Пробиотици?

• 622 730
  • 1 257
  •   1
Отговори
# 1 035
Здравейте,

За съжаление в последната година-две имам проблеми със стомаха си - често неочаквано имам разстройство, което не е хронично. След като промених навиците си на хранене, стомахът ми реагира остро когато ям нещо непознато. Всичко това е сравнително приемливо когато си си вкъщи, но когато се налага да ядеш различно - пътувания, почивка, чужбина - е много неприятно.

Промяната в яденето ми общи линии се състои в това, че през седмицата ям малко въглехидрати. Имам само един захранващ ден, в който ям всичко. Често тогава имам проблемите със стомаха си, но не само. Поради това, че дълго време избягвах млечни продукти, развих нещо като лактозна непоносимост. В днешно време щом ям сирене/кашкавал и кисело мляко нещата са наред. Но припаря ли близо до прясно мляко, дори  ив различни форми като сладолед, нещата стават критични.

Мисля си, че просто си разбърках стомашната флора, за това ми се иска да пробвам с пробиотици, за да нямам неприятности сега през лятото.

В тази връзка бих бил благодарен ако ми препоръчате качествен пробиотик, който да си купя с голям брой и количество от индивидуални бактерии, така че наистина нещо да стига до червата и да има смисъл от това. Цената в случая е второстепенна.

Благодаря!

# 1 036
Здравей ! Трябва да си направиш тест за хранителни непоносимости. Преди години при мене излезе непоносимост към глутен и прясно мляко, но от кашкавал и кисело мляко нямах проблеми.

На моя позната са й препоръчали този пробиотик :

http://spirala.bg/shop/super-foods/proviotic-tablets

Бил ефективен. Държи се в хладилник и се смуче.

# 1 037
Можете ли да ми препоръчате пробиотик за деца, който да не се съхранява в хладилник? Целта ми е профилактика и повишаване на имунитета.
 bouquet

# 1 038
Бифидус и Ацидофилус на Аквасорс не се съхраняват в хладилник  Peace

# 1 039
Бифидус и Ацидофилус на Аквасорс не се съхраняват в хладилник  Peace
А някакви дозировки и дали са подходящи за малки деца, можете ли да споделите, за да преценя към тях ли да се насоча? Колко бактерии включват?

# 1 040
При гъбична инфекция на езика освен Биогая какво друго бихте препоръчали

# 1 041
 BraZzO виж Протексин/баланс е за възрастни/. Поне 1месец и после може да се смени с други Peace
Дъжеря ми  с лактозна непоносимост приемаше пробиотици 6 мес. Възстановяването е бавно.
Ако под въглехидрати имаш предвид тестени, може да е проблем и глутена, но като цяло при теб най-вреоятно е синдром на раздразнено д. черво  Wink Гастроентеролог даал ли е мнение?

# 1 042
При гъбична инфекция на езика освен Биогая какво друго бихте препоръчали
Биогая изобщо не бих препоръчала  Peace
Посъветвайте се с лекар за противогъбично, също така избягвайте сладко докато ги лекувате, защото захарта ги "храни".

# 1 043
# 1 044
  • Пловдив
Някой пил ли е тези пробиотици Threelac https://www.thecandidadiet.com/threelac.htm ?
Дават ги специално при Кандида.

# 1 045
  • Пловдив
Това от къде може да се поръча?

# 1 046
Не знам. При лекарствата може би не може просто да си поръчаш. Но пък това е по-скоро добавка. Иначе цената е среден клас (за нас)
https://www.walgreens.com/store/c/phillips-colon-health-probioti … od6108121-product

# 1 047
Здравейте, аз имам въпрос. Пробиотика Pearls на Enzymatic трябва ли да се съхранява в хладилник? Rolling Eyes

# 1 048
# 1 049
Здравейте, аз имам въпрос. Пробиотика Pearls на Enzymatic трябва ли да се съхранява в хладилник? Rolling Eyes

На хладно и сухо, значи хладилника.

Общи условия

Активация на акаунт