ЛЮЛИНчета чакат маскарада,за да видят своята награда

• 14 025
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Деси мерси за темичката. Както винаги чудесна Hug Аз съм днес без дете, което е при баба и дядо и се чувствам прекрасно - купихме малко подаръци, хапнахме по една пица в Джепето, сега почивка и довечера излизаме с приятели. Да не забравя гласувах за Ради на Мимелашка. Благовеста бързо да му минава на Йони ангината Praynig и пак да си тръгне на градина.

# 16
  • София
Чудя се аз, защо никой не пише, а то... имаме нова тема, а честито, както се казва.

# 17
Темичката отново е чудесна.
Момичета, много сте бързи.  Аз 2 дни имах много работа и днес сутринта влизам тук и се оказва, че аз както си знам 8-ма страница за 2 дни сте отишли на 14. Сега и тази сигурно в края на другата седмица ще е вече старата тема. Браво на вас.
А иначе и на мен ми се иска да има да ги оставя на някой за 2 часа да ги погледа, ама не. А и Йони само мрънка да ходи на снега, а е болен, ще се размине с първият сняг, само да оздравява.
Иначе аз си почивам при нашите и така ми се иска да си отида малко при тях, но е много сложна да отида до там с двете деца сама.

# 18
Здравейте и честит първи сняг!
Но обяд бяхме с Калоян на снега и беше прекрасно!
Видях че с старата тема някой питаше в кой Люлин съм- в пети има ли  и други от нашия
Приятна вечер на всички newsm51 newsm51

# 19
  • София
Ние също поизелзнахме на вън но Райън не беше грам впечатлен та дори и гадно му еше и само мрънкаше Mr. Green

# 20
  • София
Се га се прибрахме от Фантастико,много е хубамо на вън,Камен през целия път до там и обратно ходи в дълбокия сняг,много беше доволен.Добре,че обувките са му жестоки,та не пропускат вода Laughing

# 21
  • София
А панталона???

# 22
той е термоустойчив Wink Laughing

# 23
  • София
 hahaha

# 24
Честит първи сняг и от мен на всички малки и големи палавници!
Деси, благодаря за темата, страхотна е! Толкова коледно украсена и празнична.
Ния се зарадва на снега още като й го показах от прозореца, заведохме я при баба и дядо и по пътя толкова беше впечатлена, че само повтаряше "сняг има много". Утре ще пробваме живот и здраве дали ще й хареса да се вози на шейна. Simple Smile
Благовеста, да оздравява малкия Йони Hug
Лека вечер!

# 25
Ние също поизелзнахме на вън но Райън не беше грам впечатлен та дори и гадно му еше и само мрънкаше Mr. Green
същата работа сме Mr. Greenгледа и вика `ъ-ъ ъ-ъ`

# 26
  • София
Камен миналата година беше така hahahaдаже не искаше да се качи в шейната,ревеше като луд,сега вече е друга работа,голям кеф Laughing

# 27
и ние ще пораснем пък Crossing Arms

# 28
  • София
 hahahaне се и съмнявам Laughing,отивам да слагам масата,че сестра ми ще ни идва на гости.Така и не отидохме в 7-ми,домързя ме.И сега, понеже си останах тук ще има да мия чинии и да сервирам Simple Smile

# 29
добра неделна сутрин муцунки Hug

Общи условия

Активация на акаунт