АПРИЛчето ритничета раздава, на мама чак сърцето разтуптява!

• 15 614
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • Там където има любов

sunny_777 , не ми казвай, че вече и бременни Барбита продават или това е просто една фантазия на дъщеричката ти. Party

Аз пък като го питам Дани какъв подарък иска от дядо Коледа, той ми вика:"Зелен". ooooh!
Помня, че за рождения му ден искаше грозна торта с чесън. hahaha , а пък днес бърка в шкафа с лакомствата и вика:
"Искам секс" - вместо предполагам кекс, ама така ясно го каза, сякаш беше убеден в думите си. Laughing

rotfImbo rotfImao rotfImbo
Има да една приятелка ми показа и вчера търсих. Даже ражда бебето и е в корема и като го извадиш става нормална  Grinning
Между Филип и Калоян  повече ми харесва Филип
Аз вчера си мислех за Кристиян - на никого. Дейвид е кръстен на дядо си Дончо а Никол на баща си.
И ние сме по зеления цвят  Grinning
Емил или Емилиян ми харесват само че мъжа ми няма даде да се казва така защото майка ми е Емилия
Като питах мъжа ми Кристиян дали му харесва той каза естествено НЕ и аз му казах че не ме интересува.Така че няма да отваряме скоро пак темата
Името Ева също е много хубаво аз така си мечтаех за Емма  Grinning
Харесвам и София, Мартина, Мартин, Александър, Филип,Филипа,Борис ох другите ми бягат нещо  Embarassed

# 91
ние много искаме името на детето да е с буквата а защото и аз и той сме с а,фамилията ни също Mr. Green и би било много готино.досега само 1 път сме говорили и аз предложих аделин или аделина(благороден/а),но мъжо каза че му звучало като турско име newsm78 и от тогава не сме мислили.предната ми бременност толкова се рових и търсих из нета и всички имена се отхвърляха,и една вечер тъкмо да заспя и ми щукна едно име и взехме че решихме то да е.така че не му мисля много сега защото може от самосебе си да дойде,а ако не е дошло до към 9-я жз сигурно тогава ще е спора Laughing ако се сещате за хубави имена с а съм отворена към предложения Hug
но поне сме единодушни че на никого няма да го кръщаваме от бабите и дядовците и те май вече са се примирили
Дея можеш ли да дадеш линк за ebay пазаруване да видя как става че сега се пробвах ама нещо Rolling Eyes

# 92
Poem, и моите родители така са мечтаели за момиченце Вероника, а се е родил брат ми, та доста време си е стоял без име.
Chockolina, Филип страшно го харесвам, но помисли как ще му викате. Имах един съученик му викахме Фильо-гадничко, става иначе Фил. А Калоян се казва племенника ми, означава хубав Иван, викат му Кало и Коки. Нещо не ми харесва съвсем името.
tai, Ивета много ми харесва, но при нас буквата И сме я изключили. Повече ми харесва от Ивет.
Enigma, Денийз и Елиза е супер. И двете имат накрая З.
Мария, Деница е много красиво.
Жабче, луда работа с тези ритници от всякъде Crazyда са ти живи и здрави. А за имената насочи ни с буквички да предложим.
Мамочка, на мен ми харесва повече Весела. Веселина си е като радиото, т.е. пак чалгаджийско (имаш довод да го откажеш Mr. Green)
ани4ka, Аделина ми беше в списъка, но мъжа ми не го хареса, ще й викате "Ади". Предния път за момче бях измислила Александър, много е завоевателско, но сега е страшно разпространено. Андрей/Андрея?
Уф, цял ферман стана

# 93
[..........................Мария - аз Даниела го харесвам повече (ама и защото се казвам така де Embarassed)

smile3544 Dizzy FaceHeart Eyes Flushed

[/quote]
Дея, видя ли сега защо толкова много сме се обичали с теб Heart Eyes Hug

# 94
Дея, видя ли сега защо толкова много сме се обичали с теб Heart Eyes Hug

Имало си то значение,ама като не знаем,не е е случайно значи  Mr. Green  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам да ти предложа Ивон,много ми допада на мен  Peace ,но и Ивет харесвам аз  Hug

ани4ka,по принцип има тема в "На пазар",трябва да се регистрираш в сайта,трябва да си избереш анг. ,американски,немски или др. от който ще пазариш,трябва да се регистрираш в PayPal системата,за да може да разплащаш...
Ето www.ebay.com

# 95
Здравейте и от мен, момичета! Hug
Бързам и аз да се включа с избора на име!Мъжа ми уж казваше, че нямало значение за него как ще се казва детенцето ни и все ми повтаряше, че аз го нося и аз ще се мъча като раждам, ама като разбра че ще е момиче ми каза следното: "Не съм съгласен ако ще я кръщаваме на някой да е на твоите родители"! smile3515 smile3515 smile3515
Страшно се ядосах!Искал ако я кръщаваме на някой да е на техните, че такава била традицията!Още повече ме ядоса и в пристъп на яд му отговорих, че може най-накрая да разбере името на бебка от списъците на вратата на родилното! И стана един скандал.....
Ама много ме ядоса, какви са тия глупости, такава била традицията и т.н., то има безброй безмислени традиции!Ама иска явно да спазваме само тия, които на него са му угодни!Ама няма да стане тая! smile3516
Не че не уважам и обичам родителите му, напротив, нямам нищо лошо какво да кажа за тях, но просто техните имена не ми харесват много, те и на моите родители не ми харесват много, но естествено ми харесват повече от на неговите родители!
Свекърва ми е Даниела, свекър ми  е Любомир, мама е Елена, а татко - Стоян!
Моля да ме извинят момичетата Даниела, но на мен не ми харесва много името!
Нито пък ми харесва Любомира, Люба,Людмила или нещо от сорта!
Като не знаехме, че бебка ще е момиче, от мъжките имена ни харесваха и на двама ни имената Калоян и Борис, както и ако беше момче може би щях да го кръстя Любомир, но не съм съвсем сигурна!
А за момиче на мен ми харесват: Ния, Адриана, Дария, Ема
Но дядо му на мъжа ми е Емил и ще реше, че е на него кръстена, Адриана мъжа ми не го харесва много, както и Дария, затова засега сме се спряли май на Ния!
Аз си мислех и за едно друго име - Данилена, така ще е и на двете баби, ама всички ми казват че било много измислено и хич не го харесват!Абе то и на мен повече ми харесва Ния, ама нали все гледам да угодя на всички!
Накрая да ви кажа ще си я кръстя както искам, пък на който не му харесва да си роди свое! smile3516

# 96
Накрая да ви кажа ще си я кръстя както искам, пък на който не му харесва да си роди свое

То и аз така накрая ще направя  newsm47 newsm47

# 97
  • Там където има любов
Тъкмо разгледах албумчето.
Мале dream-wish много неща си накупила все едно са за няколко бебчета  Joy Е да е живо и здаво пък ще си ги носи  Grinning

# 98
Здравейте, мили майчета  Hug!!!
Благодаря за загрижеността. Прекарахме нощта малко неспокойно, но слава Богу тази сутрин няма никакви обезпокоителни признаци  Praynig. Откакто сме станали малката не е спряла да ме подритва Heart Eyes!
tai, аз лично Ивайла ме го подкрепям със сигурност. Ивета според мен е много добър вариант Peace. Имам едни приятели, които от край време си ми викат Ивет...и Ивет започна все повече да ми харесва. Може би ако бях малко по-самовлюбена щях да нарека детето Ивет- на мен  Embarassed! И Ива си е хубаво.
И за Бела съм с две ръце "за"!!!
Моето колебание между Дара и Ева май все повече клони към Ева!
А нещо, на което скоро се натъкнах е, че не било хубаво момче да се кръщава на бащата и момиче на майката. Така детето вземало "с всичка сила" всички най-отрицателни черти на съответния родител newsm78.

# 99

sunny_777 , не ми казвай, че вече и бременни Барбита продават или това е просто една фантазия на дъщеричката ти. Party

Аз пък като го питам Дани какъв подарък иска от дядо Коледа, той ми вика:"Зелен". ooooh!
Помня, че за рождения му ден искаше грозна торта с чесън. hahaha , а пък днес бърка в шкафа с лакомствата и вика:
"Искам секс" - вместо предполагам кекс, ама така ясно го каза, сякаш беше убеден в думите си. Laughing

Стига бе, не сте ли чували за бременни барбита?!?  Joy Аз, дето скоро правя 24 като бях малка и мои приятелки имаха....Маха се едно капаче на корема (издутия корем) и вътре има бебенце, като се махне и то излиза втори корем - съвсем плосък. Ех, ако ставаше така и на живо - раждаш и хоп! вече си с плосък корем....  Joy

# 100
  • София
Жабче, много красива темичка, огромно благодаря за усилията!  bouquet

Момичета, много сте продуктивни, не мога да ви изчета...  Crazy
От вчера съм полудяла на работата, тъй като замествам една колежка, от чиято работа не разбирам особено и съм под такова напрежение, че не е за приказки. Sad
Вчера от стрес не усещах бебето и бях полудяла от тревоги. Но от тази сутрин се обажда. Heart Eyes
Завиждам на всички, които си почиват вкъщи, въпреки, че знам за мен колко е трудно да остана затворена в нас и това е и основната причина да искам да работя по последно. Blush

Тук голяма дискусия за имената се е заформила, като ви чета предпочитаните имена и се убеждавам в едно - има мода в имената, от която ще бягам надалеч.  Mr. Green
С таткото не сме постигнали консенсус и вкусовете ни се различават, но все пак има някои допирни точки, а това не е малко.
Най - важното нещо за мен е името да не е често срещано Sick, нищо лично към притежателите на имена като Виктор, Александър, Борис, Кристиян и пр., както и женските им производни, но влезте в някоя под-отчетна (например в ноемврийската тема) и ще видите, ще имената се повтарят през едно. Sick
Не искам някой ден детето ми да носи безлично име, а така се получава, като на една детска площадка някой сега викне "Викиии" и се втурнат всички момиченца и момченца. Laughing
Аз харесвам кратките, звучни имена, които носят някакво послание, които са български, но в същото време имат и интернационално звучене. Доста сложна задача съм си поставила, но вярвам, че бебето ще си дойде с името, както бях сигурна, че Велизар беше Името за моят син, когато го видях за първи път. Heart Eyes
(very_nice  и на мен много ми допадна Бела, но е важно на вас, както и на всички останали да се харесва името, а не да търсите чуждото одобрение  Peace Всеки има право на собствен вкус и избор!) Wink

Относно пазаруването, вчера поръчах първото комплектче за бебче и съм много щастлива. Ето това:
http://www.laredoute.fr/vente-kit-naissance-bebe-fille-ou-garcon … tegoryid=45538938
А целите гащеризончета наистина са по - удобни, от собствен опит мога да потвърдя, че костюмчетата от 2 части се качват на врата на бебето и това винаги ме е дразнело.
Жабче, мерси за споделеното, давай още! Hug

И аз още съм в чуденка за количка, Деичка, на мен ми хареса тази, която си показала, като изключим дръжката. А каква марка е, че така и не ми стана ясно? Embarassed
За слинг съм в чуденка, аз също смятам да кърмя и ще ми бъде от полза, защото Вели нямаше грам съобразителност къде да си получи манджата и е кърмен буквало навсякъде. Laughing
Дори на един поход в защита на кърменето, беше на 3 месеца, мина Витошка на цица.  Laughing Та много нагледно го подкрепихме. hahaha

За Коледни подаръци на Вели имаме няколко идеи, мисля от наше име с баща му, Дядо Коледа да му донесе волан със скорости, че сме на автомобилна вълна...  Crazy
А вашата красавица какво си поръча? Flutter
Както и другите с "големи" деца, давайте идеи...  Praynig

Желая лек ден и интересен уикенд  Grinning, погалете тумбачетата!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 14:59 от ol4eto

# 101
Накрая да ви кажа ще си я кръстя както искам, пък на който не му харесва да си роди свое! smile3516

И при нас ситуацията е подобна и те подкрепям с две ръце. Peace

# 102
[... като се махне и то излиза втори корем - съвсем плосък. Ех, ако ставаше така и на живо - раждаш и хоп! вече си с плосък корем....  Joy

Мдааа, добре би било! Simple Smile))
Деа, верно че на повечето колички предните колела са по-малки, но на тази ми се видя много голяма разликата между задните и предните. Това имах предвид Simple Smile)) Някак на мен ми се стори нестабилна.  Но естествено всичко си е въпрос на лична гледна точка. Simple Smile успех в избора! А и ако не ти хареса винаги можеш да я върнеш - малко галимация, ама става Simple Smile))
princessa raia, мен пък така да ми допадна Данилена - много е интересно!
Оххх, само женски имена си харесвам. Ако таткото не се съгласи с Виктор..... нямам и идея какво да е!!!
ол4ето, ако измизлиш повечко такива мъжки, звучни, българо-международни, рядко срещани, че и с послание имена - дай насам, моля те!!! Simple Smile))) аз съм в голяма чуденка    Thinking

# 103
  • София
ол4ето, ако измизлиш повечко такива мъжки, звучни, българо-международни, рядко срещани, че и с послание имена - дай насам, моля те!!! Simple Smile))) аз съм в голяма чуденка    Thinking

Имена като Иван, Георги, Петър, Павел, Христо имат до едно интернационални варианти, кратки са, имат послание и имен ден. Wink

# 104
.......................Искам да ти предложа Ивон,много ми допада на мен  Peace ,но и Ивет харесвам аз  Hug

...................
Ооох, харесвам го аз Ивон, ама половинката ми се дърпа като магаренце на лед - хич не му харесва Crossing Arms И Ивет не ще - явно ще  е Ивета нашта мома (че баба й Иванка, дядо й Иван - няма къде да мърдам  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт