Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какво причинява кошмари по време на бременност?
Какво е мнението на бременните жени за срещите и събиранията на майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какво причинява кошмари по време на бременност?
-
Какво е мнението на бременните жени за срещите и събиранията на майките?
-
Какво е мнението на бременните жени относно замразяването на стволови клетки?
-
Какво е мнението за срещата тази седмица?

Засега повече хора са за "евентуалната декемврийска среща"
Като се съберем на срещата всеки си пише името или ника на едно листче. После ги събираме в една чаша или шапка. И почваме от единия край на масата. Един тегли, поглежда, ако е неговото име - показва на всички, тегли си ново (не показва нищо) и връща листчето със своето име в общия куп. Ако от първия път се изтегли чуждо име или ник, задържа си листчето и нищо не показва. Така никой няма да знае кой го е изтеглил, докато не се изтеглят всички. И едва тогава вече почваме да разменяме подаръците - кой когото е изтеглил 
, чайчета, фервекси и др., да видим сега аз какво ще пия??? Много болни има, като чета и в нашия форум, колко сме, трябва много да се пазим, ама как, дано по бързо да оздравяваме
почти съм сигурна че не греша,само че не беше уточнила точна дата и май си накрая на списъка за март без дата,провери на първа страница мисля че си там.
ЯНИЦА ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ КЪСМЕТ И ЛЮБОВ И НАЙ-ХУБАВИЯ ПОДАРЪК ПРЕЗ МАРТ