Отговори
# 105
Има и някой впечатления от това ренде или нещо подобно?

# 106
  • Разград
Има и някой впечатления от това ренде или нещо подобно?

Ние имаме такова ренде,но без разните му допълнителни приставки(от допълнителните снимки-първата).Използвам го най-вече за нарязване на зеле,защото се страхувам.Ножът е много остър.Мъжът ми също работи с такова и си го ползва за всичко в кухнята,много е доволен,страшно много време му спестява.

# 107
1.мога ли да не слагам брашно в картофените кюфтета/да не ги овалвам/?

2. Изпечени телешки каренца, крехки, как да не ми изсъхнат буквално за 10 минути след изваждането от печката?

# 108
  • Разград
мога ли да не слагам брашно в картофените кюфтета/да не ги овалвам/?

Само да не се разпаднат,може да използваш галета.Пробвай с едно-две без брашно.

# 109
  • Абсурдистан
момичета,рових се из нета за рецепти за сърца и воденички,но не видях вариации с картофи...а точно това ми се иска да направя-с картофи в тенджерата,дали ще стане?иска ми се да е като манджа по-скоро,че от доста време само сухо,само пържено и ми писна Confused

Задушаваш за кратко сърцата и воденичките със сол и черен пипер в масло. След това ги изсипваш в тавичка с картофки и слагаш вода или бира или бяло вино. Количеството зависи от това колко сосче искаш да имаш. Ние го обичаме с повече сосче. Печеш и накрая ръсиш с много магданоз. Може при печенето да сложиш и един пилешки бульон.

# 110
момичета имате ли вкусни рецептички за малки кексчета Hug

# 111
1.мога ли да не слагам брашно в картофените кюфтета/да не ги овалвам/?

2. Изпечени телешки каренца, крехки, как да не ми изсъхнат буквално за 10 минути след изваждането от печката?

1. Хубаво е да ги оваляш в брашно,защото так ги запечатваш.Иначе ще поемат повече мазнина,а и има голяма вероятност да се разпаднат.

2. Съхранявай месото в йенска съдина с капак.Другия вариант е да направиш сосче,тогава със сигурност няма да изсъхват.

# 112

Кексчета в чашки  Simple Smile

# 113

Кексчета в чашки  Simple Smile
мерси Блонди,ще разгледам подробно темата Hug

# 114
Здравейте  Hug
Искам да ви попитам нещо. Реших да си направя скалички, много ги обичам, но никога не съм правила. Намерих рецепти, но там не пише какви бисквити се слагат - обикновени или т.нар. чаени? Вие какви слагате?  Thinking
Благодаря ви и приятен ден!   bouquet

# 115
Имам рецепта на Наталина, според която тя слага бишкоти, но е допълнила, че може и бисквити "Закуска". Grinning

# 116
Имам рецепта на Наталина, според която тя слага бишкоти, но е допълнила, че може и бисквити "Закуска". Grinning
Благодаря!  Hug А може ли линк към тази рецепта?  Simple Smile

# 117
# 118
Развалят ли се полезните качества на меда,
ако се разтопи на водна баня?
Мерси!

# 119
Развалят ли се полезните качества на меда,
ако се разтопи на водна баня?
Мерси!
Втечняването при по-висока от 45°С температура, нарушава качествата на меда и не е желателно.

Общи условия

Активация на акаунт