изписват антибиотиците. Те, разбира се, не са се досетили, че ще са му необходими пробиотици, цялата им работа е такава! Бързо оздравяване!

# 739
  • Sofia
Lemy, благодаря за информацията. Ще потърся в аптеките.
намери ли го някъде?

# 740
# 741
Ацидофилусът е предимно за тънките черва. Доволна съм от варианта на Аквасорс, особено в  комбинация с Бифидус и храносмилателни ензими.

# 742
Вижте днес на какво попаднах:
Не пише какви точно бактерии съдържа, само това:
Патентована смес от пробиотици   1млрд CFU
 Crossing Arms
Ами пробвай ако искаш, то при нас е метода проба-грешка.
Лично аз за себе си предпочитам български производител.

# 743

Приложение: Допринасят за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт /без газове, подуване и запек/.

# 744
  • Sofia
Каква е цената на перлите?

# 745
Здравейте  Simple Smile

Аз лично бих те посъветвала да започне с капсулите на Лактофлор, защото тях ги пия вече много време и на мен лично ми действат добре. Доволна съм. А може би, би било най-добре да се посъветвате и с лекарите, които му изписват антибиотиците. Те, разбира се, не са се досетили, че ще са му необходими пробиотици, цялата им работа е такава! Бързо оздравяване!

Аз също съм ЗА капсулите на Лактофлор. Много сме доволни цялото семейство.

# 746
Аз съм много доволна от себе си. Този път след празниците нямах проблеми със стомаха. Вярвам, че пръст имат пробиотиците, но до голяма степен си е от значение и какво ядем и по колко. Успях да устоя на пищните угощения като се опитах да не се тъпча излишно с храна и съм доволна от ефекта  Peace

# 747
И аз нямах проблеми със стомаха по празниците, но този път се старах да се храня по умерено, без да прекалявам.
Но да не забравям и за Лактофлор де, пия го все още и ще продължавам да го пия. Препоръчвам  Peace

# 748
Мерна ми се една статия на една гастроентероложка от Исул.

http://www.vesti.bg/plateni-publikacii/koga-probioticite-pomagat-6030384

Нека забравим за въпросния пробиотик, описан вътре. Има верни неща в статията, особено за пребиотиците. Много е важно капсулата да е стомашно-устойчива и пробиотика да съдържа инулин, например. Инулина прави пробиотика устойчив и така полезните щамове могат да достигнат до червата.

# 749
И аз съм взимала Лактофлор в период, когато пиех силни антибиотици.

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 17:18 от Малка принцеска

Общи условия

Активация на акаунт