"Мами с кореми магазините щурмуват-за мартенски бебоци те дрешки пазаруват"

• 17 093
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Любима- ако е така наистина за името, ще е супер. То таткото е Илия. Rolling Eyes
от мен лека вечер и целувки

# 211
  • Стара Загора
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница са намалени с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

# 212
  • Стара Загора
С оглед по-бързото зареждане на страниците, броят постинги, които се показват на една страница са намалени с 5 бр.
И за да се запази броят на постингите в една тема, то темите вече ще се заключват на 20 стр., а не на 15 стр. както досега.

ами много хубаво

# 213
  • София
Аууу, колко нови мами - добре дошли   bouquet

За хомеопатията който се интересува, през декември ще има лекция на сп. 9 месеца по темата. От това, което съм чувала, знам, че има някои условия, напр. скоро разбрах, че за монопрепаратите трябва специална подготовка, напр. да не се ползва мента под никаква форма, вкл. паста за зъби.

kikoimeryPraynig

shushi_13, cvetka-koketka, Elg, аз съм се записала за тези теми през декември. Ако не стане нещо извънредно, че да не ме пуснат от работата,  може да се запознаем (ако не дойдете на срещата, де). Само да кажа, че след лекцията бързам за работа и не мога да оставам за допълнителни разходки и кафепиене  Tired

До всички, които имат намерение да ходят на лекции на сп. 9 месеца в София! Записвайте се колкото можете по-рано, защото този месец по едно време просто спряха да записват!!!

Elg, и аз съм цял ден на компютъра, добре, че понякога слизам до деловодството  hahaha

annabell, пази се  Hug

За софийската среща
: ТАЗИ НЕДЕЛЯ 12 ч. Хайде, не-люлинките, предложете заведение в центъра! Ако няма консенсус до четвъртък, срещата ще остане за Люлин. Записвайте се:
1) зелено човече
2) sia
3) Elwing
4) dobro_nastroenie
5) glafira
6) Elg
7) ? shushi_13
8 ) Tony_st
9) rossykv
10) ? rossykv - половинка
11) TaniaR

Подаръци: за мамите, на стойност до 10 лв., каквото хареса всеки. Нека не купуваме за бебоците, защото може някой да е суеверен, а да не желае да го афишира пред всички. На място ще се тегли кой на кого ще подари.
Кажете: искате ли сега или на евентуалната декемврийска среща?
Щеговита заплаха с доза истина в нея: ако не кажете, ще решавам еднолично, пък вий се оплаквайте на когото искате  Whistling Засега повече хора са за "евентуалната декемврийска среща"

# 214
dessiss , ами ако имаш телефон прати ми го, но и аз ще погледна в 9 месеца. Благодаря ти за инфото  Hug

За срещата, нямам нищо против да е в Люлин, тъкмо разучих къде е въпросното заведение. Е, нека и другите мами да си кажат.

За подаръците, може би наистина ще е по-добре да са на коледна среща за да са на коледна тематика, но нали се сещате че мамите трябва да сме четно число иначе ще остане една без подарък и без да има на кого да подари и става кофти. Трябва никоя да не се отказва в последния момент и такива работи, малко рисковано си е...

# 215
  • София
За подаръците, може би наистина ще е по-добре да са на коледна среща за да са на коледна тематика, но нали се сещате че мамите трябва да сме четно число иначе ще остане една без подарък и без да има на кого да подари и става кофти. Трябва никоя да не се отказва в последния момент и такива работи, малко рисковано си е...

Няма такова нещо, всичко съм измислила Peace Като се съберем на срещата всеки си пише името или ника на едно листче. После ги събираме в една чаша или шапка. И почваме от единия край на масата. Един тегли, поглежда, ако е неговото име - показва на всички, тегли си ново (не показва нищо) и връща листчето със своето име в общия куп. Ако от първия път се изтегли чуждо име или ник, задържа си листчето и нищо не показва. Така никой няма да знае кой го е изтеглил, докато не се изтеглят всички. И едва тогава вече почваме да разменяме подаръците - кой когото е изтеглил Simple Smile

За софийската среща: ТАЗИ НЕДЕЛЯ 12 ч. Хайде, не-люлинките, предложете заведение в центъра! Ако няма консенсус до четвъртък, срещата ще остане за Люлин. Записвайте се:
1) зелено човече
2) sia
3) Elwing
4) dobro_nastroenie
5) glafira
6) Elg
7) ? shushi_13
8 ) Tony_st
9) rossykv
10) ? rossykv - половинка
11) TaniaR

Подаръци: за мамите, на стойност до 10 лв., каквото хареса всеки. Нека не купуваме за бебоците, защото може някой да е суеверен, а да не желае да го афишира пред всички. На място ще се тегли кой на кого ще подари.
Кажете: искате ли сега или на евентуалната декемврийска среща?
 Whistling Засега повече хора са за "евентуалната декемврийска среща"

# 216
Здравейте мамчета!  Hug И аз май се разболявам Ill Ill , а ми няма май друг начин, у нас аз последна предадох фронта и се грижех за всички, като болногледачка   costumed050, чайчета, фервекси и др., да видим сега аз какво ще пия??? Много болни има, като чета и в нашия форум, колко сме, трябва много да се пазим, ама как, дано по бързо да оздравяваме  Praynig. Тази сутрин, като станах усещам една болка в гърлото надолу по хранопровода все едно ми е разранен, много странно усещане и лека отпадналост, мерих температурата 37 гр. Обадих се на доки тя ми каза, че мога да пия парацетамол, колдрекс, биопарокс за гърлото и поливитамини, да отида и все пак да ме преслушат, ще изчакам до няколко дни, а междувременно ще смуча прополки, витамини и едно чайче, което съм чула от баба при кашлица, ето го и него: орехите се счукват с черупките и с няколко парчета дюла се варят, отварата се пие с мед и лимон, помага и облекчава. Относно срещата, много ми се иска да има подаръци, идеята за предколедни е добра, но дали тази неделя няма да е по удачно в предвид, че по празниците ще се разпръснем и незная дали ще се съберем отново? Това са мойте съображения, пишете и вие вашето мнение, лека вечер и бързо оздравяване на болните мами! Laughing

# 217
здравейте!да се отчета и аз-ние също чакаме принцеса през март-по-точно 22.03.2009 може да ме включите към вашият списък!!!!!!привет на всички Hug

# 218
Хайде на среща!
Искате ли да е тази Събота около 10-11ч.
Засега сме :
аз
tai
The Light 2008
juffy9
Очаквам още мами да се запишат! Хайде да не се излагаме де! Не сме малко!

juffy9 изчисти си кутията,че немога да ти пиша Hug

# 219
  • Варна
Здравей, zori_tv но защо ми се струва че преди известно време ни писа и си включена вече в списъка ни  newsm78  почти съм сигурна че не греша,само че не беше уточнила точна дата и май си накрая на списъка за март без дата,провери на първа страница мисля че си там.  Simple Smile
Да, там си ,но сега си и на дата 22-ри и сега все едно си две различни майки .Виж моля те дали пак си ти и ако е така да се поправи грешката,мисля че така е редно. Честита ти розова новина.   Hug

Последна редакция: вт, 25 ное 2008, 23:19 от dessiss

# 220
И аз онзи ден бях със запушен нос и болки в гърлото, но се научих без хапчета да ги спирам тия неща като сутрин пия цял изцеден лимон с мед, а нататък вее допълвам с още плодове, фрешове и т.н. Но лимонът е задължителен. Освен това минавам и на облекчен режим на хранене, защото с тъпчене не става - препечени филийки, натрити с чесънче (а и чесънче доста хапнах), салатки, без месо и много тестени храни.

# 221
  • София
Ха, аз ще съм първа да пожелая добро утро на всички мами! На болничките пожелавам много бързо оздравяване и никакви болести повече!! Да знаете, че ви забранявам.

Лек работен ден на тези, които все още са на работа, а другите мами - да си полежите малко и вместо нас:)

# 222
добро утро
да закусвате
Болните- да оздравявате по-бързичко.
За подаръците- само преди срещата да уточните дали на тази или на следващата среща ще ги разменяме, че аз съм малко заплес и нищо чудно да дойда неподготвена Rolling Eyes
Днес се отдавам на опаковане на картички и дано не ме нервират.
От мен лек и усмихнат ден. Hug

# 223
Хахах, добро утро!
Личи си, че тази маса е за бременна жена и мъжа и Laughing

# 224
newsm59  ЯНИЦА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ КЪСМЕТ И ЛЮБОВ И НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ПРЕЗ МАРТ

Общи условия

Активация на акаунт