СЕДМОКЛАСНИЦИТЕ - да им е леко

• 37 650
  • 438
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!
Разгледах "ГРАФИК на дейностите по приемане на ученици в държавните  и общински училища след завършен VII клас и след завършено основно образование за учебната 2009/2010 г." и нещо не ми стана ясно какви са тези приемни изпити по всички предмети, дори по спорт. Те за всички деца ли са? Много ще се радвам да ме извадите от това недоумение.
Весело посрещане на Новата 2009 година!

Ами да. То зависи къде иска да ходи след 7ми. Ако иска в спортното пише кога е изпита за там. Ако иска да кандидатства с история да знае кога е изпита. Ако иска в музикалното - с музика. Ако иска с изкуства е писано кога е изпита и т.н. :]Не не са задължителни за всички :]
Дано съм обяснила добре.  Grinning

# 106
  • София и там където не се пуши
Да допълня, че се проверява в кои училища с какво се кандидатства и съответно се държат. Има училища, за които нищо не се държи, направо се записват децата.

# 107
  • През девет земи в десета
Куул Уич,много благодаря за инфото Hug

На всички весело посрещане на новата година  bigdance2

# 108
  • гр. София
Има училища, за които нищо не се държи, направо се записват децата.

(х) Dorothy ,сакън не пиши такива работи. Mr. Green.Някой да не надникне случайно и да му отиде мотивацията.

# 109
  • гр. София
Момичета зачовърка ме едно любопитство и знам,че тук е мястото да попитам. Grinning
Наскоро открих,е в сградата на бившо у-ще намиращо се на Сливница и Опълченска (по мое време беше СПТУ) се помещава средно у-ще по приложни изкуства "Св.Лука" към Министерство на Културата.Но в сайта на въпросното м-во няма информация за такова у-ще.

# 110
# 111
  • гр. София
Много благодаря! Не знам защо в сайта на м-вото на културата липсваше.

# 112
Здравейте!
Разгледах "ГРАФИК на дейностите по приемане на ученици в държавните  и общински училища след завършен VII клас и след завършено основно образование за учебната 2009/2010 г." и нещо не ми стана ясно какви са тези приемни изпити по всички предмети, дори по спорт. Те за всички деца ли са? Много ще се радвам да ме извадите от това недоумение.
Весело посрещане на Новата 2009 година!

Ами да. То зависи къде иска да ходи след 7ми. Ако иска в спортното пише кога е изпита за там. Ако иска да кандидатства с история да знае кога е изпита. Ако иска в музикалното - с музика. Ако иска с изкуства е писано кога е изпита и т.н. :]Не не са задължителни за всички :]
Дано съм обяснила добре.  Grinning
Мерси за информацията!

# 113
Честита Нова Година.
Пожелавам на всички здраве .сполука
и много късмет на децата през пази важна за тях година.

# 114
За много години! Hug

Да се изпълнят желанията на децата ни и да се успокоят майките им! Simple Smile

(Макар че, ако сравнявам с темата на миналогодишните седмокласници, ние го караме доста по-отгоре-отгоре. Wink) Добре, че е куул уич, да се грижи за нас! Благодарности!  bouquet

# 115
Утре моите ще си ходят с градския транспорт на училище. Ще им се размине екстрата возене.

Иначе за темата, ами това е годината 1995 - когато се родиха по статистика най-малко деца.

# 116
  • There I was on a July morning
Мда, така си беше. Значи децата имат по-голям шанс при кандидатстване в у-щата  Wink

# 117
Мда, така си беше. Значи децата имат по-голям шанс при кандидатстване в у-щата  Wink

здравейте всички и ЧНГ!!!!
да сме здрави ,спокойни и успешна година на децата ни!!!!!

мда.....а дано имат по-голям шанс  Praynig Praynig Praynig

# 118
  • В центъра на мръсотията
ЧНГ! и от мен. Да сте здрави и със здрави нерви  Mr. Green , а на дечицата - успех!

# 119
Направо глава ме заболя от сутринта – моят искаше с един летен суичер под якето да тръгне, едва ли не се бихме да облече нещо по-дебело, без шапка, без ръкавици тръгна ( е в джоба са).

Общи условия

Активация на акаунт