Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 671
  • 634
  •   1
Отговори
# 375
  • София; Дружбето
Селма, невероятен е. Дори и на мен ми се получи Wink

# 376
Вчера правих тиквеника за втори път този сезон Grinning Стана страОтен, предните мо опити също се получаваха, но вчера много си го харесах, може би защото се вбесих, че корите бяха лоши и го правих малко джаста-праста.
Селма  bouquet

# 377
Селма, невероятен е. Дори и на мен ми се получи Wink
    Hands Clap Hands Clap Hands Clap

# 378
Селма, тиквеникът стана уникален. Мммм, много вкусен.   bouquet

# 379
  Много се радвам,Ин@Hug

# 380
  • Ямбол
запис за проба довечера

# 381
хайде и аз да  се похваля! моя тиквеник току що се изпече:)
Селма,   bouquet

# 382
Селма, вчера четох една рецепта на Ив. Звездев, за нещо подобно на този тиквеник, но се добавя ябълка и по желание - фурми. Както и смляни бадеми. Смятам довечера пак да забъркам твоя тиквеник+ябълка+сушени сливи.  Flutter

# 383
  Инче,често,ако не ми достига тиквата,слагам по 1-2 рола с настъргана ябълка.Получава се нещо,като щруделче.  Simple Smile
  Със сушени плодове не съм пробвала.
  Така че чакам да споделиш,дали ще ти хареса.  Hug

# 384
Великолепен е със и без глазура!
Три пъти правихме в къщи, два аз и един майка:)
С тракийски кори е супер, с Одрински (прехвалени от приятелките на майка) се получи един сух и...не чак толкова готин, хем по една кора а не по две навивах Simple Smile

Инфо на уше: Тази сутрин закусих с парченце от него - третото издание - което пък беше навито  на охлюви,  а не на прави рулца

# 385
Здравете момичета! Тиквеника наистина е БОЖЕСТВЕН правя го от миналата година когато видях рацептата.Селма благодаря за страхотната рецепта-желая ти весела Коледа както и на всички останали! Wink

# 386
  Благодаря,kasi7Simple Smile
  Весела Коледа и на теб!  Hug

# 387
Селма знам за постните неща за Бъдни вечер но страшно се изкушавам да го направя за тогава защото се събираме всички.Дали ще е грехота какво мислиш.До сега все се старая да спазвам традицията но......... newsm78

# 388
  • sofia
Много  обичам тиквеник, от малка. Толкова вкусен, като този не бях правила досега.
Благодаря за рецептата, вече я споделям и с други ценители.

bouquet

# 389
Селма знам за постните неща за Бъдни вечер но страшно се изкушавам да го направя за тогава защото се събираме всички.Дали ще е грехота какво мислиш.До сега все се старая да спазвам традицията но......... newsm78
     Laughing Heart Eyes
     Не мисля,че това е проблем.Но аз самата не спазвам много много традициите...
     Важното е да има божествено в сърцето и в мислите ти.И,ако го има,малко животински белтък няма да е от голямо значение за никой.
     Това е моето мнение.Ти си прецени.  Simple Smile Peace

Общи условия

Активация на акаунт