Пробиотици?

• 623 413
  • 1 257
  •   2
Отговори
# 195
От пробиотиците съм най доволна от този на Форевър, допадна ми това че се пие по една перличка сутрин, не се съхранява в хладилник, разтваря се чак в червата и не на последно място има цели 6 полезни бактерии. Колита ми се повлия най добре от тях.

# 196
Няма за какво Simple Smile Препоръчвам ги горещо! Свършвам Линекса и пак се връщам на тях след няколко дни Simple Smile
ЛАКТЕРА ОПТИМА  ли приемаш ? Ако може да споделиш.  Аз скоро свършвам Лактофлор и ми се иска да пробвам и ЛАКТЕРА . И ако може още един въпрос  Wink Има ли ги в аптечната мрежа?

balloon balloon balloon balloon balloon

# 197
  • София
Здравей! Simple Smile Лактера Колекшън, Фибри и Даджестив съм приемала. Напоследък си взимам само Колекшъна и Фибри, а следващият път ще пробвам само с Колекшън Simple Smile . За Оптимата нямам наблюдения.. Thinking
Поръчвам ги от сайта им, с обаждане или по скайп.Няма ги в аптечната мрежа със сигурност.Май от никъде другаде не могат да с епоръчат, освен от сайта им. Thinking

# 198
Няма за какво Simple Smile Препоръчвам ги горещо! Свършвам Линекса и пак се връщам на тях след няколко дни Simple Smile
ЛАКТЕРА ОПТИМА  ли приемаш ? Ако може да споделиш.  Аз скоро свършвам Лактофлор и ми се иска да пробвам и ЛАКТЕРА . И ако може още един въпрос  Wink Има ли ги в аптечната мрежа?

balloon balloon balloon balloon balloon
Да помогна и аз лактера оптима е обезмаслена доколкото помня ми я препоръчваха за регулиране обмяната на веществата / за отслабване /. А лактера кълекшън съдържа 3 лактобацила и 1 млечнокисел кок този термофилус. Един мой познат се беше натровил с някаква храна и ми разказа че с кълекшъна за няколко дни се оправил. Сигурна съм че ги няма в аптеките и аз съм ги търсила те са като Аква Сорс мултилевъл, само дето регистрацията им е безплатна и нивата за допълнителните отстъпки им са по достъпни. Wink Wink

# 199
Благодаря на mama liony

Както споделих по горе , мисля от един пробиотик да премина на друг . Според вас трябва ли да направя почивка . За доуточнение , пия ги напълно профилактично и съм много доволна .  newsm44

# 200
По принцип пробиотиците се пият по 15 дни, прави се пауза от 15 дни и пак на ново. Моята лекарка ми обясни че това е така, защото живота на пробиотичните бактерии в червата е 15 дни и няма нужда след като си населил червата с бактерии първите 15 дни да пиеш следващите 15.

# 201
По принцип пробиотиците се пият по 15 дни, прави се пауза от 15 дни и пак на ново. Моята лекарка ми обясни че това е така, защото живота на пробиотичните бактерии в червата е 15 дни и няма нужда след като си населил червата с бактерии първите 15 дни да пиеш следващите 15.

Хммм...не знаех  Thinking
но вече знам , благодаря ти   bouquet

# 202
  • София
Аз ги пия без прекъсване от 2 месеца и се чувствам прекрасно Laughing На мен ми бяха казали 3 месеца без прекъсване,после почивка и после пак Simple Smile Но не знам кое е правилното Confused

# 203
Пиенете непрекъснато е трик само за търговеца. Няма смисъл. Бактерийките си живеят 15 дни и през тези 15 дни червата ти са си населени с бактерии, за какво да населваш още? Пробвай веднъж и си прецени как се чувстваш - този съвет ми е от имунолог и аз му се доверявам.

# 204
  • София
Възможно е,да.Аз мислех,че ефекта е с натрупване. На мен докато ми се оправи стомаха, ми трябваха около 3 седмици непрестанно пиене.

# 205
Аз пък почти веднага - на първата седмица почувствах облекчение .  Hug
Пия ги без прекъсване сутрин и вечер по една капсула . Общо капсули 90 в опаковка. Имам за още ден -два.

# 206
Пиенете непрекъснато е трик само за търговеца. Няма смисъл. Бактерийките си живеят 15 дни и през тези 15 дни червата ти са си населени с бактерии, за какво да населваш още? Пробвай веднъж и си прецени как се чувстваш - този съвет ми е от имунолог и аз му се доверявам.

Не е съвсем така.Зависи от количеството на бактериите в една капсула..От друга страна не всички бактерии достигат до предназначение зависи от структурата на капсулата.По-евтини обикновенно загиват от стомашния сок и ти си пиеш , а то нищо не става.Друг много важен критерий е дали бактериите са живи или жизненоспособни.При вторите голям процент не се активира и пак нищо не става.Така , че тая работа с насищането не е толкова проста.

# 207
Аз говоря за качествени пробиотици. То тия дето не стигат до червата и нон стоп да ги пиеш резултата е все нулев.

# 208
Аз ги пия без прекъсване от 2 месеца и се чувствам прекрасно Laughing На мен ми бяха казали 3 месеца без прекъсване,после почивка и после пак Simple Smile Но не знам кое е правилното Confused
Когато се пият с профилактична цел 15 дни пиеш -15 почиваш - това е вярно. Но доколкото разбирам от тази комбинация която ти взимаш /кълекшън, фибри, дайджестив / става въпрос за лечение на нередовен стомах, лениви черва или нещо подобно. Ако е така и постоянно да ги пиеш за теб ще е добре, но внимавай с Дайджестива - с храносмилателните ензими трябва да се почива иначе организма свиква че му се набавят отвън и става "мързелив' спира да произвежда достатъчни количества. Така съм чела - дано съм била полезна и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички. Hug Hug Hug

# 209
  • София
Честита Баба Марта на всички! Heart Eyes
Да, имах проблем със стомаха и за това ги приемах. Simple Smile Сега ги пия профилактично и за поддържане,така да се каже. Даджестива го пих само една опаковка по едно хапче на ден или две..не помня.Но за него зна,да. Не трябва да се приема много и дълго време.Казаха ми го по телефона,като поръчвах.Момичето много надълго ми обясни за всичките пробиотици и ме посъветва какво да пия. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт