Отговори
# 210
Илиянче, нещо не се отваря ...

Мики, в брошурата на Хипото имаше бебешки лаптоп, ама не същия като картинката на Кали мей

# 211
Сега вече се отваря.
Ето направо албума http://iliana83.multiply.com/photos/album/5/5#1
Има и нови снимки на който му се гледа http://iliana83.multiply.com/photos/album/6/6#1

# 212
Аня♥♥ и при нас бяха първо пъпките. Температурата беше само един ден - следващия след пъпките. После е сърбеж и т.н. Абе работата е за 3-4 дена ама си е гадничко.

# 213
  • София
Снежи, Люси,   bouquet Явно няма връзка м/у високата темп. на Дани и болното детенце в групата на Емко.

# 214
Аня, дано се размине  Praynig Praynig Praynig
а какви са количките на двамата сладурковци?  Heart Eyes

# 215
  • София
Моят Нет е повече от скапан тази вечер, едва зарежда  #Cussing out #2gunfire !!!

Мики, не съм виждала никъде такова лаптопче, но много ми харесва и ще търся нещо поне подобно на него.
Но варианта на Илиянка също никак не е лош. С две думи ще има обикаляне по магазините, то е ясно. Току виж съм купила нещо коренно различно за подарък на Тони  Thinking !

За чувалчето - и Тони е от свикналите с него деца; изправя се и ходи с него в кошарата Crazy ! Хубавото е, че като го сложа в чувалчето, той вече си знае, че е време за сън и се кротва бързо.

Аня, пожелавам ти да се отървете от всички болести по най-бързия и лек начин  Praynig !

Мунка  Hug !

# 216
Илиянка,наистина е кукла Heart Eyes,много ми е миличка  bouquet

# 217
Здравейте момичета.Гледам вече знаете че операцията вече мина.С цялото си сърце ви благодаря за подкрепата която ми давате в този труден за нас момент.
Косето е добре,от снощи диша самостоятелно.Засега няма следоперативни усложнения.Много искам да го видя и да си го гушна но не ми разрешават да влезна до него.Засега ще се задоволявам с това че е добре.Докторите казват че утре ще го свалят в интензивно.

# 218
Здравейте маминки,
Кералайн и аз много се радвам за хубавата новна за Косето! Бързо да се възтановява и дано вече не му се налагат никакви процедури повече! само безгрижно детсво!  Hug
КалиМей  Hug  Hug  Laughing Много е гадно така за писане, не знам дали помниш, но нашият спейс на лаптопа беше отскубнат с един замах (и счупен) и мъжо едва го оправи.
Забравих да ви кажа за чувала - обличаме му го след като заспи, защото се приспиваме отделно.
Снежи като каза и аз се сетих за една прахосмукачка дето получих за ЧНГ в детската градина, много носталгично ми стана  Laughing
Катрин добре че се появи отново, голям бандит си имаш и ти  Laughing Тая лютеница добрече е излязла.
Илиянка прекрасна е Криска (и много й се радвам на прическата), аз набързо но утре пак ще си я разгледам  Laughing
Ескарина наистина зачезна някъде  newsm78
Люска нашия го дундуркаме и понякога минава номера, но някой път си иска да суче и това е. Може би ожадняват newsm78
Лекси мъжо ти е някакъв такъв авангарден фотограф, не се притеснявай да го покажеш Simple Smile разсмя ме с тия гърбове Simple Smile
За играчки сте подхванали, то нашият и без това си няма много, като гледам едва ли ще го заринем и тоя път. Нямаме кандидати да му купуват. От свеки ще имаме анцуг, от прабаба му сега ще измисля ама тя няма пари, от майка ми също. За меткане, метка се на спалнята. Играе с всичко из къщата и е сравнително доволен. Даваме му всички дистанционни... какво повече може да иска едно хлапе  Mr. Green е нещо за каране може би.
Ние пък днес двамата паднахме от стола, защото е на колелца и не знам как столът тръгна назад и аз цопнах долу с викове разбира се а него го държах в мене и той почти не пострада, столът после се обърна и ме фрасна по главата и ми счупи шнолата. Мъжо дотича веднага и всичко приключи добре за щастие.
Мики и от нас гуш  Hug  Simple Smile
Спокойна нощ  Heart Eyes

# 219
  • ВИДИН, 10 км след края на света
МУНКА, големи сте акробати с адаша! добре, че не сте се контузили  Peace аз веднъж съм падала с моя въртящ се стол, но по гръб и как си набих каската в пода  ooooh!

и ние се приспиваме на дивана в хола пред тв-то и после го доставям в кревата и го слагам в чувала. хубавото на нашия е, че се разкопчава с цип отпред, защото има едни, дето се отварят през раменете и там наистина пада набутване (летните ни са така, с копчета на раменете)
все забравям да кажа, че Валката е заинтригуван от Бейби Айнщаин  Crazy свалих пробно коледната серийка и честно казано не вярвах да се загледа, но... интересно му е. вярно, че го гледахме заедно, та не почувствах свободно време. но само да намеря начин да ги обърна във формат, дето да го чете двд-то ми ики да ги намеря в друг формат, и ще му ги пускам на тв да се позазяпва от време на време  Peace

# 220
Здравейте  Hug
нямам време сега да ви чета,по -късно,но само да споделя моето мъжленце какво направи за олеснение на пазаруването Mr. Green
http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.laredou … p;sl=fr&tl=bg

# 221
Добро утро Дано бързо да се навали и да се покаже слънчицето днес

Благодаря ви от името на Криската.   bouquet От нея всички малчовци имат по едно целувка  Heart Eyes

Кали Мей, този комп го взех за рожденния й ден от ХипоЛенд-а

Деси, много добре е направил мъжа ти, сега може повече парички да харчим там  Mr. Green   bouquet

Ескаринка да се запише да каже как са с Деси  Naughty

# 222

Общи условия

Активация на акаунт