Мама чака и мечтае,но до ФЕВРУАРИ трябва да потрае

• 14 848
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
Тумпи и honey_007 Добре дошли при нас.

# 121
Здравей daya9!!!! Stop
Благодаря ти за бързия отговор, знаеш ли нещо за доплер кога се прави правило се и някакво друго изследване при което се слушало сърчицето на бебето дали изпитва някакво страдание...

# 122
Фокси изпратих ти ги! ХУБАВ ДЕН Hug Hug Hug

# 123
yanast , duhi-puhi ме покани да отида,обаче аз и да отида като нямам представа за какво става въпрос,пък и като незнам нито какво да питам,нито пък мога да си го представя без налично бебе в ръце...за какво да ходя newsm78 Може би другия път,вече с бебенцата...тогава поне ще имам ясна представа за какво отивам.Сега и да отида нищо няма да вдяна...Иначе сигурно ще е супер срещичката...но ще гледам като теле в календар hahaha Благодаря ти за инфото все пак и за вчерашното ЛС Hug

# 124
Здравей  Албена13 !!!
 Здравей vasi__k !!!! Grinning
Чудя се дали някои от вас дали ще ражда в Тина Киркова???? newsm78

# 125
Момичета ей сега разглеждах снимките и се сетих, че Deskata не е наминавала от много време, както и Rylie.  newsm78

Някой да има някакво инфо?
Деската я видях преди няколко дни в един друг форум,но не помня в кой... newsm78

Здравейте!!! Колко мило, че сте се сетили за мен!!! Ние сме добре с бебка, тази седмица ходихме на преглед и засега всичко изглежда наред, само, че лекарят бая ме смъмри затова, че дотук съм качила цели 10 килограма. Много било и вредяло на бебето  Shocked явно тук в Белгия стандартите са други Rolling Eyes

Съжелявам за проблемите ви Hug Hug Hug колкото и да ви е трудно, бъдете оптимисти, никога не се знае какво може да се случи в бъдещето, могат и да се завъртят нещата.

Гейа, сигурна съм, че новата година ще е много добра за теб!

Фокси, горе главата, мила! Ти си страхотен човек и вярвам, че въпреки трудностите ще бъдеш страхотна майка!!!!!

# 126
Здравей daya9!!!! Stop
Благодаря ти за бързия отговор, знаеш ли нещо за доплер кога се прави правило се и някакво друго изследване при което се слушало сърчицето на бебето дали изпитва някакво страдание...
Тук такива неща едва ли ще ми правят, но може би в София се правят, софийските мами вероятно ще ти дадат по-добра информация. А доколкото знам вече доста мами от отбора са се ориентирали към Тина Киркова.

# 127
Rylie   Ами и аз съм +10 вече... Ами нали сме в 7ми месец... може ли да сме +2кг??? Еххх че гадна работа.  Ти няма да се ядосваш.  Всички сме приблизително + толкова.

# 128
Аз съм + 12 и страшно много ми се яде, нищо че имам зверски киселини от почти всичко, което хапна...

# 129
...след осигуровки дели се на на дните работните които са за тези 6 месеца и на 6 и така ти се получава на ден една сума . По същия начин се смята и бруто и НОИ взима по малкото като ставка и на база на тази сума на ден ти се плаща 90% от нея като ще се получава всеки месец различно защото месеците са с различен брой дни.   bouquet
Какво имаш в предвид под "..и на 6..."? нали след като раделиш общата сума на работните дни за 6 месеца се получава някаква средно-дневна надница защо ще делиш отново на 6?

# 130
И аз, и аз много си похапвам  Confused Райли, тук гоним стандарта "яка българка"  Joy

Honey, за първи път чувам за такова изследване  Thinking ако разбереш нещо повече - свиркай  Simple Smile

Моите киселини са на приливи и отливи. Имам моменти, в които съм ОК, има и такива, в които 2-3 дни изгравям. ВЪпроса е, че не мога да им хвана някаква закономерност.

Тифани, много яка история  Simple Smile

# 131
Здравейте сладурки!
Добре дошли на Тумпи и honey_007 надявам се тук да се чувствате добре,едни сладки бебоци ви желая.
Момичета, не е истина направо колко близки ви чувствам,благодаря ви че ви има Hug Hug Hug
Бобси, да ти е  жив и здрав рожденика...и много да те слушка,теб и бебко.
Албенче,едно въпросче имам ....ти като излезеш в почивка как ще ни пишеш Simple Smile Simple Smile Simple Smile надявам се да има начин......извинявай ако съм нахална Hug
На всички един прекрасен ден.

# 132
Добре дошла Honey 007!
Ммоми4ета,моите контракции взеха да ме притесняват,затова днес отивам на лекар.През целият ден съм ок,припкам натам насам,може 1-2 пъти да ми се втвърди корема,но без никакви неприятни усещания.Но дойде ли време за лягане през ноща,легна ли си в леглото и започва  да ме стяга корема и да понаболява като при цикъл/но не толкова силно де,но все пак неприятно/Та така около 15-20 минути понякога и по-малко и на сутринта пак съм свежа и пъргава без никакви оплаквания. newsm78И това се повтаря всяка нощ вече 4-ра,5-та поред.Сякаш си има график....Някой има ли представа защо и какво може да е.Контракции са,но защо болезнени,а после изчезват яко дим.
Та това ми е притеснението сега и в 3 съм на док.Ще пиша пак.

# 133
 HugЗдравейте мили и сладки мами! Hug Още в наалото Ви споделих, че дори и да не бях част от Вас, адски много ми помагахте, а сега се убедих , че сте и много борбени и силни! Уважавам такива хора и горе главата на всички. Нищо повече не мога да кажа, защото от всичките мами има страхотни постове и само мога да ги подкрепя, особено Mama Z  bouquet Hug
 welcome на новите мами и Честит рожденник на bobsy txtloves luvbed 1dating - от всичко това по-много и  супер готино беб4е да ви радва!
wondetedy7 сериозна конспирация и от твоя страна! Обадила си се на точния човек, но и моя жокер беше доста силен smile3521 newsm03 Радвам се за хубавите ти резултати и ще ми е приятно да се видим скоро да си побърборкаме, щото май и термините са ни близки  newsm44
Пожелавам на всички супер ден, дори и толкова мрачен да е той, а мен ме чака  fight fight в една банка, където си правят каквото си искат с моите пари4ки, но а зняма да ги оставя!
Много цунки   love001  love001  love001  love001 newsm51 и  mrstraetz и до скоро!

# 134
Здравейте! Нямам представа колко теми съм изтървала  newsm78
Влизам само да ви кажа, че за сега сме по-добре - в сряда бяхме на ЖК. Контракциите намаляха, но оставаме на хапчета и строг режим (това леголо ми иде да го изяммммм с чаршафите и възглавниците...). Тежим 1.300гр.
А за моите килограми  #Crazy луда работа... и аз немога да им хвана спатиите вече - много качвам, ама и много свалям-   
-11кг. +16кг. С две думи започнах от 51кг. сега съм 56кг. и с тези кисилини  #Cussing out мога да отида да раждам на 51кг.
Много ми липсвате  Weary, ама няма как трябва да лежа.

love001  preggo     love001

Общи условия

Активация на акаунт