Отговори
# 45
Дабрютро! Пебси мерси за кафенце  Simple Smile

Дзак на бързо да пусна смешка http://store.fmi.uni-sofia.bg/temp/level.html

# 46
  • Асеновград
Мунка,направо ме разби  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha много добре ми дойде за разсънване  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 47
# 48
Хе-хее!Мунка,супер е!Най-ми хареса след 1 година!Нали имам слабост към котки,особено космати! Crazy
А тъкмо и аз исках да пусна нещо смешно! Grinning
http://www.smeshki.net/index.php?option=com_phocagallery&vie … 17:&Itemid=53

Веси,хвана ли ме? Blush Ама щото винаги пускам първото,което ми хареса,пък сега даже намерих едно с маймунка и исках за Мунка да я черпя,обаче не ми се отвори,та накрая викам-'айде ,това ще е! Joy

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:07 от pebs

# 49
  • Варна
Добро утро и от нас Simple Smile
Беринка,твоя Ерай това не може да го е направил.Просто не вярвам!Аз по-кротко дете не съм виждала,бе!Оф, миличкото,много ви съчуствам-дано по-малко да го боли и бързо да забрави уплахата... Hug 
Инче-повторение, но не мога да се сдържа-невероятна си! Възхищавам ти се за фантазията и ентусиазма!  bouquet  bouquet
Люско, как се справяш мила?Още ли си сама на фронта? Hug
Деси, честито и лека бременност Simple Smile
Кали ,какво е Baby Einstein? newsm78
Ние направихме серумно изследване за атопия. Беше голям кошмар, 10 минути не могат да вземат кръв на Кайче (взима се от вена). Спукаха му веничката, Пищя горкото като за светвно,аз рева с него...какво да ви кажа-голяма картинка.Обаче вчера излязоха резултатите и съм много щастлива - отрицателни са!Направо камък ми падна от сърцето.Сега продължаваме с изследванията да разберем от какво са тези обриви...

# 50
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01.swf айде като е тръгнало на кафета ... моля не забрвяйте да пуснете монета в автомата и да си приберете кафето  Wink звукът на колонитеееее

# 51

Joy hahaha Joy

Веси,тва ще го пусна на мъжа ми,той е фен на кафето от машини! Laughing

Последна редакция: пт, 28 ное 2008, 10:23 от pebs

# 52
  • Асеновград
Къде ги намирате тези неща  hahaha Joy

# 53
  • гр.Варна
Добро утрооооооооооо! Joy Joy Joy Joy Joy

Не мога да си събера устата от усмивка! Laughing Laughing Laughing
Страхотни постове! Наистина ме развеселихте,момичета!
Благодаря!  bouquet

Поспаланчице, не съм сама ,мила! Peace
Моят мъж не само,че не замина, ами и си остана вкъщи-компенсация.
И съответно от него ред не мога да взема на компа. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Но поне имам помощ 24 часа в денонощието. Praynig
Радвам се, резултата от изследванията е добър. Hug
Естествено, съжалявам,че Кайче са го подложили на такива мъчения, но поне сега сте спокойни. Peace
Спомням си като бях с Валя в болница,докато и сложат апоката в главичката имах чувството,че ще ми се пръсне сърцето от мъка.Бях готова да ги линчувам  #2gunfire #2gunfire #2gunfire!

Нощта ни мина доста неспокойно. Мимо се събуждаше през половин час и сега съм като мълниеносен облак. #Shocked Но поне той си спинка спокойно сега. Heart Eyes

Прекрасен ден на всички!  bouquet

# 54

И аз! И аз! Ако може един сега, веднага и после всеки ден  Whistling

Мунка,  hahaha Joy Joy

Страхотно настроение има в темата днес  Hug

Поспаланка, много е хубаво, че резултатите са отрицателни, въпреки всичко, което описваш! Сигурно камък ти е паднал от сърцето! Това е официалния сайт на Baby Einstein. Ако ти хареса идеята в разни торенти ги има нещата  Peace

ЛюсиHug Дано по- бързо му минава на малкия сладур  Praynig Praynig Praynig

# 55
  • София
Гледам нещо сте се размечтали, кафета, масажи и т.н. Както е петък може да намекнете на половинката да ви уреди с по едно размачкване на кокалите  Crazy

Люска, дано леко го изкара Мимо обривчето, да минава и да го забравяте.

Веси, май ти пита за детското мляко Сердика. Не знам колко е качествено, но поне на вкус е супер.

Поспаланка, радвай се на хубавите резултати, иначе неприятните моменти са неизбежни.

Аз след малко заминавам да релаксирам.

# 56
И аз стискам палци обривчето на Мимо да изчезне бързо и детенцето на приятелката на КалиМей да се стабилизира бързичко и да не стои вече в кувиоз.

Поспаланке,не ти завиждам какво си изживяла Hug Hug HugНикога повече подобни тревоги.

Темата днес е изпълнена с позитивизъм Joy hahaha . Все такава да бъде,много е готино!!!

Кали,приятна почивка:))) и готини емоции желая от сърце.
А аз се настройвам за купон довечера.

# 57
Оооох и аз имам нужда от един як масаж. Утре може да я свърша тази, обаче незнам кой ще ме вземе без записване newsm78

Кали, стискам палци на приятелката ти скоро да са си в къщи заедно и да се радват на щастието си!

Мимо и той бързо да се оправя да не притеснява мама Praynig

Завиждам на всички които отиват на релакс или купон Twisted Evil  bouquet  bouquet  bouquet

# 58
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Много смях, много нещо  hahaha Joy

# 59
здравейте   Sunglasses

http://www.youtube.com/watch?v=pw3MPhFv324

айде нещо и от мен  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт