Отговори
# 135
  • София
Честито на всички именици newsm51
Да са живи, здрави и много щастливи smile3525
Като чета за ваксините и ние сме назад-тази на 1г1м не сме я правили, защото е постоянно болен откакто каката ни тръгна на ясла-та вирусите и унас вървят на редици hahaha hahaha
За дъвченето-ние имаме само 4 зъбета newsm78но не се притеснявам
И Кати не ядеше освен пасирано но откакто тръгна на ясла вече дъвче сама, а за 2 седмици почна сама да се храни и сега не дава да я храним, за разлика от преди Wink
Та въпреки боледуването от яслите има полза Wink
А Калоян копира всичко от сестра си-и той ръпа солети но ги плюе навсякъде из къщата изглежда защото не може да ги сдъвче Sick Sick
Но на дай си Боже да не му дадеш, надава ужасни крясъци и пада голям рев #Crazy #Crazy   

# 136
Честит имен ден на Андреа на Снежи и на Андреа на Морена и Ади на Бебето и на мъжото и на другите именици днес! Живи здрави и щастливи!  Laughing

Снежи честито ти християнче, много е хубава малката  Hug

ние уж за малко прекъснахме пък то...
нещо много натоварено беше тоя уикенд

вчера мъжо си загуби в мола шапката и се вкисна и първо аз бях уж виновна после търсихме я и нищо и после търсихме да му купим шапка ама нъц

Ще взема и аз да си сложа такъв аватар, поне ще си приличаме hahaha Joy hahaha !

Това за мене важи  Laughing

Лекси не се притиснявай, но да дойдеш пак и то уикенд трябва  Laughing А как беше сватбата разкажи?

Хекси така ще е ще наваксва детето, а как е новот място?
За мола и аз съм така. Най-добре беше лятото към 10 вечерта полупразно в макдоналдса  Mr. Green Ама сега всички са там (и в Джъмбо може би).

А това е много вярно - като гледат другите деца и те искат така да правят, моят поне.

То аз докато се включа много отговори...
Честити прически на Маринка и Лизито, я да ги снимате да ги видим  Simple Smile
Бебето добре дошла, голям мъж е станал Ади  Simple Smile

И на мене много ми се ходи на Асеновата но по топличко надявам се.

Снежи аз забравих да ти пиша преди - то ти си се хванала на няколко работи едновременно (3). Това в къщи да работиш си знам че при мене няма да се получи, аз и готвенето зарязвам заради дребния, че не търпи конкуренция  Mr. Green

Брейви това е съвсем нормална ситуация в София, наркоманчетата и за нищо ще ти разбият колата.

Моят дребчо днес първо адски рева като го изведох, даже по едно време мислех както съм тръгнала да го занеса на дежурен защото реших че му има нещо физически Crazy ами той не спираше и се дереше като луд, обаче като млъкна като го обърнах и хвана дръжките на количката, размислих. Накрая тъкмо го прибирах и заспа и пак излязох и го подържах малко на слънце.
И вечерта пък падна на пода като парче дърво - без ръце без нищо по торс и като се захласна и ме направи тотално луда да си говоря сама вече.

Изписах цял роман Blush ама ще ме извинявате   Simple Smile

Лека нощ и цулувки  Heart Eyes

# 137
Добро утро!

Днес времето е ужасно CloseА Косето вчера 2 пъти повърна,днес пък има разстройство,от къде пък го пипна този вирус сега?
Така ми е жал-иначе е жизнен и хапва долу горе.Таткото,баба и дядо са си вкъщи и ще го гледат.Ама изаква свещичките,че направо не знам какво да му давам.

# 138
Ками,дай му ампулка гентамицин или от тези хомеопатичните перлички.Дано бързо да се оправяте Peace както и всички останали болнички дребосъци Hug
Люси,Мимо как е?
 HugЧестито христианче на Снежи Hug
При нас има толкова гъста мъгла,че не се вижда къщата отсреща.Днес пак ще си стоим в къщи.  Sad
А Асеновград и Бачковския манастир са ни любими дестинации.Само дето винаги съжалявами ,че непознаваме добре района и незнаем къде може да се отседне за ден два.разбира се да е подходящо за деца.Надявам се Красиииииииии,да ни препоръча нещо Peace

# 139
  • София
Честит имен ден на именниците вчера! Снежи, честито ти християнче, много е сладко!

Ние се завърнахме вчера релаксирали, Брави, бяхме по вашия край. Утре прибирам малкия от баба му и се завръщаме към екстремния режим.

В София също моловете растат като гъби, друг е въпроса, че вече и новоизникналите постойки, тип базарчета, ги наричат така. Определено обаче в София има нужда от още поне 1-2 гигантски мола, защото сегашните са вече непристъпни. По Коледа не знам какъв ужас ще бъде, щом още сега през целия ден са все задръстени и няма влизане.

# 140
Хехе-хе,Мунка,няма за какво да те извиняваме! Hug Пиши си на воля! Wink
Снимки съм качила в последното албумче в линка от подписа ми! PeaceАма то почти не й се забелява,защото й беше някак неравномерна косичката и опитахме да я подстрижем на страни,като мама. Wink Та няма кой знае каква разлика от преди! Simple Smile

Аз помолих прабабата на Лизи да дойде да я запази за малко,аз да изтичам за ДК и за малко яйца,че нямаме,а ми се яде кексче и мисля да забъркам едно!Аз през ден правя сладкотии и си ги изяждам. Embarassed Уж съм била заслабнала,ама май ще наваксам. Sick
Лизи я мъчат много яко зъбки-кучешки и 4-тото долу! Tired Цяла нощ проплаква.А 2 дни спа само по час и малко,сигурно пак от това. ooooh!

Последна редакция: пн, 01 дек 2008, 11:12 от pebs

# 141
  • ВИДИН, 10 км след края на света
аз сега в мъглата натоварвам дребния на каруцата и ще притичаме до кухнята  Confused то е на 5 минути от нас, ама не мога да го оставя сам, все си мисля да изтичам докато си играе в кошарата, аха да тръгна... и се върна и го взема  Crossing Arms че е близо, близо е и то много, ама докато го сваля с количката, после пшак нагоре  ooooh!
свекито е казала че ще му купи шейна, да може и в снега да ходим на кухня  Tired да купи снегоход по-добре  Mr. Green

# 142
Куши,и нашата кухня е много близо.За 10 минути сама отидох до магазина на сестра ми,купих разни неща,върнах се,отидох до ДК и се прибрах! Mr. GreenВерно е и че съм много бърза,но е близко!Но и аз като тебе все си викам-по време на рекламите да изтичам,но все не смея.Само ако спи я оставях 2 пъти.Иначе с мен!А шейна и аз съм харесала! Peace

# 143
Sneji,разкошни снимки имате,да ти е живо и здраво Християнчето Hug Hug Hug

Бебе
,много пораснал сладур АДИ,ние преди две седмици минахме през вашето село във врачанско и отворих ей такива очи за кола с ПД регистрация,даже видях една.Ходили ли сте си тогава?
Кали радвам се,че в нашия край сте релаксирали,макар той да не е много прекрасен в това време на годината.Откриват се всички "красоти".Дай нови снимки на младежите:)

Я всички кажете какво е намислил да донесе Дядо Коледа на децата ви?Аз още се чудя между масата за игри от Ларедут,лаптоп и шейна с родителски контрол.Ще видим как ще се сдобием и с трите  с помощта на дядо и баба:)))

А за колата и детската кухня се опитахме да подредим нещата,да видим дали до довечера ще се справим.Ако успеем ще се похваля.

# 144
bravy,аз вече я чакам масата за игра,а шейна ще поръчам от един сайт! PeaceДруго не знам какво... Rolling Eyes

# 145
  • Бургас
Привет,
Снежи, честито християнче! Много е сладка Андито! Hug
Мунка, да не Ви мъчат зъби и затова да е кисел Валето?
Бебе, много е пораснал Ади!
Иначе сватбата беше много весела, потанцувах си на воля, посмях се с приятели. Булката се държа много мило, обърна внимание на всички гости. Само дето се преобличаше с различни рокли не ми хареса. Но така си беше решила. Ястията бяха много малки и много красиво оформени - гурме май им казваха. Готвачът се беше постарал, но мъжете останаха гладни. Иначе пък Хилтън хич не ме впечетли. Очаквах нещо много оригинално като дизайн, но не.
Ние изкарваме 16 зъб, но толкова му е зле дупето, че не знам какво да правя. И в смрадлика го кисна и универтан мажа, но нищо не помага. А пък колко е кисел нямам думи. Сутрин и вечер реве ужасно. Тази сутрин се събуди със синина под окото и е като пират направо.
Снимки хич не мога да кача, щото нета ми е трагичен и това е БТК, а пък те ми предлагат по-висока скорост за повече пари. А аз се чудя как да се махна от тях.
Хайде стига толкова, че се увлякох

# 146
Брави-шейната с родителски контрол ако имаш впредвид тази от Хиполенд,и ние я гледахме,но мъжа ми я поразгледа добре и каза,че според него,дръжката е малко паянтова и ще се разваляла скоро.Струваха по 100на лева.
Може ли пебс снимка на шейната,която си поръчала и на масичката...

# 147
Кали Мей, страхотен му е девиза на котарака   Joy Никога не го бях чувала! МЦ е гадно нещо  Sad Не бях чувала за подобни кризи - мноооого неприятно  Sad Дано ти е минала  Praynig На мен ми се появи за първи път от 2 години и съм леко тъжна - беше ми толкова добре без него  Cry
Бреви,  Hug Кражбите са много неприятни - не само заради това, че ти е отнето нещо, а заради нахлуването в личното пространство Sad ... За подаръците - купихме магнитна дъска за рисуване TOMY (бях качвала снимка преди време), брат ми вече й купи шейна, която ще бъде коледен подарък. За другите членове на семейството нямам идея  Peace
Kalaka, дано скоро да си купите нов компютър  Simple Smile
Краси, страхотно си описала мъглата  Hug Да, вчера ходихме на Асеновата крепост и Бачковския манастир. При манастира не ми хареса особено заради тълпите народ. До колкото знам манастира е действащ и направо не мога да си представя как може да се усамоти там човек  Thinking А Асеновата крепост и църквата там са си наистина впечатляващи! Да знаеш колко се оглеждах и аз да ви видя, защото имаше толкова много хора навсякъде   Simple Smile
Хекси, тя й дреболина хрупаше и в един момент спря. Сега след като излязоха 4те кътника пак си хрупа без проблеми  Peace
Бебе, Ади много е пораснал  Hug
Снежи, честито ти християнче!
Направо ме притеснихте с тази ваксина Пентаксим. Порових известно време и установих, че нашата лекарка ни слага друга ваксина  Sunglasses
Куши, аз предпочитам да е с мен дребната дори и да излизам само боклука да хвърля - сама не бих я оставила  Peace
Леле, направо се улях с писане  ooooh! Приятен ден на всички, а аз отивам да спретна нещо за хапване Wink

# 148
Ками,аз шейната още не съм я поръчала,а сега нещо не ми се отваря сайта! SadДано не е свършила,че много ще ме е яд! Close
А масата е това : http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324128554&doc … versible%20PLAYGO

# 149
  • гр.Варна
Здравейте мили мами! Hug

Влизам набързо да кажа,че Мимо е добре. Пъпчиците започнаха да завяхват. Т спадна (не,че е била висока) и сега дребчо е добре, щом тази сутрин в 5.50 започна да ми се катери по главата значи всичко е ОК. ooooh! ooooh! ooooh!

Снежи,честито ти християнче!   newsm51

Май много пропуснах, ама така ми се спи,че ще си полегна ,докато още е тишина. smile3524
Явно довечера ще чета! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт