АПРИЛчето ритничета раздава, на мама чак сърцето разтуптява!

• 15 252
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Виктор много ми харесва - едно от любимите ми имена е, но кучето ни се казва така - логично отпада при нас като вариант.

Мдаааа, наистина логично отпада  Laughing Joy 

# 61
  • Под Сините камъни
Здравейте   момичета. Hug
Днес  ходих на консултация,  всичко с бебенцето е наред   ,но отново  не можаха да му видят  пола .А следващата консултация   е  чак на 30  декември,ама  така както е тръгнало може и да е изненада.
Аз не работя   вече от 2  месеца  и  вече  взе да ми доскучава,не че  в къщи  няма нещо за  вършене ,ама    последно време ми е много  мързеливо.За  килограмите съм +6  и  ако продължавам с това  постоянно прилягване  по дивани  и легла незнам докъде ще стигна,но най -вероятно до тук  261uu.
ЗА  годините с  сина  ми  бях на  23, сега ще  бъда на 31.

very nice   Бела  много ми харесва и не е често срещано.

Дея  много ми  харесва  това  име  и аз съм се спряла  на името Тея.Бях се допитвала в един от форумите за  име с Т   и окончателно сме се спрели  на Тея,ако е момиченце.

Chockolina   Калоян поне на мен повече ми харесва.

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 21:51 от galina1231977

# 62
  • София
chockolina, на мен ми харесва повече Калоян, но трябва да измислите галено име. На моя приятелка бебенцето се казва така, а каката, която е на почти 3 му казва Анко и сега всички го наричаме така  Simple Smile

# 63
Ох да се оплача, току-що открих че пак ми се появява нещо подобно на кървене... но по-бледо и слабо. Някоя от вас може ли да каже нещо по въпроса newsm78? В петия месец съм, нормално ли е?
А за имената и Калоян и Филип са хубави, но аз сякаш съм за Филип.
Аз бях решила да нарека нашата принцеса Дара. Но сега съм в размисъл, дали пък да не е на нас двамата с таткото- Ева, от Ива и Евгени. Най-вече на него  Heart Eyes. newsm78 newsm78 newsm78??? А знае ли се какво ще ми хрумне до април...?

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 14:32 от Little-Big Girl

# 64
  Little-Big Girl , сигурно от както съм станала на 5 години си мечтая да имам дъщеря и тя да се казва ЕВА. Имах като малка една тетрадка, в която рисувах дрешките на ... Ева, стаята й, имаше рисунки как я разхождам с количка и под всяка снимка коментарче...детска работа, но израстнах с тази идея и ... беше малко изненадващо като ми казаха, че ще имам момченце. Все още няма име за него, нищо не мога да си харесам, а и малко се притеснявам дори някои имена да са ми по- симпатични те не започват с буквите на дядовците, а не ми се иска сърдити физиономии. Иска ми се да кажа, че детето ще носи име което ми харесва независимо от буквата, но... някак ми е неудобно  Thinking
За мъжкото име - Калоян по ми харесва от Филип, но и двете са хубави.

# 65
Добрутро!

Чоколина - на мен пък Филип ми харесва повече от Калоян - но и двете са хубави Peace

Ева също е хубаво име. Бела е страхотно Peace

Ние се колебаем между Ивайла и Ивета (аз исках Ивет, но мъжо хич не ще - много чуждо му звучало). А пък Ивайло значело "вълк", пък аз не искам момиченцето ми да се казва "вълчица"....Вие какво мислите?

# 66
  • София
Добро утро и от мен
Tai-Ивета ми харесва повече от ивайла
Дея-Тея е много красиво име
Very nice-Бела си е просто супер.Моя мъж също иска да върже двете имена ако имаме второ момиченце-Денийз и Дорис,но на мене не ми хареса идеята и затова сега ако е момиче ще си имаме Денийз и Елиза.Не си подхождат двете имена много но на мене си ми харесва. Flutter
Чоки аз съм за Филип Peace
Лек ден на всички пак ще намина след като малко поработя Crazy

# 67
Здравейте и от мен  Hug
Вчера като си легнах, за първи път получих продължителни ритничета от малката Heart Eyes, до сега все по едничко погалване отвътре усещах, ама вече ми е пораснала душичката в понеделник ще видим с колко Simple Smile

Като ви чета че ви е скучно вкъщи се чудя на себе си, аз съм на работа, а изобщо не ми се работи май предпочитам да съм си у дома и да се разхождам и да си гледам къщата.

Дея ако трябва да съм честна на мен нещо не ми допада количката и най-вече дръжката, не знам защо Thinking, а слинга е страхотен струва ми се много стабилен за разлика от другите, за които се притеснявам, че ще изтърся бебчо някъде. Името Тея и на мен много ми харесва Peace

very-nice Бела ми харесва, а с В харесвам Вяра и Валерия също;
шоки и аз съм за Калоян много силно ми звучи  Simple Smile
таи на мен краткото Ива ми харесва повече;
Нани не му мисли толкова на това пътуване, сигурна съм че ще си изкарате страхотно и няма да има място за притеснение, аз толкова се опитвах да убедя милото да отидем някъде, ама уви Tired, Дани е много сладичък и ми се струва че много прилича на майка си  Wink, а неговото има сме си харесали за второто детенце, но за сега ще си имаме Марина  Heart Eyes

Поздрави на всички, лек и усмихнат ден Heart Eyes

ПП. Дея тъкмо ти видях покупките много са хубави, от Бургас ли са?

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 11:17 от Nadeto_K

# 68

Добро утро и от нас !  Heart Eyes

Little-Big Girl мисля, че никакво кървене не е нормално по време на бременността. Ти пиеш ли някакви лекарства - Магнерич, Но-шпа?
 Според мен се консултирай със следящия те лекар. Покоя и лежането са много важни в такива случаи.  Hug

Тай   мисля, вече да се лепна за априлската тема сериозно!  Wink И на мен Ивета повече ми харесва  Peace

Дея снощи предложих на мъжчето името на твоята дъщеричка- Дея-Мария  Whistling На мен много ми харесва и тъй като Алекс не е кръстен на никой роднина ми се искаше и второто ни детенце да е с неутрално име, НО той държи да е свързано с името на баща му.
 За сега се водят сериозни преговори за името на бебка, защото аз държа да го зная още сега, да си говоря на бебока по име. Така си говорих и на Алекс.

Виктор е много силно мъжко име, страшно ми харесва.
 Калоян също повече ми харесва от Филип/може би защото го свързвам с един познат  Thinking/
 Бела е много нежно име за момиче. Моето най-любимо име е Теодора, но не се приема, майка се казва Дора и ще има сърдити.  Whistling

Ние умуваме за име с буквичката "Д", аз предложих Даниела,  Деница/това е любимо на Алекс/ Дея-Мария/на мен Mr. Green/ . Приемам всякакви предложения и идеи.   Heart Eyes

# 69
Добро утро мамчета, черпя кафенце на който пие, иначе по един горещ шоколад  Hug  Coffee    food010

Страхотни имена сте си избрали всички  Heart Eyes Ние с мъжа ми винаги сме били за хубавите български имена, нали сме си малко родолюбци  Wink Нашата мома ще я кръстим живот и здраве на дядо Гошо, сега в момента се двуомим между Габриела и Гергана, но май повече клониме към Гергана  Grinning

Нашата малка принцеска по последни данни е 450грама и е доста дългокрака, абе страшна работа  Wink  newsm03  Аз вече си я усещам доста силничко, направо такива шутове ми нанася понякога, че.......Даже от няколко дни вече я усещам как ме подритва и навътре, към органите, като ме шутира в пикочния мехур и веднага се изтрелвам в 00, не се издържа иначе. Може би вече е нормално да ме ритка и навътре, нали все пак сега е като пумпал в корема ми?
Дея, и аз се замислям за тези слингове, някъде бях намерила един български сайт, в който се продава и доста четох за тях. Като че ли ми се струва, че така бебче ще е по близо до мама и ще се чувства по комфортно, като и чува сърчицето как бие. Само си мисля къде бих могла да го слагам, навън ще сме все с количката, евентуално ако сме с колики да си я нося в къщи за да я успокоявам, но и да не ми умаляват ръцете  Thinking Вие как мислите?

Хайде че пак се улисах, лек ден от мен!

# 70
Момичета, току що се обадих за моите резултати от вчера и ми казаха че хемоглобина ми е нисък-110. да пия Феро- фолгама.Добре ама 3 пъти по 3 таблетки  #Crazyне е ли много. почнах да се чудя дали аз нещо не съм разбрала правилно. newsm78.А като си купих хапчетата се оказа че вътре няма листовка. ooooh!Някой пил ли е това чудо?
 И аз бях с нисък хемоглобин в първите месеци и вземах това:MALTOFER FOL. Взема се по едно хапче на ден смучи се и най важното е че не дразнят стомаха и имат приятен вкус. В едно хапче е и желязото и фолиевата киселина.

# 71
  • Някъде там...
Добро утро!

Little-Big Girl, обади се на лекаря си, не е нормално да имаш кървене. Иначе за причини се сещам за раничка на шийката на матката, полип, отлепяне на плацентата, някаква инфекция. При всички положения иди да те прегледат и дано не е нещо притеснително.

Чоколина, аз съм за Калоян. На галено може да му викате Коко например.

Мария_, много харесвам името Деница. Друго име с Д, което много ми харесва е Димана, а също и Дарина или Дарена.

Ние пък мъдрим женски имена, но ако може някак да са съзвучни, че нали комплект вървят дребосъчките.  Mr. Green Нямаме особен напредък засега, но има време, ще стигнем до някакъв консенсус.
И мен много ме подритват напоследък бебките, много се забавлявам, вече се усеща и като сложиш ръката на корема как побутват отвътре. Тази сутрин се разшава лявото бебе, след това се включи и дясното и стана купон.  Joy Лявото се е завъртяло явно, защото и неговите ритничета усещам вече горе до пъпа.

Olimpias, за срамотиите аз наистина живея пред компютъра.  Embarassed Работата ми е свързана с компютър и съм свикнала по цял ден да съм пред него. И като съм сега вкъщи саде се примъквам пред екрана, дори съм обърнала монитора към леглото, направила съм си удобна облегалка от няколко възглавници и ми е много удобно "гнезденцето".

renka79, ако трябва да отскочиш набързо до магазина или да свършиш нещо, а няма на кого да оставиш бебето, пак може да се ползва слинга.

# 72
на мен ми харесва много Ивайла,а и Ивелина става  Embarassed

определено съм за Калоян - между другото означава "добър Иван"

Ние сме готови с имената - Димитър или Илиана  Laughing

Petjoff, като гледам освен, че сме съседки, сме и колеги... да не се окаже, че и се познаваме  Crazy

# 73
Здравейте, мами! По въпроса за имената- от както ни казаха че е момченце не ми идват на ума мъжки имена.Много странно, но единствено се сещам за Диян и Даниел.Буквата Д няма нищо общо с имената на бабите и дядовците, просто имената ми харесват. За момента в главата ми се въртят само имена за момиченце- Ния, Неда, Виктория, Рая, Лора. Тея също много ми хареса.
Иска ми се името да е кратко и да звучи интернационално, но все още не сме обсъждали името с мъжа ми. EmbarassedВероятно от суеверие все отлагаме за по- нататък, така е и с покупките.Въпреки това аз се чудя как ли да се казва бебчо Heart Eyes
Little-Big Girl, мисля че е най- добре да отидеш на лекар, така и ти ще си по- спокойна.По- добре не го отлагай!
Благодаря за съветите за хемоглобина, ще се опитам освен с хапчетата да коригирам малко и храненето си.

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:27 от suny78

# 74
Ей, Жабче, вярно че и за това става, мерси мила за идеите  Hug
Да ти кажа при мен бебчето като ме рита и направо корема ми се надига, много е странно, дори и през пуловера ми се вижда как ми опъва кожичката  Crazy  Явно е много активна моята мома. А нали и ще е овен, та дупе да ни я яко  Crazy С мъжа ми много и се смеем като ме ритне, издува се едно като балонче и той като почне да ме гали по корема и я приспива  Laughing

Аз много харесвам като имена Нина и Марина, не знам дали са ви подходящи буквичките, но са си близки имената  Peace

А с "Д" любимото ми е Даная, не знам, Мария_  дали на вас ви харесва?

Suny78, хапвай повече цитруси и спанак  Peace   Hug

Общи условия

Активация на акаунт