Пробиотици?

• 622 992
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 615
кажете някой свестнен като за дете на 8г.,но да са малки капсули Rolling Eyes

Можете да опитате таблетките на лактофлор. Те са като карамелени бонбони и мисля, че детенцето ще ги хареса Simple Smile

# 616

Можете да опитате таблетките на лактофлор. Те са като карамелени бонбони и мисля, че детенцето ще ги хареса Simple Smile

Да, определено ще ги хареса  Peace

# 617
Явно ще го пия , но скъпо ми идва на 5 дена по 10 лв. да давам , но и ми беше чудно , като ям истинско кисело мляко кое му е по-различното и дали има смисъл . Иначе ме е страх , защото съм имала зловредна бактерия в стомаха , която е предизвикала язви .Логично да им изпишат полезна такава в съчетание с антибиотика. Благодаря Ви за помощта   bouquet  bouquet  bouquet

adelinda пиенето на пробиотик би ти подействало само положително. Ако те притеснява цената, aз лично ползвам Лактофлор, който е на много добра цена и е качествен. Може да се посъветваш с лекаря за него, дали би ти го препоръчал в твоя случай  Peace

# 618
  • Пловдив
Какво мислите за тези пробиотици http://www.optibacprobiotics.co.uk/shop/for-daily-wellbeing.html ? Някой дали ги е ползвал?

# 619
  • София
А някоя от вас пила ли е Лакто 4? Препоръчаха ми ги и казаха, че били доста добри и с повече полезни бактерии от Лактофлора и от много други... Rolling Eyes

# 620

adelinda пиенето на пробиотик би ти подействало само положително. Ако те притеснява цената, aз лично ползвам Лактофлор, който е на много добра цена и е качествен. Може да се посъветваш с лекаря за него, дали би ти го препоръчал в твоя случай  Peace

Пия си го , но цената пак си ме притеснява.  Laughing То мина месеца за който беше предписан . Аз ще продължа като си ям млякото което си направих и тук там прахче.

# 621

Пия си го , но цената пак си ме притеснява.  Laughing То мина месеца за който беше предписан . Аз ще продължа като си ям млякото което си направих и тук там прахче.

А ти сама ли си приготвяш киселото мляко? Стана ми любопитно   Stuck Out Tongue

# 622

Да, определено ще ги хареса  Peace

Да, и на малката Лактофлор са любимите бонбонки  Peace

# 623
Хей здравейте отдавна не съм писала в темата, но си я следя...... Видях че
Лактофлор може ли да се пие при бременност?
Забравих да си питам АГ-то преди малко...

Пробиотиците са много полезни за бременни жени от опит споделям. Наскоро гледах едно предаване за космическите храни, които са били разработени точно на основата на пробиотиците и се подсетих за тях, оказа се че са точно тези продукти, с които на времето овладях гъбична инфекция на детето. Има и за бременни жени и за кърмещи и т.н. Ние изпихме 4 антибиотика за 3 месеца заради стрептокок на гърлото, някой в училище го презаразяваше постоянно и през цялото време давах Лактофор, ама сега вече трябва да пусна силната артилерия защото оплакванията с корема зачестяват явно само с Лактофлор няма да стане, и ще включа от тези пробиотични храни, поне знам че помагат наистина. Ще Ви следя темата че сега ни е наболяла и на нас!!!!  Wink

# 624
Да ви попитам нещичко..Тъй като се опитвам да поотслабна малко за лятото, чела съм, че и пробиотиците имат положително действие в тази насока...Аз по принцип си ги пия редовно, но не съм се замисляла дали помагат за това..Някой от вас да е забелязал нещичко??

# 625
Аз не съм забелязала такъв ефект.

# 626
Да ви попитам нещичко..Тъй като се опитвам да поотслабна малко за лятото, чела съм, че и пробиотиците имат положително действие в тази насока...Аз по принцип си ги пия редовно, но не съм се замисляла дали помагат за това..Някой от вас да е забелязал нещичко??
Може да могат да помогнат, чувала съм много хора да са им помагали даже ако не се лъжа си има такива които са си точно за детокс и отслабване. Имаше едни с Папая в тях, помня ги от тези които аз даваш на децата. Потърси ги в нета?

# 627
И аз съм за лактофлора, много го хваля, но съм много доволна

# 628
И аз съм за лактофлора, много го хваля, но съм много доволна

И аз така Simple Smile А някой по-горе беше питал за отслабване и се замислих, че наистина има някакъв ефект, защото аз ги пия вече от доста време и съм - 3 кг. Подобрява перисталтиката на червата със сигурност при редовен прием! Peace

# 629
Да, Лактофлор са най-добрите!!! Много приятни и са полезни за цялото семейство

Общи условия

Активация на акаунт