Коремчетата проличават вече в очакване на ЮНСКОТО човече! Тема№8

• 14 281
  • 289
  •   1
Отговори
# 105

Ето ги и  нашите красоти -  Фифи и дъщеря й Фия. След много опити успях да ги публикувам  Grinning Някой знае ли как се вмъква снимка, която е в компютъра, а не в интернет?

Тук е пълно със страхотни мадами - гордея се с вас!!! Simple Smile
 Мацки, не само, че сте добри хора, но и сте красиви - гледах ви снимките и много ви се радвах!   bouquet

Опитвам се да си публикувам MySpace-a сайта за постоянно, ама и това не ми се получава - можете да видите повече от мен в :

http://www.myspace.com/katerinachonova

Последна редакция: сб, 29 ное 2008, 23:47 от KaterinkaM

# 106
  • Варна
Ще ми пратите ли паролката за албумчето да ви видя коремчетата и да си кача снимчица  Grinning

# 107
И аз най-накрая качих наши снимки. Във вторник сме на лекар и ще кача и на бебо( живот и здраве) Peace

# 108
Добро утро, момичета, май аз съм най-ранобудната!

Да ви почерпя по случай именния ден на моя приятел- Андрей е

За съжаление, го пратиха в провинцията по работа и няма да празнуваме! Sad Цял ден ще си кукувам самичка, добре, че вас поне ви има!! Hug

Катеринке, страхотни котки имаш, каква порода  са, нещо между ангорка и сиамка ли??

# 109
  • Плевен
Добро утро, и аз искам да почерпя, че моята сладка Андреа е именничка.   party002 Gift  costumed034 Tada newsm38

Нямам време да слагам снимки ама всеки да се почерпи каквото му душа иска, че трябва да ходя да я взема от баба и и да започваме приготовленията за днешното тържество. Приятен и усмихнат ден на всички!

# 110
Честит имен ден на малката Андреа !
Да расте здрава, усмихната и много да ви радва.

Честит имен ден и на Андрей на somebody!

# 111
Честит имен ден на Андрея и Андрей! Нека бъдат здрави и да радват любимите си същества!

Somebody и аз вчера и днес съм сама - милото е на фирмено събиране(предколедно), но няма как Simple Smile

# 112
За съжаление ще трябва да отпишем от списъка още една от юнските мами  Cry
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346826.0

# 113
Честит имен ден на всички именници! Да носят със здраве, късмет и любов името си!  bouquet
Новата темичка е супер.
Аз докато се наканя да се разпиша вече толкова много сте изписали. Метнах и аз коремчето в албучмето.

# 114
Добро утро и честит празник на всички именници! Да са ни живи и здрави и много да ни радват!
Нещо е много депресиращо времето в София с тая мъгла! И моя приятел има малко работа и изчезна за няколко часа, а добре, че ви има вас да се поразсея малко! Хубав и усмихнат ден на всички и весело изкарване на празника на именниците!  smile3525

# 115
ayas  Blush изчервих се от  комплимента  Simple Smile мен пък можеш от сега да ме броиш като фен №1 в твоя фенклуб като почнем да обсъждаме кърменето  Simple Smile Simple Smile

tаnka80 радвам се, че помагам, дано съм полезна. А от кое масло точно си купи. Аз лятото пробвах на Икаров, но нещо не ми хареса как ухае - на нищо. Сега си взех от аптеката едно - ето това http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&c … products_id=21702
и ми мирише много приятно. То е био, студено пресовано, става даже и за готвене.

А днес прочетох това :
Cocoa Butter: Triglycerides of fatty acids made from the beans of the cacao tree (Theobroma Cacao). Cocoa butter is a superb emollient that softens and protects chapped skin, relieves irritation and diminishes signs of wrinkling and stretch marks. It is also helpful as a binder or thickener in natural cosmetic formulas where chemical thickeners are not used. It has a sweet chocolate smell.
Смятам да си намеря и малко какаово масло, а също да добавя малко то някое от тези - сусамово, жожоба, макадамия, пшеничен зародиш или други и да разтопя всичко на водна баня и да го смеся. От течните масла ще се получи по-мека консистенция от чистото кокосово масло, (какаовото също е твърдо) пък и ще е още по-полезно действието.

ето ми източниците на информация:
една моя любима марка козметика - описани са  всички съставки
http://global.burtsbees.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDis … 101&langId=-1

и http://www.makeyourcosmetics.com/recipes/viewrec.asp?id=9&cat=mommy

somebody на един приятел са и вече са големи. Подаряваха ми едното, но мисля че да затвориш такова голямо куче в апартамент ще си е наказание за него пък и съм на квартира. Но прекарах този ден с тях цели 5 часа в игри и ми изпълниха душата. Още се усмихвам като видя снимките.

*Слънчице
*  преди когато сам пила мултитабс след едно боледуване установих, че има един витамин, който много дразни стамаха, не знам кой точно и може би го има и в твоите витамини. На мен ми се повръщаше също и ги спрях. Май доста майки във форума се оплакват че им се повръща от витамините, мисля че тази е причината. Най-добре да не се пият на гладно.

KaterinkaM мен пък ме има във facebook. Като откриеш как става да го публикувам се обади  Simple Smile

Франческа много ми е мъчно, като се случват такива неща, защото знам какво е. Дано не губи надежда и всичко е наред следващият път.

И накрая честито на всички именници  Simple Smile
Много написах но след малко като стане мъжът ми и пак ще окупира компютъра за цял ден, както стана и вчера, та се постарах да отговоря на всички  Grinning

# 116

За всички именици, да са ви живи и здрави и да сте мнооого щастливи заедно!!!
somebody, купихме мама Фифи (вдясно) като неекстремна персийка, но само характерът й и големината й са на персийка, иначе си прилича външно на ангорче. А бебето Фия е с баща чистокръвен персиец и като малко имаше много красив сивкав шал около врата  от пух Simple Smile Той падна и сега двете много си приличат Simple Smile
(В момента Фия лежи в мен и гледа любопитно какво ви пиша, много е сладка!) Simple Smile

Черпя ви с грозде и чай, аз днес това закусвам и да ви се похваля, че си купих двете мустели - за корем и за бюст.
Иначе съм на грозденце сега, защото тази сутрин кантара показа + 1,5 кг в сравнение с вчера... Може и да е от жилетката и дебелите чорапи  Joy Joy Joy

greenlife, и аз имам facebook, но то не става за публикуване, защото профилите там не са публични. Знаеш каква е процедурата - трябва да си приятел с някого или да си част от системата, за да видят профила ти. Ако вие имате facebook, потърсете ме и ме добавете - аз съм Катерина Чонова (Katerina Chonova - записана съм на латински там). Само ми пишете, че сте от форума! Simple Smile

# 117
Честито на именниците, да са ви живи и здрави и много да ви радват!
При нас времето е слънчево и много приятно, за разлика от вчера, когато цял ден валя дъжд, а аз също бях самичка и се отдадох на готвене. Прекрасни са всички животинчета, които сте публикували, ние в момента имаме само рибки, преди сме гледали и папагалчета.
Утре започвам 13 седмица, но уви гаденето продължава с пълна сила, не е намаляло ни най-малко. Как е при вас момичета, има ли още мамчета отървали се от неприятните симптоми?

# 118
tаnka80 радвам се, че помагам, дано съм полезна. А от кое масло точно си купи. Аз лятото пробвах на Икаров, но нещо не ми хареса как ухае - на нищо. Сега си взех от аптеката едно - ето това http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&c … products_id=21702
и ми мирише много приятно. То е био, студено пресовано, става даже и за готвене.
И аз си взех на Икаров, нямаха друго, наистина на нищо не мирише, но пък това засега ме устройва, че аз вместо да ми минава гаденето..нещо зачести и всякакви аромати ме побъркват допълнително..а кожата наистина става много мекичка Simple Smile

# 119
... Как е при вас момичета, има ли още мамчета отървали се от неприятните симптоми?

Всъщност аз май нямах особени проблеми с гаденето.
При мен се появиха след като започнах да пия фолиева киселина.
Установих, че ако я вземам следобед не ми се гади от нея.

Общи условия

Активация на акаунт