То бива тъп инат, но в моя син е в повече. Искаше да ходи по сандали навън /рев/, искаше да стои в една кал /рев/, искаше да стои на стълбите във входа /рев/, стопява ми лагерите за секунди. Сега ще го паркирам и аз ще се размажа пък после ще чистя и оправям.
Ходих в Марсел, те внасят една серия ретро-автомобили, ама нямаше, а Киа-та е по-нова марка и може още да не са започнали да я правят. Открих Трабант, но пък Валката него не го харесва, и поне това се отървахме да не купуваме. 
в новата или в старата тема?
Янчето ви е казала, няма нишо скрито-покрито, никаква изненадваща вест и нулева интрига. Постингът е общи приказки, защото просто ми се приказва.

и успях да видя Крис - ами голям сладур е със супер чаровна усмивка
Само да оздравея и ще си спретнем една среща, крайно време е 

Иначе може да се облече от чорапите и бельото до горното яке и обувките, но ако има копчета и цип се затруднява естествено 
НО и аз имам може би вина, че не му давах да се храни сам в началото, за да не се цапа, че го преобличах винаги щом малко му е мокро

не понякога, ами всеки път. Един път, два, три...пет и накрая със същия тон го питам - къде са ти ушите - и той ми ги показва, значи ме чува, но не ми обръща внимание. Обаче ако го питам или карам да направи нещо, което е в негов интерес - върши го веднага. 

ееее няма оправия с тия вироглави деца
ееее няма оправия с тия вироглави деца 
Опика се в леглото си посред нощ и бързо, бързо се премести на по-сухо Препоръчани теми