Детски рожден ден във Варна -3

• 79 898
  • 424
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Комплекс Максим
Тел:052 313 449

Къде се намира и защо няма никакви отзиви за това място? newsm78

То е отворено, в Морската се намира. Не става за вашия РД.  Simple Smile

# 211
Gvendolin, чудесно е това, което си решила!
Предлагам "Годзила" на пазара, на последния етаж.Там не се пуши, има 50 места, не е скъпо, има хубави и разнообразни пици, салати, спагети и др.Чисто и приятно е.

# 212
  • Варна
Gvendolin, чудесно е това, което си решила!
Предлагам "Годзила" на пазара, на последния етаж.Там не се пуши, има 50 места, не е скъпо, има хубави и разнообразни пици, салати, спагети и др.Чисто и приятно е.
и аз мисля , че е подходящо , особено ако не е почивен деен по обед
Годзила по принцип участват в благотворителни кампании, надявам се че ще се съгласят

# 213
Благодаря на всички за отговорите  Heart Eyes

В тази Годзила не съм ходила, но знам, че там са правили Коледно парти (2007-8) на децата от Дома в Провадия и утре обезателно ще отида! Щом казвате, че има и 50 места Simple Smile
Проблема е, че ще ги водя на Планетариум и Аквариум (или поне за сега така съм планувала) и тази Годзила ще ни дойде малко далеч за ходене пеш, ако вали.
Днес ми се обадиха и от "БМ Залива" в отговор на мое запитване по въпроса и казаха, че имали някакво предложение Simple Smile
Изобщо утре съм по заведенията - кой като мен Wink

# 214

За Викиленд - в края на краищата, нямам нищо против да поръчам и за родителите предварително, това, което не ми харесва е, че няма как тортата да е от "Ламор"... Tired

Чудя се и за "Елитис", както и "Централ Плаза" - там май е за по-малки деца?! newsm78 А от коя пицария сте доволни?

За мен проблема, не е, че ще поръчам манджа  Wink за родителите, а че по-скоро става едно разхищение.......наблюденията ми от 2-часовите РД е, че общо взето майките сме на кафе, сок и торта, и евентуално, ако има някакви дребни сандвичи......защо трябва да ям цяла пица, при положение, че не искам, ааааа!!!!

В Елитис бяхме на принцески пети РД средата на декември - партито беше супер. Облякоха момичетата с рокли, на момчетата наметнаха едни наметала като на принцове, нарисуваха им мустаци, а девойките гримираха. Е, имаше деца, които не пожелаха костюмите, но другите бяха въодушевени. Имаше много танци и игри. Тематичното парти беше около 1 час. После децата седнаха да хапнат сандвичи (не че ядоха де, всичко остана по чиниите.....сандвичите не са приоритет по тези мероприятия Grinning) и да духнат свещичките, после ядоха торта и на края останаха 30-40 минути за скачане на воля по батутите.
Да споделя, че за там децата трябва да се леко облечени, защото е жега!!! Пантофите са си задължителни...

Наистина смятам да повторим в Портокал, просто ще сменим партито  Simple Smile
Но и вие ще трябва да смените принцекото с друго може би  Simple Smile

# 215
Ще споделя какво се случи днес с организирането на обяда за 50 сирачета, защото така и така ви въвлякох вече в терзанията си  Mr. Green

И в Годзила и в БМ бяха много любезни и искрено настроени да ми помогнат.  Heart Eyes

В "БМ Залива" ми предложиха да заплатя по едно пилешко шишче и картофено пюре за децата.
Можем да стоим колкото си искаме там, да повикам аниматор, да внеса сок, торта и каквото си реша.
Панорамата е супер, близо е до обектите на които смятам да ги заведа. Ако времето позволява може да си направим снимки до самото море и на фона на кораба - Мр Баба Wink Може да отидем и до пристанището например

В "Годзила"
говорих с много любезна млада дама - зам. Управителка, която ме насочи към друга дама - мениджър, с която имам среща утре.
До колкото разбирам и те са склонни да направят жест към децата.
Идеята за пица беше първоначалната ми и смятам, че малчуганите много ще се зарадват, но....
много далеч идва този пазар , а само в тази Годзила можем да се съберем...

Ако сме в Годзила това означава да организирам транспорт до там и после... трябва да си тръгнат - наоколо не се сещам за нищо интересно за тях
Все пак още не съм отишла на утрешната среща, но се чудя... има ли смисъл евентуалните спестени пари от към ценово предложение на "Годзила" да отидат за транспорт от Морската градина до пазара?
Много объркано стана..., но и аз съм объркана:
Пица в уютната Годзила на пазара или пилешко шишче край морето в БМ Залива?

Дано сте разбрали нещо от обърканият ми пост Simple Smile

И не на последно място искам да благодаря на всички мами, които не са писали в темата, но ме подкрепиха и финансоео и морално!
Невероятни сте!

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 17:42 от Gvendolin

# 216
  • Варна
Ще споделя какво се случи днес с организирането на обяда за 50 сирачета, защото така и така ви въвлякох вече в терзанията си  Mr. Green

И в Годзила и в БМ бяха много любезни и искрено настроени да ми помогнат.  Heart Eyes

В "БМ Залива" ми предложиха да заплатя по едно пилешко шишче и картофено пюре за децата.
Можем да стоим колкото си искаме там, да повикам аниматор, да внеса сок, торта и каквото си реша.
Панорамата е супер, близо е до обектите на които смятам да ги заведа. Ако времето позволява може да си направим снимки до самото море и на фона на кораба - Мр Баба Wink Може да отидем и до пристанището например

В "Годзила"
говорих с много любезна млада дама - зам. Управителка, която ме насочи към друга дама - мениджър, с която имам среща утре.
До колкото разбирам и те са склонни да направят жест към децата.
Идеята за пица беше първоначалната ми и смятам, че малчуганите много ще се зарадват, но....
много далеч идва този пазар , а само в тази Годзила можем да се съберем...

Ако сме в Годзила това означава да организирам транспорт до там и после... трябва да си тръгнат - наоколо не се сещам за нищо интересно за тях
Все пак още не съм отишла на утрешната среща, но се чудя... има ли смисъл свентуалните спестени пари от към ценово предложение да отидат за транспорт?
Много объркано стана..., но и аз съм объркана:
Пица в уютната Годзила на пазара или пилешко шишче край морето в БМ "Залива"?

Дано сте разбрали нещо от обърканият ми пост Simple Smile

В така описаната ситуация аз бих избрала БМ.  Peace Поздравления за инициативата!   bouquet

# 217
в тази ситуация аз бих избрала "БМ Залива"

# 218
Gvendolin определено Бм Залива ти е по-удобно като място,в близост до Планетариума и Аквариума,но все ми се струва,че децата повече биха се зарадвали на пица и кола.
А ти с какво ще ги докараш тези дечица до Варна?Защото си мисля,,че ако транспортът има възможност да ви изчака 1ч докато хапвате,после би могъл пак да ви заведе до Морската.

# 219
Gvendolin определено Бм Залива ти е по-удобно като място,в близост до Планетариума и Аквариума,но все ми се струва,че децата повече биха се зарадвали на пица и кола.

Е точно тази ми е дилемата и направо се побърквам от мислене!

Иначе автобуса е Провадийски и едва ли ще се навият и да чакат Sad

# 220
Аз пък не бих се замисляла- твърдо за БМ. Водила съм деца от други домове (в различни градове и много отдавна)и най- притеснително ми беше придвижването. Пък и пицарии в Провадия- бол!
Иначе- поздравления за това, което правиш- поклон!

# 221
  • гр.Варна
Здравейте
И аз се записвам да следя темата за рожденните дни,тъй като началото на Април имаме рожденник,който става на две годинки и трябва скоро да запазвам заведение.
Доня Туфиня,и мен много ме впечатли вашата торта визуално,а щом казваш,че е и вкусна,се навих и ние да поръчаме там.
Момичета,ще се радвам да споделите мнение какво е хубаво да има за рожденният ден на двугодишно дете-клоуни,театър(май са малки за такъв)...но с радост ще изслушам мненията Ви.
Търсим си и клубче,но ччета най-различни мнения и незнам вече ooooh!
А ето я и нашата торта от миналогодишният ни рожден ден,която също беше невероятна.

Прави ни я една мадама(Елка се казва),която живее в кв.Галата и прави тортичките в къщи.И при нея цената беше около 2.50-3лв на парче.Можеше да сложи парченца плодове според сезона.На Кръщенето на Криси,беше сложила в крема парченца пъпеш.Тортата беше върха:)
ето я и нея:

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 15:27 от mama_na_kiki

# 222
мама на кики,

за 2 РД мисля, че като заведение е най-удачно сладкарница "Анджелика" или "Портокал"
зависи все пак какъв тип искаш да е РДто - с "баби, лели и вуйни" или типично детско

Клоуни не мисля, че са удачни за малките деца - в повечето случай не само, че не разбират нищо от тях, а и се плашат и плачкат.

За тортата ви от миналата година, сигурна ли си, че момичето, което ви я е правило не се казва Глая?
Защото така като я гледам тортата прилича точно на "Галините", а Галя пък е тази, която изработи тортата на Доня Туфиня Simple Smile

(най-сетне и аз да кажа нещо по темата, а не само да спамя)  Mr. Green

# 223
  • гр.Варна
Gvendolin ,
Благодаря за мнението!  bouquet Heart Eyes Hug
Момичето,което ни направи тортата се казва Елка.Убедена съм.Така ми е записан и тел й номер.Чувала съм,че има 2 дами от кв.Галата със сходни идеи и двете правят много хубави и вкусни торти.Ако някой се интересува от номера й,ще го дам:)
За партито,ще си има детско парти,а бабите и дядовците,ще каня в къщи:)Не мисля,че им е мястото с малдите,а и не познават почти никой от приятелчетата на Криси и родителите им.

# 224
  • Варна
Здравейте!
Видях добри отзиви за клуб "Арлекин", но се чудя става ли за деца на 3-4г.  newsm78? Тортата от тях ли е или може да се внесе?

Благодаря предварително за отговорите!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт