Отговори
# 165
Чудесна новина за малкия ни сладур  newsm51 smile3501
Искрено пожелавам да имат само положителни емоции и всичко лошо вече да е зад гърба им  Praynig

За коледен подарък, аз съм решила една количка за кукли, че много си играе на съседчето с количката, мислех кухня, като на малкото Ани, ама нямаме въобще място за нея  Rolling Eyes Обаче има много готини прахосмукачки, като истински, със звук, микровълнови, хладилници- заемат по-малко място и ще са й интересни, та такова нещо ще е  Peace

# 166
  • Асеновград
Илиянка,точно днес гледах в Хиполенд едни прахосмукачки-много са хубави  Peace Hug

# 167
  • София
Чудесна новина за малкото юначе на Керилайн Hug
само хубави неща от тук нататък  bouquet

# 168
Като казахте "подарък прахосмукачка", та си спомних, как аз получих прахосмукачка като малка в детската градина. Раздава Дядо Мраз подаръците, раздава раздава, ана мен последна и тъкмо вади моята голяма кутия и като бръмна оная ми ти прахосмукачка... Стана много интересно за всички деца, какъв точно ми е подаръка та такъв шум предизвика. Такива ми ти мили спомени!

Не знам какво ще и е интересно на моята дъщеря, ще ви чета с интерес какво вие сте намислили, та да открадна някоя идея. На тая възраст батко и беше фен на конете, та купувахме люлеещо конче. Много игра падна с него. Имаме и други такива обемни играчки - кола с педали, камион с огромен кош, багер, но кончето си остана номер едно.

# 169
Много се радвам за Керилайн и малкия Коко Hug Hug Hug
Аз още не съм решила какво ще купуваме за Коледа. Надявам се като отидем сега в Лондон да намеря нещо интересно.
А такава шейна, като в Продавалника ми праща онзи ден на линк една приятелка, че ги има в магазин в Пловдив. Ще я питам къде и колко пари и ще дам инфо Peace

# 170
  • Гърция
Браво на силното момче на Керилайн Hug Hug

# 171
Страхотна новина за Керилайн и Коко!!!  Hug От тук нататък само хубави неща да им се случват!
Аз гледах в Кауфланд много сладки малки прахосмукачки и перални на прилични цени, но си мисля, че са за по-големи деца  Thinking

# 172
  • София
Снежи, страхотна е новината наистина  Hug !

Керилайн, не мога да ти опиша, колко съм щастлива за теб и за малкият юнак!
Дано вече всичко лошо да е зад гърба ви и от тук нататък да се радвате единствено и само на положителни емоции и щастливи мигове!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ками, скорошно оздравяване на Косето  Praynig !

Брави, още не сме решили за конкретен подарък за Тони, но май клоня към детско лаптопче  Thinking ! Ще мислим още.
Но масата, показа от Пебс, направо ме зашемети  Crazy ! Май ще разглеждам пак сайтовете с дестките играчки  Rolling Eyes .

Люска, радвам се, че Мимо вече оздравява  Hug !

Мики, великолепен аватар, както винаги  Heart Eyes Hug !

Елси, днес съм в пъти по-добре от вчера! Благодаря ти   bouquet !

Моето момче се вихри в момента на Dancing Stars, а не е спал цял ден! От къде тази енергия, не знам!
Поредната беля - развалил е спейса на клавиатурата и сега като напиша всичкото, минавам да слагам интервалите допълнително  ooooh!  hahaha !

# 173
Страхотни новини за Керилайн и Коцето!

Снеже, честито Ви христианче, много е сладка Heart Eyes

Честито на всички празнували вчера!

И ние сме в питанка за подаръка за Коледа за Маринка. Краси, каква къщичка взехте за Ани? Звучи ми интересно

Успешен месец на всички  Hug Hug

# 174
  • Асеновград
Дани, не намирам точния модел в интернет,но е нещо като тази

http://kids.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=MoniHouseGame&ca … 1&shop_id=103 ( с доста по-ниска цена  Rolling Eyes )
http://www.felyx-toys.com/show-partner-details.html?partner=25
   Peace

# 175
Дани, не намирам точния модел в интернет,но е нещо като тази

http://kids.market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=MoniHouseGame&ca … 1&shop_id=103 ( с доста по-ниска цена  Rolling Eyes )
http://www.felyx-toys.com/show-partner-details.html?partner=25
   Peace

тъкмо щях да пиша,ч е ги има в хиполенд за 250 или нещо такова. Тези ненормални ли са 850 лв Shocked Вярно идват празници, ама да ни тупат като брашняни чували Close
Дано детенце много да й се радва и много да си играе в нея Heart Eyes

# 176
  • гр.Варна
Благодаря ви ,милички, за вниманието! Hug Hug Hug
Наистина детенцето ми вече е много по-добре и аз съм по-спокойна.
Пъпчиците се изчистват и започва да му се избелва личицето, че то беше станало неузнаваемо. Ще ви пусна и снимчица да видите какво чудо беше. #Crazy

Ками, бързо да се оправя Косето! Praynig Praynig Praynig

Относно подаръците. С Валя преди няколко дни писахме писмо на Дядо Коледа и си изреди желанията.Естествено кукли. Това й е играта в момента.Копира всичко ,което правя с Мимо. Heart Eyes
За Мимо поръча кола и камионче.
Ние имаме дървена шейна и се надяваме тази година да я използваме по-рационално от миналата. Peace
Като пишехме писмото се сетих за Берк и милото писмо, което беше сътворил миналата година. Hug Hug Hug Какво ли е написал тази година? newsm78

Лекси, давай снимки от сватбата, т.е. и от двете! Ще ги чакам с нетърпение! Peace
Радвам се,че си изкарала страхотно. Наистина се нуждаем от малко емоции, различни от бебешките. Peace

Катрин7, Бебе, съвсем се загубихте! Naughty Надявам се по-често да се разписвате при нас и да показвате малките бонбони.
 Peace

Калака, дано скоро си купите нов компютър! Praynig

Сега "отивам" да кача малко снимки.
Лека и спокойна нощ! Hug

# 177
Кали Мей, не са ли малки още за лаптоп  newsm78 аз съм извадила една стара клавиатура, по която да блъска, ама мойта разбира  се е по-интересна  Rolling Eyes

редактирам се - когато имаш време, добави и това в бибилиото, има ценно инфо за манджите и винаги актуално  Peace http://papa-bebe.com/

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 00:15 от vesela_

# 178
  • Асеновград
Ние имаме лаптоп и съм го прибрала,защото е за по-голямо дете,поне този,де- с научна цел е.Иначе имаме и друг,който само дрънка  Laughing
beqbie,точно тая къщичка,която в Хиполенд е 250 я взехме от Метро за 170  Peace

# 179
Краси, да, за тези лаптопи се сещам - те всъщност всички детски лаптопи са такива, а другото си е музикална играчка ...
е няма да се разберем с тоя чувал - все едно с въжета е вързан и омотан и така се увива с него ... Close сега му го махнах и така се изпъъъъъна, все едно незнам къде е бил вързан  #Cussing out няма да свикне и тва си е  Rolling Eyes другите как спят - нИзнам ... язък - пак грешни стотинки  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт