Балони, песни и дъга радват ДЕКЕМВРИЙката сега!

• 17 726
  • 276
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Абел, страхотен разказ! Успокоих се, че не е толкова страшно секциото Simple Smile

Кажи моля те, по време на престоя ти в болницата как стерилизира помпата? Със студена стерилизация или я даваше на акушерките да я стерилизират с другите неща за бебетата?

Също така и тук обсъждахме с момичетата за почерпката на екипа - директно да Димитров ли дадохте нещата или ги оставихте в отделението? Предполагам, че може екипа да не е на работа във въпросния ден....

# 106
  bouquet   Abel, браво на тебе! Много добре си се справила! И наситина много добре ни описваш нещата. Благодаря ти!    Hug

Деси, честит рожденник! Хайде днес да получи много хубави пожеляния, а да почака за подаръка си още малко     Wink

# 107
BG-Desi, честит рожденик! Да ти е жив и здрав, много да се обичате и скоро да се радвате на малкото си съкровище  Hug

Абелче, страхотен разказ   bouquet Нямам търпение и аз да си гушна бебчето

Браво на талисманчето ни Алекс! Дано наистина да празнува Коледа с мама и татко вкъщи  Praynig

Есес  Praynig

# 108
  • София
Abel - много ти балгадаря за страхотния разказ!   bouquet И мен много ме успокои, понеже и аз ще съм със секцио, а и емоцията да си гушнеш малкото човече звучи несравнимо! Вече нямам търпение и аз  Heart Eyes Да ти е много здраво и послушно мъничето и много радости да ти носи!!!

На всички родили майчета - да са им много здрави бебоците! А на предстоящите - много късмет и всичко да мине добре!

И аз исках да питам родилите вече как са с кърменето? Позлвали ли са помпа в родилното? И как са я стерилизирали, че това не мога да си го представя...

# 109
  • София
Здравейте, мами.
Абел, наистина страхотен разказ. Всички мами, които ще са секцио са се успокоили.   bouquet
Есес, дано всичко при теб мине добре. Praynig
Деси, да ти е жив и здрав рожденика, много да помага за бебето. И моят мъж като го попитах какви подаръци ще си правим за Коледа ми отговори:"Ами бебе".  Joy

Браво на Алекс. Нека продължава в същия дух и скоро да е у дома.  Hug

# 110
здравейте мами,
моите контракции си продължават но са леки,днес от 2 съм при моя лекар в 3 гр.болница и ще го видя той какво ще ми каже.Явно бебчо се подготвя за излизане защото преди когато съм имала контракции са били за кратко а сега ми продължават 48 часа.Вярно е че не са кой знае колко болезнени но де да знам може би поне биха ми изписали магнезии или въобще нещо да ми кажат какво да правя.Говорих с една приятелка която работи в център към тина киркова,тя ми каза че и там лекарите си искат да им се плати и дори да платиш на каса 500 лв за избор на екип после лекаря преговаря с теб за пари за анестзиолог и др  Shocked Shocked Shocked  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire направо нямам думи.Дано моя лекар днес ми каже какво да правя.И дано бебчо се обърне

# 111
Хм, добре че се разприказвахме за тези записи на тонове. Аз точно сега влизам в деветия, точно навреме. Значи излиза, че трябва по мое си усмотрение да ходя в Шейново да ми ги правят. Малко ми е странно, че никой не ме праща, но сигурно не е проблем. Трябва ли да се обаждам предварително? Мисля, че в Шейново всичко за проследяването на бременността е платено, а не по ЗК.
Румяна за запис на тоновете ти взимат 10 лв

# 112
  • София
Привет и от мен Simple Smile
abel, с интерес прочетох разказа ти - остава само да се надявам че такова отношение може да получиш не само в частна болница Simple Smile)
Вчера след лекцията ходихме до МД на "отворени врати" - много любезни, усмихнати и отзивчиви всички там - на представянето:).
Само че видях случайно една позната с бебето й във ВИП стаята и след обиколката отидох да ги видя - какво да ви кажа - тъкмо влизам и майка й пита сестрата /беше дошла да вземе бебето да го къпят/ - явно дали е паднало пъпната връв. Е не мога да ви преразкажа с каква грубост и колко троснато й отговори сестрата да си гледала тя дъщерята, че ако паднело било тяхна работа и тнт.

Та след тази обиколка вчера цяла нощ и днес ме свива странно кръста - така на интервали   Heart Eyes по този повод почвам да до-опаковам чантата за родилното, че знам ли Simple Smile може и да не дочака следващата седмица и уговаряне на дата за секцио.

Иначе утре и аз съм на линия за лекциите - сега отивам да почивам между възглавниците на дивана  Hug

# 113
Abel направо се просълзих от разказа ти. За съжаление се видяхме само веднъж, че мен ме хвана грип, но се надявам някой ден да си направим среща с бебоците.

За почерпка съм виждала, че се оставят торби на рецепцията. До колкото знам, в Токуда не е позволено да се черпи, а се даряват пари във вид на банкова сметка към определения екип и лекар. Но пък на няколко пъти съм виждала пълни торби с лакомства. Явно си има начин. Все пак е по-добре вниманието към екипа, а не парите, които отиват за екипа но към болницата.
Ох, май малко объркано стана.

Хубав ден. Есес  Praynig

# 114
Abel, наистина затрогващ разказ ... седя и се усмихвам щастливо сякаш на мен се е случило  smile3525!
Още веднъж най-искрени пожелания за здраве и много щастливи мигове с новото попълнение в семейството!

# 115
здравейте и от мен.

абел разказа ти е страхотен и аз ще бъда в самостоятелна стая и ми беше интересно дали таткото ще може да доъде да ни види.те още  веднага ли те закараха в стаята без да трябва да седиш в шнтинзивно така ли.на кой етаж е това и от къде се качва там таткото.и още едно въпросче бебо при теб ли си седеше иначе.а и къде чакат бащите добрите вести.мерси и извинявай че толкова те разпитвам но до другата седм остава малко време а аз ве овече се притенявам.о сетих е още нещо а те питам колко ти струва пакета за бебо че на мен ми казаха 600 но така и не разбрах какво включва.

мерси на всички за мнението за името

# 116
Здравейти мами!
Аз докато се наканя да напиша нещо и то станало обяд.
Да Ви кажа честно понякога толкова Ви завиждам че сте още бременни и може да се понаспите, а аз няма сън. Малката се буди 2-3 пъти през ноща и следва кърмене и смяна на памперса. И така отива повече от час и аз докато си легна пак станало време тя да яде.
Надявам се скоро да се буди само по веднъж на нощ или изобщо да не се събужда ама като гледам това са само надежди.
Чудя се днес дали ще имаме бебче?

# 117
Момичета, благодаря за поздравленията и хубавите пожелания, да ви се връщат на всички! Ще ги предам на тати, особено частта, че трябва да помага  Joy Joy Joy

Абел, направо настръхнах и се просълзих от разказа ти, толкова хубаво ми стана...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Размечтах се... Да сте живи и здрави с бебчо и да го нагушкаш от мен!  Hug

Лилиив, на АГ регистратура има ценоразписи с различните неонатологични пакети. Принципно за секцио струва 600 лв. и освен грижите включва куп изследвания - просто следващия път, когато ходиш там, може да си поискаш едно копие. Към него има и едно заявление за избор на пакет. Иначе, ако не искаш пакет, плащаш 400 лв. за грижите за бебето по време на престоя ви в болницата.

# 118
Здравейте момичета честито на всички майки да са живи и здрави .
Доста време не съм писала защото вече се бях толкова отчаяла с тзи бактерии които толкова дълго лекувах а сега пък 8 дни преди раждането лекувам гъбички. Толкова ми писна че няма на къде с тези бактерии или гъбички.
Аз имам планово секцио за 5.12. защото бебчо е седалищно затова и много благодаря на abel за разказа много ще ми е от полза.И мен много ме притесняма неизвестното нали ми е за първи път. Ще раждам в Тина Киркова някой има ли някаква информация как е та? Аз искам да бъда във ВИП стая но от там ми казаха че ако има ще ме настанят ако не........................
Иначе ще бъда с моята лекарка която е следяла цялата ми бременност и съм малко по - спокойна.

# 119
Verita, няма лек според мен! Гледай да не те започва хрема, направи си чай, мед, лимони, полегни си и пази къщата.
Ефералган ли пи? Сега прочитам...не съм знаела, че и това може да се пие, за Панадл знам, но ефералган не знаех.

Камелия, те в родилното така ни казваха - дайте бебетата в детско отделение, за да спите нощем, че после сън няма да имате. От нощното хранене ако се откаже дали няма да ти се препълват гърдите, че и този момент лично аз го изживях - бебо му бутам вода /по идея на педито/, а аз така се препълвам, че се налага да цедя. Айде няма нужда - детето гладно, а аз с помпата. Затова се научих да кърмя спокойно и да не му придавам много значение, слагам бебо да спи и аз се опвам, нещо като полусънно състояние.

Мира, аз съм за Т. Киркова, но без избор на лекар. Ако имаш избор на лекар /500 лв/, значи си с предимство за вип-стая.

Общи условия

Активация на акаунт