Отговори
# 60
  • морето и сините вълни :)
Веси,ама твоя хубавец голяма фурия бе Crazy CrazyЧе ти нищо неможеш да вършиш от него
Аз пък най  нагло се заклещвам в бокса и Влади ми прави напук като се катери на дивана и аз изтръпвам да не се хвърли от там #Crazy.И тогава бързам ,ще си натроша краката  направо.
Инъче  си чистя спокойно било със прахосмукачак,стирка и  всичко друго.Естествено Владимир е  плътно залепен  я за кабела я да бие прахосмукачката,след като му писне,хуква из стайте и аз каквото съм подредила се събаря наново #Crazy
И с две думи  се въртя в омагьосан кръг.Аз оправям той след мен разхвърля.Избърсах си стъклената маса  в хола и няма и 2 секунди дойде и си залепи ръцете.Сякаш знаеше че е лъсната  и нарочно дойде.

Люси,явно доколкото разбрах Мимо и той се е ошарил Tired TiredГадно..дано бързо ви  минава само..
за сега толкова от мен  bouquet

# 61
  • Варна
A-a-a Люси, бравос! Добре са се развили нещата, поне в този аспект.Ади сега и да оздравяват мъниците и да почват по-ведри дни Simple Smile Аз съм пропуснала, но покрай нашите неволи прочитам през 2-3 дни последната страничка...
Else-мерси Simple Smile -  аз мислех че е игра някаква, а то било филмчета Simple Smile
Кали, радвам се и още как  Laughing И да-наистина съм по-спокойна след изследването въпреки преживяния ужас. То беше натрупване на негативни емоции, защото освен това,че детето се мъчи не ми излизаше от ума страхът от това какъв ще е резултата.Изобщо цялата бях едно кълбо от нерви.....Абе, който не го е преживял само той не знае. Това да ти е болно детенцето независимо от какво е най-гадното нещо....
Много ми е приятно при вас, макар че рядко се появявам, винаги намирам подкрепа.... Hug Hug Hug
Ооо, да се похвяля - моето чудо най-после започна да заспива само!Не само че не на ръце, ами сам в стаята. Слагам го в леглото и той ми маха за чао!И след по-малко от 10 минути е отлепил. Направо не мога да повярвам. Мислех, че никога няма да доживея. Имайки предвид,че до преди 10-тина дни се приспивахме на ръце, направо голям напредък бележим...Преди малко за пръв път заяви желанието си с думи. Аз му давам да яде, а той ми вика "нани". Отказа да яде (това не за пръв път де), но категорично заяви че искал да нани.На всяка подадена лъжица вика "нани" и не си отваря устата  Laughing Сложих му пижамата и взе да пее от кеф. За 5 минути заспа Simple Smile

# 62
 Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Е уморихте ме от смях днес  Joy
Много готини снимки и клипчета  Hug

Поспаланка, браво на вас. А ние вече официално се приспиваме в люлката  Close Такъв рев му дръпна на обяд, спи и се, затварят й се очите, а не иска. И естествено наш тати е главен виновник, защото два дни така я е приспивал и резултата е на лице. Уж нямаше да се оплаквам ............  Embarassed

# 63
  • ВИДИН, 10 км след края на света
ПОСПАЛАНКЕ, много ти е сладко зайчето на снимката  Heart Eyes

и Валето сега трудно заспа, но при нас причината е друга. хем му се спи, хем му дадох сутринта една "нова" кола на батерии с дистанционно (без дистанционното разбира се). и ту мрънка да си легне, ту го гложди и ходи при кошарата да си поиграе  Joy глупоча дребен  Mr. Green
сега още спи... кога ще "обядва" не ми е ясно  newsm78

# 64
  • София
Люси, май е по-добре, че и Мимо се е ошарил, поне да знаеш, че е минало и заминало, дано я кара леко. Hug

Ей, днес се нагледах на готини клипчета. Party Joy А това с котките за кой ли път го гледам днес и се хиля.

На мен снощи ми се запуши мивката, т.е. канала и всичко от мивката отиде в пералнята (която переше). Опитах се да я отпуша с Тубофло, то и то отиде при дрехите. Sick Накрая ги извадих с мизерната вода, че и мивката пълна с чинии, не мога и съдомиялната да пусна, щото и тя изхвърля водата в мивката, абе мизерийка. Сутринта рано-рано докато Иво не е излязал бях във Фантастико за още Тубофло  Crazy и пак не можах да я отпуша, довечера чакам наш приятел ВиК спец. Whistling

Приятен уикенд  Hug, че рядко успявам да се вредя събота и неделя до компютъра, вече и Дани идва да цъка, имаме вече 2 мишки на компютъра, пуска диск с филмчета, бутат се с батко си (КалиМей, мерси още веднъж за програмката!  bouquet).

Отивам да сефтосам новите гуми на колата и да напазарувам хубаво за следващия месец. newsm71

# 65
  • гр.Варна
Не мога да повярвам ,че от 15:40ч. никой не е писал. #Crazy
Ами да се  разпиша аз преди лягане.

Благодаря ви,момичета, за милите и окуражителни думи.  bouquet
Доста неспокоен е Мимо и вече вдига Т, но като му дам да суче се успокоява. Толкова много пъпки не бях виждала. #Crazy Особено главичката и личицето му са осеяни с пъпки и то доста червени. Много ми е тъжно да го гледам така, ама това е-живот! Няма как да го избегнеш! Naughty

Аня, съжалявам за неприятностите със запушената мивка! ooooh! Дано приятелят ви тази вечер я поправи, че си представям какъв ужас изживяваш в момента. ooooh!

Иначе , си запазих час утре за фризьор да се боядисвам.  Peace
Колегите ме поканиха на новогодишен банкет (тъкмо ще съм с нова глава). Най-важното е,че мъжо няма нищо против да гледа децата аз доктато се забавлявам една вечер. newsm68
А толкова отдавна не се е случвало, че имам чувството, че ще гледам като гърмян заек. Mr. Green

Лека и спокойна нощ на всички!  bouquet

# 66
  • Асеновград
Охх,завърнах се най-после вкъщи  Crazy
Много весело днес в темата  Laughing
Аз днес бях малко на разкрасяване  4470 бях на фризьор,оправих си най-накрая косата,че ми беше ужасна вече  Rolling Eyes че и едно бритонче си пуснах за разнообразие  Crazy

Отивам да лягам   bouquet

# 67
Хехе-хеее!И аз утре имам час за фризьор! Flutter
Да не сме се наговорили нещо! Laughing
Красиии,чакаме някоя фотосесия с малката кукла,та да видим и теб! Flutter
Аз няма да си правя нищо ново,както обикновено!
Ще опитам и на Лизи бритона да резнем малко,че й бърка в очите!Ако позволи де! Whistling

# 68
Брех, утре всички ще са много красиви  Flutter
Люска,   хубаво е да потренираш с танците, че сигур всичко си забравила  Mr. Green А пъпките при шарката ситни с връх ли са? а бе колкото и да ти е кофти, поне да го отмяташ като вариант за вбъдеще  Tired
Аня, ако с едно тубофло не ти се получи - трябва да се отвори ... аз си мисля, че тубофлото с топлата вода по действа
аз освен да хапна 1 царевица, с 2-3 мандарини ...  Whistling петък вечер -  купооооон ... мъжо отиде да лочи, хлебарката заспа, аз освен да се наплюскам  Sick

# 69
и аз сигурно утре ще мина до фризьорката ми да ми рапне бретона, че вече ми е израстнал и не стои както трябва, почна да бяга на две страни  #Silly
мен тая година нещо ме пропуснаха на последния фирмен банкет, сега ми е интересно за новогодишния ще се обадят ли (щото шефовете са мааалко гузни за една работа и се сдухват покрай мен  Crazy )
днес ни отвориха и първия мол, та утре ще ида да зяпам и аз що е то  Mr. Green и без това днес обявих официално час на смъртта на чопъра ми, трябва нов, че съм загубена без него ooooh!
отивам да видя мъжо какво ми е Уготвил   chef

# 70
  • София
Аз пък току що се завърнах от суши-бар, където бяхме със сестра ми. Обърнах и едно мартини и след малко се трупясвам в леглото, че тоя час 5:00 сутринта трябва със закон да го забранят за ставане  ooooh! ! Като на капак, Тони спа само 1 час следобяд и аз изобщо не можах да отпочина. Утре дано наваксам сън  Tired !
Бебчето на моята приятелка е по-добре от вчера, но тя милата е била на системи, защото е припаднала след раздвижването. Поне като се чух с нея по обяд каза, че вече се е изправила и е направила няколко крачки; звучеше много по-добре. Дано утре вече всичко да е на ред  Praynig !

Поспаланке, искрено се зарадвах на добрите новини от теб за Кайчето! Много ГУШ от нас с Тони!

Голяма веселба сте спретнали в темичката днес  Joy ! Посмях се искрено!
Хайде, ще чакаме снимки на разкрасените мами утре  Hug !

Целувки на всички и лека нощ   bouquet !

# 71
Куши  Shocked вий сте по-зле и от нас  Mr. Green то бива късно готвене, ама то пък вашетооооо  Shocked  hahaha

# 72
ВЕСИ, ние винаги сме така, готвим и ядем по нощята. после по креватите, и се чудя защо задника ми все голям... кога да храносмилам  hahaha ooooh!

# 73
Добро утро!
Поспаланке-много е хубаво,че детенце заспива самичко,вече е голямо момче Hug
Аня-аз отпушвам с Мистър Пропър Гел,но май действа при много запушени мивки,ние на село имахме една,ама на многото много запушена,гела я отпуши,но тук на по-малко запушената не подейства много.

АААА котките вчера обиколиха всичките ни офиси,даже на шефката и човешки ресурси ги пратих Mr. Green
Аз вчера имах ужасен ден на работа,до 20.00 часа стоях и умувах едни казуси,накрая си тръгнах и оставих за понеделник,поне няма да съм толкова уморена.Прибрах се,а малчко приспан,хванахме се с мъжа ми и с неговите приятели и отидохме в един много хубав ресторант,а аз за да разпусна,така се нажулих с ракии,че сега CrazyИ след малко тръгваме за Варна,Косе остава тук,а ние малко на шопинг,че във Варна ен съм стъпвала 10 години.А и мъжо обеща подарък,дето не ми донесе нищо от Норвегия,а и се надявам за Косе НГ подаръци да намеря,че тези магазини тук са ми омръзнали.
Лек ден на всички и дано и днес тук цари весел дух!

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 09:39 от Kameliya

# 74
Добро утро и здравейте Hug
Да се разпиша в темата-нашата дъщеря е родена на 10.09.2007

Общи условия

Активация на акаунт