АПРИЛчето ритничета раздава, на мама чак сърцето разтуптява!

• 15 878
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, снощи и ние с мъжът ми обсъждахме за име на момче, но нищо конкретно засега. Имена като Калоян, Филип, Виктор са хубави, но нещо не ме привличат. За мъжко име ми харесват Борис, Максим и Александър.
Little-Big Girl наистина е добре да направиш консултация при докито. Успех и дано не е нищо обезпокоително.
Дея и на мен количката нещо не ми допадна.
И аз цял ден съм пред компютър на работа, но тъй като много-много не ни е позволено да ровичкаме в нета, съм си взела и лаптопа до мен, щото напоследък няма много задачки.
Хайде лек и спокоен ден от мен.

# 76
  • Лудогорието
Ех, аз какво да кажа като хемоглобина ми преди 2 седмици беше 89 при положение,че пия феро-фолгама по едно на ден. Дали да не увелича дозата  newsm78 В сряда ходих при тукашната си гинеколожка и тя ми препоръча инжекции с вит. В12. Преминах на витамини О`мами-определено са по-лесни за поглъщане. Нашия бебо не си показа атрибута на лекарката, така че тя все още не знае пола му. Аз не и казах, че вече го знам  Mr. Green Беше се обърнал с гръб към нея, с главата надолу. Всичко си му е наред, отговаря си на седмиците  Heart Eyes Все по-осезаемо започвам да го усещам как рита. С нашия ремонт се поохарчихме доста и за сега не съм правила покупки за бебо. От сряда до края на седмицата съм в къщи на топло с гърлобол, лека температура и кашлица. Наливам се с чайчета и си обтривам доколкото мога гърлото с мед и сода. Сега мисля и да започна гаргара с лайка и смрадлика. За килограмите съм +6, смятам че е нормално засега. Ще видим какво ще е положението след инжекциите  Thinking А колко имам да чистя днес....  Sad
Лек ден на всички   bouquet

# 77
  • Някъде там...
Маймунка, може организмът ти да не усвоява желязото от хапчетата. Б12 е добра идея, наблегни и на храните, съдържащи желязо, както и прием на повече белтъчини. Иначе има вариант и за венозно вливане на желязо ако не се получи по друг начин.
Мен ужасно ме болят червата, понякога и стомаха. Предполагам е от желязото. Имам още 6 дни да го пия и край. Дано се е вдигнал хемоглобина, че тези болки ме притесняват, все пак са в областта на корема...

Ренка, току-що и аз се сдобих с бабунка на корема при едно ритниче.  Laughing Нямам търпение да видя колко са пораснали госпожиците щом са способни на такива актобатики вече.  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 11:14 от Жабче

# 78
  newsm78 и ние вече умуваме за имена  Simple Smile
На таткото му харесва Елиза и Елена , а на мен Радина, Далия (Мария какво ще кажеш), Дара и Вяра също, но това са само вариянти имаме още много да умуваме. Бела и на мен ми харесва но таткото иска да звучи по българско Wink.

# 79
 Жабче, Ренка, аз си направих току-що списък с имената и мисля да го предложа на гласуване  Wink
 ANI.F - на мен Дария ми харесва повече, може би защото е като Мария  Sunglasses

Аз слинг в линковете на Дея не мога да видя  newsm78 Та се чудя вие за какъв слинг говорите.
 На мен ми харесва като този на "Premaxx" http://www.pakostnik.com/bg/pics/7855237674.jpg

А тези, които се правят от шал с различни видове привързване към тялото някак ми изглеждат сложни - http://sling.beinsa.info/

Мен ме интересуват, тъй като ми се иска, живи и здрави, този път да кърмя бебчето активно, а докато сме навън слинга се оказва най-подходящ за целта.

# 80
И аз да се вмъкна също със своя проблем с имената. Нашия татко много държи децата да е кръстени на някой от семейството. С момчешкото име реших ме отдавно, че ще го кръстим на баща ми -Александър. Ама сега с мочиче?
 Малката Маргарита кръстена на свекърва ми, макар че, до последно тати искаше на баща си- Веселина. Не съм против български имена, но Веселина... На руски това звучи прекалено смешно! Да и езика не ми се извъртява да го направя на галевно-руско Wink. Затова, когато беше предложена алтернатива с името Маргарита, аз бях много счастлива! И първата ми дума след 36 часа раждането, беше "Маргарита"! (Колко варианта само- Маги, Магинка, Маруся, Магуша, Мажочек, Гушка, Ритусик и т.н. Heart Eyes)
Сега нещата почти стигат до конфликт! Аз не искам Веселина, тати не иска Людмила (майка ми), и двамата не харесвами Александра (макар че за мен е по-добре от Веселина) newsm78

Опитах да пробутам вариант, да кръстим на някое цвете, за да празднуват на цветница имен ден накуп  bouquet Имената ,като Лиляна, Цветелина мъжът ми "кръсти" като чалгаджийски, и каза да не му мислим повече, Веселина- е супер добро име! Но аз не искаааааааааааааааам!!!!!

# 81
Голям купон с тези имена става! Таткото иска едно, ние сме малко по-надругаде Laughing

Мария - аз Даниела го харесвам повече (ама и защото се казвам така де Embarassed), но и другите имена - Дария, Деница - са хубави Hug

Мамочка - твоя проблем е по-сложен...Вие на определена буква ли държите, или не, че не разбрах?

От другите имена ми харесват Рая, Ния, Елиза - явно си падам по леко нестандартните Grinning

Мария - не си купувай слинга на Премакс! Вече от 3 места мами, които са го имали, ми казват че не им бил хич удобен, на бебоците им също. Това са хора, дето ги продават, така че напълно им се доверявам Peace А онези слинг-шалове и тези с халките били много по-удобни. За този на Дея незнам - струва ми се удобен.

# 82
Здравейте и от мен!
От няколко дена ме тормози един мъдрец, подута съм като балон и съм непрекъснато с дренажи, направо ужас.Иначе хубавата новина е че ще си имам момченце :Позволих си даже да си затворя очите за суеверната си душичка и поръчах от сайта на чиполино едно одялце , което ми хареса и беше намалено то 24 лв. на 6лв.http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=285,много е сладурско, въпреки, че е мъничко.
Дея на мен количката ми харесва!
Мамочка , какво ще кажеш за Василена вместо Веселина?
За протокола аз съм на 32 г., ако родя след 23 март ще бъда на 33г.Досега съм качила около 10 кг., но кг. не ме притесняват, защото се познавам какъв инат съм и знам , че ще ги смъкна.

# 83
  • Някъде там...
За слинга на Премакс и аз чух лоши отзиви. Обикновените били много по-удобни.

Мамочка
, компромис да вземете само буквичката не може ли да се направи?  newsm78 Иначе друг вариант на Веселина е Весела. Василена също е що-годе по-близко като звучене. Друг вариант - да вземете просто значението на думата т.е. вместо Весела да е Радостина, Радост. А цветни имена има толкова много, все някое няма да звучи чалгаджийско. Вариант на Лиляна е Лила например, от люляк.

Камбичка, много е сладко юрганчето. Сега щети сложа и щъркелче.

# 84
А пък предложението на мъжа ти ми харесва, вързва се с името на каката, а аз харесвам имената да си отиват, например Дея-Мария и сестра й Тея-Констанс Heart Eyes

И аз искам много да си отиват,ама като взема бързо да повтарям Дея и Тея и се слива,много ми се струва,че като ги викам ще се ослушват,понеже все няма да са разбрали за коя става въпрос  Mr. Green Ванеса и аз много го харесвам,много добре ми звучи  Hug

chockolina,на мен предните и колела ми приличат на тези като на Зап,притеснява ме само,че четох едно мнение ,че ако се сложи някоя по тежка чанта отзад на дръжката и има възможност да загуби равновесие количката  Shocked За име,аз харесвам Филип сякаш повече  Grinning
Аз също като теб харесвам едно име -Тамара,но няма да си кръстя детето така,че кучето ми носи това име  Mr. Green

Nadeto_K,именно затова и аз го харесвам този слинг  Peace Не,повечето неща,които съм взела са от интернет магазини

Мария_,  Hug Възможно е да не се харесва името на щерка ми на всички  Grinning ,за мен е нежно и си има значение,означава "Богинята Мария" ,аз какво да ти кажа,аз съм Даниела и съм пристрастна към това име  Mr. Green

renka79,аз ще го поръчвам моят от ebay,ще ми дойде по евтино,защото тук са по скъпи Ето

Мария - аз Даниела го харесвам повече (ама и защото се казвам така де Embarassed)

smile3544 Dizzy FaceHeart Eyes Flushed

# 85
Ей, каква хубава именна темичка сме подхванали. Аз все повече се навивам за Виктор - все пак тоя бебок е една голяма победа над 3 годишно безуспешно бременеене, стимулации, изследвания, прегледи...., над почти депресивното ми състояние, в коехо аха, аха да изпадна, над надвисналото отегчение и безсмислие в живота ми! Това бебче ЖЗ да се роди ме връща към живота! Simple Smile))) Такъв какъвто аз си го знам и какъвто искам да си го живея Simple Smile))) Така че все повече се влюбвам в това име - а и не познавам никой, който се казва така, че да си правя разни асоциации и това е добре. Simple Smile
Мамочка - проблем!!!!! Както са предложили и другите момичета помислете за алтернативи с В - Весела, Ванеса - една чудесно име - и пак ще й викате Веси.  Остави да мине малко време и пак подхвани темата. Кажи му на мъжа си, че не ти пасва това име и му дай списък с варианти. Голям списък.  Simple Smile Покажи му, че си положила усилия да откриеш име, което да се харесва и на двама ви. Бавно и славно трябва да успееш да го пребориш - с мъжете трябва по-полека да се действа като се заинатят така Simple Smile)))
Дея, за количката опасенията ти са съвсем точни - много е олекотена отпред. Виждала съм тази количка на живо. Нищо не би я задържало, ако я натовариш повече отзад. Видях в един магазин как на една майка й падна назад количката - не знам модела, тогава не се загледах, но беше на този принцип.  На мен ми се струва, че предните колела са прекалено малки, това я прави много маневрена, но не и стабилна. Аз съм се спряла на количка с големи колела-гуми, че да върви на всякакъв терен - поляни, пясък, камъни.... като същински джип са Simple Smile)))!

# 86
Ох тези имена направо са ми болна тема,нищо не мога да измисля за момче,гледам в нета толкова много има ама на мен нищо не ми харесва освен Денислав щото си ходи с Десислава,ама нещо не ми се ще пак да е с Д,щото някои хора ще се възгордеят,иначе реших,че няма да е на таткото.За сега най лесно ще ми е ако е момиче и името си го знам щото ще е на татко и много си ми харесва.Също като умувам за име освен ,че трябва да е хубаво ами трябва и на галено да ми харесва.Ей само ако със свекървата не се казвахме почти по един и същи начин щях да си го кръстя на себе си  Mr. Green , ама сега заради нея  Crossing Arms

# 87
Olimpias,то по принцип масово моделите са с малки колелца,но именно на тази ми се струва ,че тежината на самата количка не разделена правилно и по голямата част е отзад  Rolling Eyes По принцип Зап-а също ако му сложих дори и дамската си чанта и още една ще се обърне.....
Аз няма и да я товаря много ,но все пак,ще трябва да поеме чанта за  количката ,а в нея като се сложат повечето неща,става доста тежка  Tired ....

desi054224 ,Денислав ми харесва много на мен   Heart Eyes

# 88
very nice, дай идея какво име ще отива на Даниел... Wink Laughing По възможност с Е и И, но не Емил и Иван. Crazyшегувам се, имаш си достатъчно за какво и ти да мислиш.
Аз пък искам хем да не е често срещано името, хем да има и българско звучене. Нямам угодия. Rolling Eyes Гледам имениците в нета, все попадам на едни имена от едно време. ooooh!
И на мен Бела ми харесва. Peace

sunny_777 , не ми казвай, че вече и бременни Барбита продават или това е просто една фантазия на дъщеричката ти. Party

Аз пък като го питам Дани какъв подарък иска от дядо Коледа, той ми вика:"Зелен". ooooh!
Емил много ми харесва и отива на Даниел  Crazy
Харесва ми също Константин, Велизар, Владислав (нали все мислех за момче с "В" Laughing) от българските. Ако се сетя нещо ще пиша. Иначе аз все залитам по чужди: испански, френски и гледам все чужди сайтове.
Габи има от миналата година бременна Барби.
А като беше на 2 години искаше подаръка й да е зелен, както и тортата за РД Whistling
Аз все повече се навивам за Виктор - все пак тоя бебок е една голяма победа над 3 годишно безуспешно бременеене, стимулации, изследвания, прегледи....,
Виктор ми е фаворит в имената, но на мъжа ми много близък приятел е така и не върви.
Наистина и значението на името е от значение.

# 89
Здравейте днес и от мен!
djreni радвам се ,че няма да имаш проблеми в работата трябват ти само положителни емоции сега. Simple Smile
chockolina аз съм за Калоян.
А тези от вас които не живеят в БГ ви предлагам Кристиян и тук звучи добре и навън се използва аз лично го харесвам.
Ние мислим ако е момче да е на тати Simple SmileНиколай харесвам това име и мисля ,че си отива с Виктория ,а за момиченце не сме решили двете баби са с Т ,но не мога да харесам име с бувата.
Аз още не съм купила подаръци защото е раничко ,а нямам търпение и ше ги подаря и после пак трябва да купувам.А Вики я чакам да напише писмото до дядо Коледа и да се заемам Simple Smile
Купих само премяната на елхата миналата година беше цялата в бяло,а тази ще е в червено и злато.На бебчо ще купувам през Новата година.

Общи условия

Активация на акаунт