Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 315 343
  • 634
  •   1
Отговори
# 585
Да бе! Що да не ги докараш???? Само остави малко тестото да шупне и тогава слагай в тигана.....Аз никога не бях чувала за тези лангидки.....Така,че дори и не знаех как ще изглеждат,че Митето после постна снимка в мнението си.....

Hug Hug Hug Hug

# 586
Тиквеника на Селма вече го опитах и благодарих Hug
Тази година моите Дзверове се сетиха пак за него  thumbsup и пак го направих  newsm20
А с лангидките на Мастерчони  Heart Eyes ги изненадАх въглехидратно, но приятно  Hug

# 587

А с лангидките на Мастерчони  Heart Eyes ги изненадАх въглехидратно, но приятно  Hug

Трънчони (  Hug ), лангидките са на наш нов потребител тука във форума Митето( midkoo )...Не са мои,като рецепта .....Аз само ги направих....И на наш'та къща се харесаха.....

# 588
  • SHOOT ME 10 $
Благодаря ви дами!  Whistling

Ето ги и тях - "Лангидките"

Идеята е моя...

Но Мастерчето ги подобри чувствително!

Благодарности и поздравления!  bouquet

Последна редакция: пт, 21 юни 2013, 17:16 от midkoo

# 589
Утре и аз мисля да правя от този тиквеник! ...  Grinning

# 590
  • SHOOT ME 10 $
Здравейте! Мастер, относно поста ти на 38-ма стр. за "Лангигидките" , твоите се различават по това,че ти оставяш сместа 5- 10 мин. да шупне.така приличат повече на бухтички. Сигурно така са по-добри. Ще опитам и аз така.

Последна редакция: вт, 12 фев 2013, 15:31 от midkoo

# 591
Въпреки предупреждението в червено, което изскочи щом реших да пиша, не мога да се сдържа и да не благодаря на Селма за страхотната рецепта!!!   bouquet Сигурно ще бъда първият случай на починала от преяждане с тиквеник, но е толкова вкусен, че не мога да спра да ям.  Embarassed
Личните ми допълнения са шепа бели стафиди, накълцани орехи и повече захар. Останалото спазих и се гордея с резултата (за първи път правя тиквеник).

# 592
  • Sofia
в сезона на тиквите сме все пак  Laughing ще се раздвижи темата  Peace

# 593
  • Телиш/Плевен
И аз направих тиквеника днес, единствено глазурата не му сложих, но си стана много вкусен и смятам и занапред да го приготвям така. Благодаря за страхотната рецепта!!!  bouquet

# 594
Бях го забравила, събота и неделя задължително ще го направя пак.

# 595
Не ми се чете цялата тема, затова може ли да кажете на колко градуса се пече, за колко минути е
готов и дали да е предварително загрята фурната?
  bouquet

# 596
   35-45 на умерена фурна ....
   Всъщност ориентирайте се по "гледката"

Ако фурната загрява бавно - предварително загрята фруна
   ако загрява бързо - незагрята

Няма проблем да се сложи в каквато и да е фурна или да се допунсне друга лека неточност .... Рецептата не е капризна .   Hug

# 597
Ох,пак започна изкушението с тази прекрасна рецепта!май и днес няма да мина на диета Laughing Mr. GreenЩе правя тиквеник  chef

# 598
  Успех !   Hug

# 599

Общи условия

Активация на акаунт