Отговори
# 180
  • ВИДИН, 10 км след края на света
аз пак по нощите да се включа  Flutter
въобще не знам какво да му вземем за подарък на Валентин. той въобще вече не се впечатлява от играчки, играе с всичко останало, не и с тях. а да дам камара пари и после да го подритвам и да се чудя къде да го дяна... кола си има, конче... обръща им внимание по 30 мин на ден  Crossing Arms
вече му направихме няколко ранни коледно-новогодишни подаръка с майка ми - по-скъпи маркови дрешки, зимно яке. и без това не разбира още какво е подарък  Crazy
и елха се чудя къде да настаня, за да няма инциденти  newsm78 късее ми мястото до телевизора, ще трябва да се Фане точна мярка  Mr. Green

# 181
  • София
Веси, аз за ето такова нещо си мислех нещо, не от другите, които са по-сложни и с образователна цел.
Сайтът е доста интересен, наистина. Вече е в Библиотеката  Peace !

# 182
Добро утро.

Аз да не повярваш по това време тук. Ама с дребната спахме до 9, направих й мляко и нещо си се кротна в кошарата, а аз използвам намалението  smile3508

Нашият латпоп е на Kiddieland и се казва "Моя първи лаптоп". Не успях да го намеря в нета и да го пусна, но ще го снимам и ще го покажа. Свири различни мелодии и си е точно бебешки. Има няколко животни със звуци, музикални инструменти, влак, кораб, автобус и числата до три, ама е на английски. Заиграва се с него  Rolling Eyes

Веси,
аз също не давам "грешни" пари за такива работи  Laughing Да спи в чувал ми се струва "мисия невъзможна" и не съм пробвала да слагам  Rolling Eyes Ами то шилото така се върти, вечно краката й са оплетени между решетките, а с чувала няма да може да си прави редовните упражнения  Mr. Green
Ставам, че ми свърши времето вече  Hug

# 183
Аз пък в Метро не видях къщичка Crossing Arms
Аз мислех палатка да му купувам,но той в Хиполенд така се метна върху една,че я събори и се отказах да му купувам такава.ама какво се учудвам,татко му пък нацели една детска боксова круша/е не силно де/ и тя падна и събори и други игарчаки.мисля,че вече няма да ни пуснат в хиполенд Rolling Eyes
Косето не мога да разбера какво му има,не е като -повръща по  1 път на ден и ака рядко 2 пъти.Иначе си хапва,играе си всичко точно.
Веси проббвай да му дадеш да трака по клавиатурата ,докато ти си пишеш на компа,така ще си мисли,че той сменя картинките,ние така правим.

# 184
  • Варна
Здравейте:-) Мойто чудо тази сутрин се събуди в 6!!! та сега рано-рано заспа. Не знам как ще нагласим режима днес, ама какво да се прави.Мислех да излизаме да играем, че днес много хубаво пече, ама шефа каза "нани".
Керилайн - много, много   Hug Hug Hug  от нас! От сърце пожелавам това да ви е било най-тежкото изпитание и след като го преминахте, само приятни и весели мигове!
Люси - много хубаво че и вие сте на път за оздравяване!
Bravy - препоръчах линола фет на Ани-бани, защото тя беше писала, че Влади има дерматитни проблеми. Това си е медицинско мазило и не знам дали е добре да мажеш Радостинка с него.Даже не е медицинска козметика, а просто мазило. Много хубаво омазнява, ама хубаво за нас с проблемните кожи...Ето това е листовката онлайн: http://www.bda.bg/bdias/3161s.pdf

Илиянче и нашия младеж така спи. направо се побърквам. По 15 пъти на нощ се обръща на всички посоки и се отвива. Слагане в чувал означава да се събуди веднага щом се опита да се мръдне. Така че просто го завивам и това е.

# 185
  • Асеновград
Ками, преди няколко седмици имаше промоция в Метро на тия къщички.Наистина доста бяха намалени,отидохме 1вия ден от промоцията и взехме последната къщичка  Crazy незнам дали след това са зареждали,защото доколкото си спомням промоцията продължава до средата на декември май,и едва ли всички са свършили за 1 ден  Shocked но пък след това ходихме 1 път и наистина нямаше  Shocked

Веси,и Ани не спи в чувалче,изобщо не съм купувала,имахме 1 по-малък,ами тя още като малко бебе не търпеше,какво остава за сега  Crazy И аз я завивам по 100 пъти на нощ  Crazy

# 186
И дреболина недолюбва чувалчетата - дори и да е заспала като се опитам да я вкарам вътре се буди с писъци  ooooh! Така, че я завивам n на брой пъти през ноща и гледам да не е студено в стаята   Whistling
Къде се загуби Ескарина  Thinking Да не започна и тя работа?

# 187
  • гр.Варна
Здравейте мами! Hug

И моят дребосък не долюбва чувалчета. Sick
Голямо въртене и после рев, ако го сложа в такова чудо.  Като се наложи го завивам и това е. Naughty

А Мимо за втори ден се буди към 8.45. #Crazy Това е хубаво за мен, че сутрин имам време за много неща, ама след това спи само по веднъж, за мое съжаление. Embarassed
Снощи се опитах да не му давам да суче веднага след като се разбуди, ама такъв рев беше, че направо ми дожаля.  Heart Eyes
Всъщност по едно време даже се ядосах на ината му, ама какво да го правя, мамин глезльо пак надделя. Явно ще трябва тати да си влиза в ролята на родител и да го дунудурка нощем. Naughty

Толкова е хубаво времето навън, а ние не можем да излезем. Много ме е яд, ама няма как, ще чакаме да поизбледнеят пъпките.

Прекрасен ден!  bouquet

# 188
  • ВИДИН, 10 км след края на света
при нас пък какво е гадно времето  Tired влажно-мъгляво, не повече от 5 градуса като гледам, но пак ще направим излизането де, няма празно. най-накрая стигнах до гинеколога, че все нямаше кой да ми гледа зверчето  Laughing
Валето само в чувал спи, върти се, търкаля се, обикаля кревата, дори се изправя с него, няма проблеми  Peace

# 189
Валето само в чувал спи, върти се, търкаля се, обикаля кревата, дори се изправя с него, няма проблеми  Peace

И ние сме така! Wink PeaceМного се радвам,че още от малка свикна с него,защото иначе не стига,че се будим по 100 пъти от рев,ами и още 50 за завиване...  #Crazy Stop

Такава къщичка за на двора е супер!Аз обаче за пролетта мисля да купя на Лизи някакъв надуваем център! CrazyМай ще й е доста забавно,като имам впредвид сега какво премятане е на спалнята!Ама не мога да ви опиша какво прави! CrazyКато маймунка е!Та в такова чудо мисля,че ще й е много гот! Mr. GreenА тук нямаме място,но при майка ми сме запланували пясъчник,люлка,пързалка... Peace

# 190
  • Гърция
Ние взехме на Стела палатка за именния и ден. Няма да ви казвам каква игра пада, постоянно се крие в нея, влиза, излиза, смее се глас и постоянно привиква вътре я баща си я мен. Палатката е тип шатра, отпред е с голям вход, отстрани има прозорче, а отзад също има изход. В голяма чуденка бяхме да взимаме ли или не, но решихме да опитаме и не съжалявам. Ако не и беше допаднала щяхме да я приберем за по-нататък. Къщите според мен лично са подходящи за къщи с двор, пък и ако на детето не му хареса или просто след време му писне да играе в нея, е по-обемна за прибиране.
Стела спи в чувал от тримесечна и тя като Валето, прави всичко с него, лази, върти се и се изправя, а и съм спокойна, че винаги е завита.

# 191
  • Асеновград
pebs,и ние така сме запланували  Wink за на двора-ние имаме страшно много място.Засега къщичката ,после пързалка,пясъчник ..за двора,ще си има детски кът  Peace

# 192
  • Бургас
Привет и от мен,
Много се радвам за Косето на Керилайн! Пожелавам им много здраве и усмивки за в бъдеще!
Люси, радвам се че Мимо е по-добре. А пък относно снимките нищо няма дамога да кача, най-много една две и то когато интеренета ми е по-добре, защото мъжа ми е снимал и няма една снимка на която да се вижда нещо. Просто се чудя как може да снима само гърбове, в далечината, тъмни снимки или в профил, най-доброто. Но нищо не се вижда и много ме е яд.
Аз много се чудя какво да взема на Алекс и той с нищо не се занимава. В хиполенд има някакви дъски за игра за 60 лв, но трябва да ги разгледам подробно.
Хайде до скоро

# 193
  • Асеновград
Ей това е много хубаво  Peace http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/4736 и аз съм ги гледала тия детски центрове ,има и други много хубави,с надуваеми пързалки,палмички...  Hug

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 14:18 от Красииии

# 194

И ние сме така! Wink Peace

а бе аз да не съм взела тесен чувал   Mr. Green ама те всички са еднакви, де  Wink грешката ми е, че не го слагах миналата зима, за да свиква, то пък тогава не се отвиваше  Whistling

гледам сега в Хипото - има интересни неща за малки и големи, а къщата на последната стр. като на Краси -  нещо подобно /някой питаше за нея/ ... http://hippoland.net/catalogs/chr2008/Christmass2008-full.pdf

Последна редакция: вт, 02 дек 2008, 14:40 от vesela_

Общи условия

Активация на акаунт