Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 60

• 28 309
  • 243
  •   1
Отговори
# 75
Аз за лека нощ ще рапортувам, че вече гласувах  Mr. Green

# 76
Че и аз гласувах е ясно  Peace,едно рамо имаме и от мацките от 90-дневната диета,че аз след толкова торти съм там  Wink(violetblue,нали така каза една женка  hahaha)

Албенка,тортата е много хубава!!!  bouquet

marina hisar,добре си се справила,но както каза Ванчето и аз бих махнала онова стръчащото.Успех!!! Hug Peace

Мими,таз мацка да не е бременна newsm78,че тук май бременните взеха превес hahaha На мен ми харесва много,на мен отдавна ми се ще да направя барби,ама с тия мъже.... Embarassed

# 77
иринка, не съм Мими, но да обясня, това отгоре ми изглежда като опашката на русалката ( мацката ) а това, което г мислиш за рокля не е рокля, всъщност е скала  Peace. Като се вгледаш ще видиш  Wink

# 78
И аз гласувах, Д(Л)юканките и "Споделете"" са пред нас, но все още шанса е г-о-л-я-м Grinning.Сьбирайте родата да гласува Mr. Green

irinka, браво за агитацията.И аз бях е 90 дневната, ама спрях Twisted Evil.Обаче имаше ефект, определено!

Мими, хубава тортичка  bouquet, само зеленото(отпред) бих шприцовала по друг начин и малко по деликатно.С рула или блатове я прави?
marina_hisar, кьсмет  chef
Албена, страхотна торта, преливащото покритие е мн.свежо, много весела.А Шрек синеок ли беше в оригинал newsm78
Clairette, де видя скала?Гледам гледам, ама само 2 очи имам Mr. Green

# 79
Мимито, хубава русалка.И аз я харесах!

Албенка, много пъстроцветна торта.Харесва ми замъка и пътечката.  newsm51

Марина, приятен път утре и Успех на състезанието!Стискам палци още от утре.Разбии ги!  Heart Eyes

И аз дадох своя глас!Чакаме подкрепа и от испанките  smile3521

Крисче, спри!Не хвали толкова Ванчето, че току виж се "фръцнала и обидила" от някоя критика  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 80
Оранжево небето,вярно,че е русалка  Embarassed Ми то от глад не мога да гледам вече  Joy,що ли ми се е видяла бременна  newsm78,сигурно щото тук ни превзеха бременните.Значи извода е друг-яж торти не за да дебелееш,а за да забременееш  Joy Joy
еми аз вече съм месец и половина там и след още 3-4 килца като сваля си влизам в идеалните мерки  Grinning

# 81

Крисче, спри!Не хвали толкова Ванчето, че току виж се "фръцнала и обидила" от някоя критика  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Стига с този затворен приятелски крьг Mr. Green

# 82
Оранжево небето , няма такова нещо, ние сме отворен приятелски кръг!   Mr. Green

Абе, ти хубаво ще напомняш всеки ден (Ванчето), ама имаме право само на по един глас  Sad

# 83
Хайде да гласуваме за  Ванчето и Тандури(ще си делят титлата,няма как ) Hug  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351551.0

# 84
  • Бг-мама
Хайде да гласуваме за  Ванчето и Тандури(ще си делят титлата,няма как ) Hug  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=351551.0
Гласувах!!!!

# 85
И аз гласувах!

# 86
Момичета и аз гласувах за вас Peace

# 87
Толкова много ми се прияде торта,цяла вечер само това чета из форума! Накрая на гугъл написах "торта с плодове" и ми излезе тази снимка:

http://www.liveinternet.ru/images/attach/735975/1253586.jpg

Веднага да си признава мамата,която я е правила !

# 88
Леле момичета,колко много сте изписали..... Hug И аз гласувах

А тпртите които сте снимали изглеждат страхотно Peace

# 89
аХ`Не!, тази не е от нашите!  Mr. Green Избери си нещо от Галерията!   bouquet

poli__5 , благодарим!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт