Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 558
  • 634
  •   1
Отговори
# 135
Little Black Riding Hood,браво на теб! Hug Grinning
 Друг път,най-спокойно можеш да пропуснеш галетата,особено,ако слагаш и орехи. Wink

# 136
Правих тиквеника, но нещо не ми хареса заради индийското орехче, уж малко сложих, но ми дойде в повече, а и нали съм бременна и с изострени обоняния..
Иначе си беше ок, ще го повторя и потретя задължително, но без индийското орехче, че сега не успях да му се насладя!

# 137
Мъжът ми който до сега не бе6е пробвал сладка тиква, ве4е омете цялата тави4ка. Мнооооого вкусен.Аз съ6то не се осмелих да сложа индийско орех4е. Ето и снимков материал.

# 138
Направих го без индийското орехче, че нямах. Определено стана много пухкав. Грешката ми е, че трябваше да сложа повече захар. Също заливката на места, където се задържа върху корите отгоре и се запече, имаше после лек вкус на омлет.

# 139
Също заливката на места, където се задържа върху корите отгоре и се запече, имаше после лек вкус на омлет.
    Друг път опитай да сложиш в заливката малко ванилена захар. Peace  Simple Smile

# 140
  • Варна
Момичета, да се похваля и аз с успешно приготвения тиквеник  bowuu bowuu bowuu
Селма, благодаря ти. Мъжът каза, че дори и майка му не е правила такъв  Party  bouquet

# 141
  • София
..Мъжът каза, че дори и майка му не е правила такъв..

ето това вече е признание  Wink

# 142
  • Варна
..Мъжът каза, че дори и майка му не е правила такъв..

ето това вече е признание  Wink
Хаха, да, дори каза, че му е неприятно да го признае, но се чувствал длъжен  Laughing
Другият път ще сложа повечко захар вътре, че ние си обичаме по-сладко. След като го снимах го поръсхих с пудра захар и стана перфектен. Селма, още веднъж благодаря   bouquet

# 143
    Друг път опитай да сложиш в заливката малко ванилена захар. Peace  Simple Smile

ОК, мерси  bouquet

# 144
 Правих го на Нова година. Страхотен е!  bouquet

# 145
  Момичета, този път го направих с орехи и с маргарин вместо маслото....
  По мое мнение,присъствието на орехи иска увеличаване на захарта,от 1-2 чаени,да се мине на 1-2 супени лъжици!
  Маргаринът прави тиквеника по-мазен.Нямам обяснение защо,но при мен беше факт.
  Иначе,пак му се насладихме! Crazy Grinning

# 146
Имам да доупотребявам една започната тиква, тази рецепта ми се струва удачна!

# 147
  • България Сливен
Момичета с тази глазура, тиквеника не киселее ли?

# 148
  • София
мъничко, но много добре се получава Wink

# 149
    Тя образува едно киселко и ароматно филмче отгоре.Само толкоз!В никакъв случай не прави тиквеника кисел. Wink

Общи условия

Активация на акаунт