Отговори
# 30
  • Асеновград
Деси,честито и от мен  Hug и ние след 2-3 години може би   bouquet

Веси,не,не сме там. Живеем точно на излизане от Асеновград към Пловдив.Има една бензиностанция ( Чинар се казва) - точно зад нея е къщата, не сме точно на пътя,къщата е малко навътре,но си е гадно  Tired

Аз досега бях в Пловдив по магазините с майка ми,направо капнах.Бях й обещала 2-3 часа да отида с нея да си купи разни работи.Свекърва ми беше до Анито за 1 час,после мъжа ми -поне той си работи тук до нас и ми помага ,когато може,отскача да ни види  Peace Върнах се-Анито спинка  Flutter и сега като се събуди се оправяме и отиваме на рожден ден   bouquet

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора.

Ееееееееее това отдавна не се беше случвало.Пускам,после ще чета

# 31
Краси щях да те пропусна,да ти е жива и здрава майчицата и много да си помагате една на друга:)))
Деси с пожелания за много лека  и спокойна бременност и най-здравото бебче догодина Август Hug Hug Hug Hug
Мари,а новината от теб е прекрасна,да и е жива и здрава рожбата на тази майчица.
Илиянка,абе и аз се радвам,че има кой да ме отмени,че както сме сами тук...ама въпросът е принципен и  ми е любопитно дали при всички е така.Е поскарва и се от време на време,не я глези съвсем,ама общото заключение е това.

# 32
  • Асеновград
bravy, Hug Hug Hug, все си мисля  напоследък за теб,че се поизгуби   bouquet Много целувки за Радостинка  Heart Eyes
И на мен моя мъж много ми помага,много пъти съм я оставяла и се гледат без проблем.Така реве обаче като тръгва за работа  ooooh! ooooh!,нищо не я успокоява и само вика"Татии,татии" все едно аз съм някаква  Sick Sick Sick че остава с мен  Sick

# 33
  • София
Деси, честита ти втора чертичка, лека и безпроблемна бременност. Ние по такива въпроси не работим, още преди година казах "Стига" и ако по някаква случайност ми се случи, сигурно ще изпадна в паника. Не, че не можем да отгледаме и трето дете, но преди това най-малко трябва да се пренесем в по-голямото жилище, щото и сега си ми е бая тесничко.

Нашият татко ми помага само с това, че не ми пречи  Mr. Green До сега никога не си е позволявал да ме хока, първо - щото знае каква уста ще отворя и второ - защото много добре знае, че инциденти са неизбежни и се случват при мен, по простата причина, че аз го гледам.

# 34
  • София
Е, Деси, честита ти лентичка!  bouquet И заповядай в темата за породени деца в новия отчетен форум. Wink Аз пък снощи сънувах, че раждам за трети път Crazy, и пак момче, но пък затова много лесно родих. По принцип искаме трето, но след 5-6 год. и при други финансови времена. Confused

Беринка, дано на малкия юнак бързо му мине ръчичката и не се е стресирал. След като прочетох за случката пък с тенждерата, от вчера готвя и аз на вътрешните котлони (досега външните ползвах, по-удобни са ми сякаш). Но виждам, че и Дани се опитва да ги 'докопа' и да не стане някоя беля.

Мунка, и моят вика отвън на вратата като съм в тоалетната. Вътре не го пускам  Naughty, там са ми всичките препарати, а шампоаните и подобни са на ниско и не ми се ще да ги опитва.

Ленено семе и сусам мисля, че може спокойно да се дава. Помня, че на Емко му слагах смляни в кашите (ако не са смлени стомахът не ги усвоява и каквото влязло, това излязло  Mr. Green). Сега имам домашни орехи и съм смляла и като се сетя му слагам в кашата.

# 35
  • София
Този пост съм тръгнала да го пиша от 15:00ч.  ooooh! !

ДаниМакс, дано бързичко мине на Маринка венеца. И аз не мисля, че ще падне зъбчето!
Стискам палци и една голяма  Hug за вас двечките от мен и Тони!!!

Емук, радвам се, че се разписа  Hug !
Верно си е, че става доста по-трудно, когато има да се съвместява работата и гледането на дете, особено когато няма кой да помага! И при едното и при другото хабиш нерви, с тази разлика, че ако е в работата - няма смисъл!
На всички, които сте изнервени покрай натовареното си ежедневие, искам да ви кажа да погледнете малките си слънчица. С каквито и бели да ви ядосват, това са най-сладките моменти, които всяка майка заслужава да изживее и те се помнят цял живот. Само да са ни живи и здрави дечицата и да растат щастливо!

Краси, да е жива и здрава майка ти! Още дълги години да се радва на добро здраве, за да е около вас и да споделя щастието от прекрасната си внучка  Hug !

Мари, честито на приятелката ти   bouquet !
И аз мога да се похваля със същото, че моята най-близка приятелка, с която сме израстнали от деца, роди тази сутрин момиченце. Но за съжаление, бебчето се е родило с някаква инфекция и в момента е в кувиоз + лекарства. Всички се молим всичко да се оправи по най-добрия начин за мъничката душичка Praynig Praynig Praynig !

Мики, аз давам мед откакто навърши 1 годинка. За вечеря понякога му правя кисело мляко с обикновени бисквити (че не са много сладки) и мед. Понякога и за закуска давам по една лъжичка към кашата. Харесва се и нямаме проблеми  Peace !

Деси, ти направо ме зашемети с новината Hug ! ЧЕСТИТО, миличка!!!
Много лека бременност ти пожелавам и едно прекрасно братче или сестриче на Деян!
Надявам се да пишеш честичко как си! Развълнува ме много и ме налегнаха спомени!
Честито още веднъж   bouquet  bouquet  bouquet !!!

Ние за второ дете сме решили след 3-4-5 години. Искам Тони да може да разбира вече, за да му обясня какво се случва и да го приобщя от рано към новия член на семейството. Но това си е Божа работа, когато стане - тогава! С кеф ще си гледам и второ детенце, но дотогава трябва да сме си купили наш апартамен, че в момента сме на площ много по-малка от тази на Весето! Единственото предимство е, че изчиствам за по-малко от 30 мин.  Mr. Green !

Брейви, аз проблеми нямам с оставането на дребосъка на татко му. Както е при мен, така е и при него. Но ела го виж при баба му какви ги прави  Whistling ! Той я приема нея като детски център за забавления, само като я види започва да обикаля в кръг и да се кикоти неудържимо. Отлично знае, че там номерата му повече минават, отколкото при мен, а понякога дори проявява капризи към храната си, което направо ме  Shocked ! Диване!

Страхотна тема сте подхванали!
Тони, слава богу, мога да го оставям в кошарата и там да си се заиграва. Както казах вече, при нас е адски тясно и поради тази причина и аз няма как да обезопася всичко. Банята и тоалетната за него са табу, защото там са всички забранени препарати. Когато го пускам да ходи из вкъщи, непрекъснато е под строгия ми контрол и поглед. Добре, че хората са измислили Baby Einstein, че като му пусна някое от тях, мога да изчистя, пусна пералня, простна, сготвя и т.н. домакинстване. Сутрин гледам да е винаги навън; количката все още я уважаваме и понякога дори ме изненадва с някоя дремчица навън, но вече все по-често го извеждаме без количката  до една градинка с люлки и пързалка, само го оборудваме с "прохождащите" вързалки за всеки случай.
До магазина ходя основно аз, защото мъжо още не си е взел книжката от КАТ  smile3511 (при изкаран шоф.курс преди 1 година) и все аз с колата правя пазар. Когато отивам, някой (татко, баба, леля) остава при Тони. Когато не мога аз да отида до магазина, пращам баща ми! Но след 10-те летни дена, в които абсолютно сама си го гледах, повече с Тони (докато не започне да се води за ръчичка и да кротува) в магазин - НЕ  Naughty !

Хайде изписах се  Mr. Green ! Следващия път - след 3 страници, както съм станала "редовна"  Rolling Eyes !
Цунки на всички   bouquet !

# 36
Ески-разсясни ми моля какво е "Голямата игра"?

# 37
Мари, честита рожба на твоята приятелка! Да им е жива и здрава    bouquet
Краси, честита рожден ден на майка ти   bouquet Да ти е здрава, много щастлива и да и се случват само хубави неща   bouquet
Деси, честито  Hug Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и едно здраво бебе на финала  Praynig
Веси, какво точно те смущава в семената? От 10 месец някъде аз давам ленено семе - смляно, сусам, слънчогледово семе - сурово и печено, тиквено семе - сурово и печено, орехи, бадеми, кайсиеви ядки и лешници. Обикновенно миксирам ядките меля ги и дреболина яде с лъжицата, но понякога иска и да ги ръфа  Peace Отделно правя едни мързеливки, които отгоре ръся със сусам и ленено семе.
Мики, и аз давам мед откакто малката навърши 1 година. Тя не обича да го яде чист - мисля, че й идва много сладък, но в чай или меденки например си го хапва  Peace
Кали Мей, и аз пиша откакто е пусната темата  ooooh!

# 38
  • гр.Варна
Деси, честита радост ,миличка! Hug Hug Hug
От сърце ти желая много лека бременност и още по-леко раждане! Peace Peace Peace

Кали Мей, ще стискам палци бебчето на твоята приятелка бързо да се оправи и скоро да се приберат у дома и да си гугкат щастливо!  Praynig Praynig Praynig

Аз бих родила още едно и то още сега, но както каза и Аня при "по- добри финансови времена". Не,че сме останали гладни или боси, ама да мислиш всеки ден как ще е утре, не си е работа. Thinking

Моят дребчо вече стабилно се е опъпчил. Дано е спокоен през нощта и да не вдига Т. Praynig Praynig Praynig

Лека и спокойна нощ! Hug

# 39
  • София
Аз бих родила още едно и то още сега, но както каза и Аня при "по- добри финансови времена". Не,че сме останали гладни или боси, ама да мислиш всеки ден как ще е утре, не си е работа. Thinking
Мда, и ако не дебелеех толкова при бременностите, вече щях да съм бременна.

Мед давам от 2-3 месеца. Главно в чайче, или в кисело мляко с ов. ядки, или като КалиМей с кисело мляко с не толкова сладки бисквити.

Дани днес се научи да се катери по мебелите (досега се случваше, ако има някоя по-голяма играчка или нещо друго да ползва за стъпало). И Емко му показа ключа на лампата, та от фотьойла се катери на подлакътника, за да светва и гаси лампата. Просто тази вечер с батко си обърнаха всичко наопъки за 2 часа, накрая ги оставих да правят каквото щат. Whistling

Else, и аз правя едни мързеливки Simple Smile, само че ги ръся с ким. Добре, че ме подсети, в събота може това да им спретна за закуска.

# 40
  • Асеновград
Благодаря  за поздравленията за майка ми  Hug Hug Hug

Кали,дано бебенцето на приятелката ти се оправя по-бързо и да си го прибират живо и здраво вкъщи  Praynig Praynig Praynig
И аз всеки момент чакам "включване" от една от моите най-близки приятелки.Термина й е 10 декември,та сме в очакване  Crazy Crazy

Люси,дано ноща ви е лека,и дано Мимо изкара леко шарката Praynig Praynig Praynig

Лека нощ   bouquet

# 41
Kally May сега видях, че си ни сменила снимката  ooooh! Такъв съм заплес! Едно огромно  Hug и благодаря! Дано момиченцето на приятелката се оправя бързо!

Деси, честито и от мен! Завиждам ти!

Мари честито и на твоята приятелка!

Само да се изкажа и аз по темата за работата + дете (или две). Аз по стечение на обстоятелствата така и не спрях да работя. То разбира се и работата ми го позволява - пренесох един куп папки вкъщи, компютър, принтер, програми и "офиса" е налице. Но...... все повече ми писва напоследък. Сутрин като станем все едно бомба е паднала, ама то аз нали съм си вкъщи. Освен това като съм у дома се очаква да готвя и за обяд и за вечеря. И накрая тъкмо съм разпънала бумагите и Андреа дойде да "разтребва". Докато се усетя и вече е обяд и баткото се прибира от училище. Домашните ги пишем все още заедно! Не ми спори и това си е. Мечтая си да се наконтя сутрин и да отида на работа, че то така у дома никой не ми вярва, че се уморявам. Крепи ме мисълта, че някога ще бъда горда майка от постиженията на децата си.

# 42
  • морето и сините вълни :)
Аз да се запиша само,пък  утре ще ви обаждам  какви ги творим,когато,чистя готвя и т.н. Crazy Crazy

Че сега много ми се доспа
Видях че има и бременно мамче
Ха честито Peace Peaceлеко,и меко бременеене.....  bouquet

Хич неща и да се замислям на тоз етап за второ..ЕЕе Влади като стане 1-ви клас,тогаз   ще ми дойде на акъла за 2-ро.неща две бомби вкъщщи и аз да се чудя как да ги опазвам да не гръмнат...(ако ми разбирате задните мисли Joy Joy Joy Joy)Щотот тогаз ще стана Crazy CrazyЛуда Мара Crazy Crazy Crazy

# 43
Добро утро!

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 09:38 от pebs

# 44
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/852/1051627237.GIF

и аз така искам ...  Whistling

Пебсче, ти изпи първото кайвенце и пусна второ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт