Детски рожден ден във Варна -3

• 79 946
  • 424
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Искам да попитам, дали на скоро някой е правил РД в Анджелика и какви са впечатленията.
Благодаря предварително  bouquet

# 151
  • Варна
Ако ще празнувате в Арлекин, не си поръчвайте Уинкс парти. Две девойки тийнейджърки го водят, доста са неумели, за разлика от партитата, в които са задействани момчета.  Wink

А във Викиленд таксуват гостенчетата, ползващи детския кът.  Confused

# 152
Здравейте!
Искам да попитам, дали на скоро някой е правил РД в Анджелика и какви са впечатленията.
Благодаря предварително  bouquet
Да аз , всичко беше ок освен че накрая се опитаха да ме ударят в сметката с около 100 лева , добре че отидох да проверя , така че си отваряйте очите Peace

# 153
  • Прекрасна ВАРНА
въпреки моите притеснения,останах много доволна от Живко Драгостинов Peace.догодина пак ще ги извикам,а и децата ще са по-големи.

# 154
спряла съм се на ПРАЗНУВАЙ С МЕН,наемали ли сте ги за детски партита и доволни ли сте ?newsm78

Да наехме ги или по скоро наехме го. Декември. Обаче точно 10м. преди часа на уговорката ми се обади и каза, че колата му се е развалила и нямало да дойде на тържеството. Изпаднах в ужас.  Как да обясня на детето. Е не можа ли да си хване такси или какво. Добре,че се оказа, че в същото заведение има също рожден ден с клоун които беше така добър след молба от наша страна  да обърне внимание на нашето дете. Не знам как може някои да си позволи да развали детския празник. Още повече че обяснената причина е безумно глупава.

Подобни постове от гости звучат по-скоро като злословие, а не като искрено разочарование. Няма как да бъдат приети сериозно, разбираш ли госте?

marii4e, моля те опитай се да намалиш размера на снимките на тортите-твърде затормозяващ е.

А сега да разкажа накратко впечтленията си от нашият рожден ден, който отпразнувахме на 02.02.

Обикаляхме заедно за място, и дъщеря ми сама си избра "Алиби", където попаднахме на два пъти на съответно детско парти за рд. Явно я привлякоха игрите, организирани от ди джея. Имахме още няколко варианта, но я оставихме сама да избере.
Като цяло съм по-скоро недоволна, отколкото доволна и ще кажа защо.

Поръчката ни беше за помещението "Алиби", но няколко часа преди събитието (организацията ни беше за 18 ч., а това стана в 12 ч) от заведението ми се обадиха да ми се извинят, че ще ни преместят в другата зала, наречена дискотека "Черешата" под предлог, че техниката на ди джея се развалила, а преместване от другата зала не било възможно. Таратанци, но не ми се разправяше. Оказа се, че по същото време, но явно доста след нашата резервация, местно футболно "величие" е решило бляскаво да си празнува рд. Та разбира се, трябваше да се удовлетвори неговото желание с приоритет. Така, приемам, че ние сме едни въшльовци и че в последния момент нищо не мога да направя и продължаваме нататък без да се нервирам, търсейки положителното в ситуацията.
Да, обаче в залата не беше отоплено въобще. Към средата на празненството започна да духа топло от климатиците. Пак се опитваме да запазим самообладание-нямад а си разваляме празника я.
Доколкото успях да видя, поръчката на предварителните куверти бе изпълнена, но пък аз така и не знаех какво точно трявба да съдържа, защото управителката беше крайно нелюбезна, обяснявайки условията - завалийката имаше много работа и ни обясняваше с тон "Абе сякаш не знаете какво съдържа куверта" ...Както и да е, преглътнахме и лошото поведение....пак поради това, на детето да му е добре, и поради леко финансово закъсване от наша страна (оказа се, че наистина по-евтиното излиза по-скъпо). Важното е, че децата хапваха разни сандвичи, пуканки, кроасанчета, солети...не останаха гладни...уж.
Най-голямото ми разочарование- ди джея. Горкия, 50 лв за два часа са му безкрайно много. Той има една програма с набор от дискотечни песни, които очевидно не може да раздвижи въобще според възрастта на децата. Абе човече, пускай детски песни за деца на 6 г. Какво диско, какъв рап, какво черно? Трагедия. Идеята му между игрите децата да танцуват в нашия случай не се осъществи - все пак, имахме само едно дете на 9 г, всички останали бяха на 6, 5,  и по-малко. Да не говорим, че очаквах някакви светлини по дансинга....нямаше такива.
Добре, че си носихме балони, та децата да имат занимавка.
Хлапетата останаха доволни от самите игри, които обаче не бяха много, иначе се повеселиха там...някак си. Несравнимо по-малко обаче, отколкото в "Портокал" миналата година....
Извод- в Алиби повече детски рд - НЕ!!!! Колкото и да е голямо детето (освен ако не е  тийнейджър, а дотогава това клето недоразумение може и да не съществува) не става-няма абсолютно никаква диференциация на музика и игри според възрастта....За един аниматор това е недопустимо.
(Отварям скоба-през месец януари бяхме на друг рд с театър-две жени правят страхотен спектакъл, като имат и набор от приказки, моите деца бяха изумени...но поради финансовата ни криза не можахме да си ги позволим).
Най-доволна останах от тортата!!! (но тя пък няма нищо общо с "Алиби"!!!!)
Галя от ЛАМОР - обичам я!!!!  Hug Освен че тортата грабна възхитата на всички присъстващи с външния си вид (както и моя), се оказа безкрайно вкусна, много лека и ...... превъзходна! Нямам думи да опиша безкрайното си удовлетворение, че се насочихме към този цех!
Браво и дано така да продължава!   bouquet
Ще се опитам да публикувам снимка на торта "Феята Звън". За март месец синът ми отсега си е дал поръчката за "Wall.E", а междувременно сестра ми (която е бременна) се чуди за какъв повод просто да си поръча една тортичка, та да се подслажда  Crazy
Ето и шедьовъра на Галя:

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 20:21 от Доня Туфиня

# 155
Доня Туфиня страхотна е тортата

# 156
За пореден път в тази тема изразявам възхищение от тортите на Галя, вече и аз чакам повод да си поръчам такава!

# 157
  • Варна
Леле, Доня Туфиня, ужасно е това, което разказваш! А защо точно към Алиби се насочихте?  Rolling Eyes

Тортата е много красива, Вики стои до мен и иска същата за следващия си РД. Колко ти излезе тази торта? (може и на ЛС) Sunglasses

# 158
  • Варна
Туфи, тортата е върха! Симона също си я пожела и явно това ще е нашата торта! Party

Колко ти излезе тази торта? (може и на ЛС) Sunglasses

Никакво ЛС, и мен ме интересува! Както колко парчета излязоха от нея.

П. п. Съжалявам за не особено сполучливия рожден ден, но, както ти самата пишеш, явно на децата не им е било толкова лошо! Peace

# 159
Ей, знаех си, че ще ви хареса тортата! Просто е великолепна! Flutter
А защо точно към Алиби се насочихте?  Rolling Eyes
Аз писах вече в поста си.... Мога само да допълня към причините и още една, която пропуснах - В бизнес хотела ("Тюлип", който беше един от вариантите) правеха ремонт на залата.
Тортата е много красива, Вики стои до мен и иска същата за следващия си РД. Колко ти излезе тази торта? (може и на ЛС) Sunglasses
Никакво ЛС, и мен ме интересува! Както колко парчета излязоха от нея.

Цената на тортата (апропо, аз я знаех точно от тази тема) е 2.50 лв. на парче. Поръчваш си торта за определен брой парчета.
Нашата беше за 25 парчета и не мога да кажа колко излязоха, защото на децата рязахме по-малки от стандартните, а на възрастните-нормални. В интерес на истината много бързо свърши (т.е. на 04.02 имаше само две парчета, които милостиво занесох на сестричката си, за която писах по-горе).
П. п. Съжалявам за не особено сполучливия рожден ден, но, както ти самата пишеш, явно на децата не им е било толкова лошо! Peace
В същност, питах някоко пъти дъщеря ми дали е доволна и тя отговори положително. Надявам се наистина да са се забавлявали, макар че го нямаше този блясък и превъзбуда в очите й както след Портокала. А, и още нещо за ди джея - наложи се детето да го моли (вторият път и с моя помощ) да започва игрите-просто защото музиката не можеше да ги грабне...Абе загубен човек...

Чоколинаааа...подозирам сблъсък на интереси за 30.03!!!! Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 фев 2009, 23:58 от Доня Туфиня

# 160
Тортата е наистина прекрасна  Flutter, не знам къде ще празнуваме, но знам, че за тортата ще се погрижи Галя от Ламор. Ако сме още на вълна Камбанка, може направо да я копираме.  Тофуня, тортата от каталог ли е избирана ?

# 161
Тофуня, тортата от каталог ли е избирана ?
Не, жената даже не знаеше коя е тази Фея и докато се разправяхме, че ще й я донесем на кукла, за да я види, тя започна да ни показва някои скорошни свои произведения във фотоапарата си. Та там я имаше. Галя даже не беше запомниха как точно се казва, нещо със "з" било, но.... Laughing
Както и да е. Важното е, че се разбрахме и резултата го виждате.

# 162
  • с/у ОколоМръсТното
Много готина торта, мляс   chef
Галя има ли аналог в София? Rolling Eyes

# 163
Наистина страхотна торта. Тази Галя има златни ръце. Браво.  bouquet Съжалявам за Алиби, аз също не съм с добри впечатления от там. Все пак пари човек дава и очаква добро отношение и някак да си заслужат парите. За сега сме се насочили към Златния лъв, но може и да е Портокала. Има време ще видим.

# 164
Като сте почнали да хвалите Галя,да направя и аз същото. Heart Eyes
Направи ни страхотна пиратска торта,момчето ми беше много доволно.Пиратско парти,пиратска торта. Crazy
Дано се види добре:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1262/363017454.JPG
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1307/2114765398.JPG

Общи условия

Активация на акаунт